doris66 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Moja kochana Stefcia..... koleżanką Soni. Fajnie, ze tak sie lubią. Quote
Moli@ Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Dziś Sonia została zaszczepiona Czipa nie ma Waży 22,30 kg, uff przybiera na wadze :multi: W lecznicy spotkałyśmy Kunę, jej zdaniem Sonia to mieszanka Husky + Malamuta... Wypożyczy nam szelki i mała będzie mogła śmigać przy rowerku... Edited August 27, 2013 by Moli@ Quote
doris66 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Moli@ niedługo zrobisz z niej kluskę. Chociaż jeśli będzie biegać to szybko spali. Uważam, ze czas ją ogłaszać, niech już świat sie o niej dowie. Quote
Moli@ Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 doris66 napisał(a):Moli@ niedługo zrobisz z niej kluskę. Chociaż jeśli będzie biegać to szybko spali. Uważam, ze czas ją ogłaszać, niech już świat sie o niej dowie. Sonia kluską zgroza...;)...codziennie odwalamy takie marszruty że ho ho... sama poznaję okolicę:lol: A szybka, zwinna, jak pięknie biega, skacze w dal...to prawdziwy wulkan energii Quote
doris66 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 No wiesz....... Stefcia też jest wulkanem energii a jest ciut, ciut klusią ( na moje oko rzecz jasna ) to Sonia też może być. Na Waszym wikcie nietrudno o to. Quote
Maia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Miło przeczytać, że Suńka tak dobrze się zaklimatyzowała. Ja też myślę że można zacząć robić jej ogłoszenia. Tylko potrzebne zdjęcia :-) Quote
Maia Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 co u suni ??? Czy sunia jest typem uciekinierki??? Czy raczej pilnuje się podwórka?? Może macie nowe foty??? Quote
Moli@ Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Maia napisał(a):co u suni ??? Czy sunia jest typem uciekinierki??? Czy raczej pilnuje się podwórka?? Może macie nowe foty??? U Soni wszystko OK...śmiga aż miło patrzeć. Nigdzie się nie wybiera, biega swobodnie po terenie. Nowych zdjęć nie mamy, nie miałyśmy czasu, ale postaram się w miarę szybko wstawić Quote
Maia Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Super dzięki, pytam bo jest ktoś kto chciałby adoptować sunię w typie husky tylko jest taki warunek, aby nie miała skłonności uciekinierskich :-) Quote
Moli@ Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Maia napisał(a):Super dzięki, pytam bo jest ktoś kto chciałby adoptować sunię w typie husky tylko jest taki warunek, aby nie miała skłonności uciekinierskich :-) Na spacerach prowadzę tylko na smyczy... Jak wychodzi się z domu trzeba na kilka minut zamykać bo chce biec za opiekunem potem już czeka W domu złodziejka...w kuchni blaty, kuchenka musi być pusta...;) W ogrodzie już kopie:cool3:...szybka, zwinna, ciekawska zawsze przy opiekunie Jeżeli do kojca...przepraszam ale nie oddam!! Quote
Maia Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 ja też do kojca nie oddalabym :-) czekam na nowe fotki :-) i dziękuję za info :-) Quote
Moli@ Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Maia napisał(a):ja też do kojca nie oddalabym :-) czekam na nowe fotki :-) i dziękuję za info :-) Uff, ok Sonia przyzwyczajona jest do mieszkania, to znała i tak jest obecnie...;) Quote
Moli@ Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Moli@'] Nie ma jak zabawa na kępie kwiatów:razz:, stare ziemi nawiozły, kwiatki posadziły...można poszaleć:placz:...Sonia, Stefcia i Flapi tak szalały... Quote
zachary Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Uuuu, ale artystki....na kwiatkach, romantycznie...:evil_lol:;) Quote
doris66 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Noi zawsze ta Stefcia gdzieś wlezie.........Silna jak tur, krępa, przysadzista, to i dupskiem wygniotła kwiatki. Powinna mieć zakaz wchodzenia do kwiatków. Quote
joi Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 doris66 napisał(a):Noi zawsze ta Stefcia gdzieś wlezie.........Silna jak tur, krępa, przysadzista, to i dupskiem wygniotła kwiatki. Powinna mieć zakaz wchodzenia do kwiatków. Ty się Stefci nie czepiaj :evil_lol:. Ten długołapiec Sonia kopie jak kopara, ogryza rośliny jak kosiara, i koruje krzaki jak drwal :evil_lol: Quote
doris66 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Wow........to jest ktoś kto bardziej rozrabia od Stefci....hi....hii......a już myślałam, ze to ona ma dwóję z zachowania. Quote
Moli@ Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 doris66 napisał(a):Noi zawsze ta Stefcia gdzieś wlezie.........Silna jak tur, krępa, przysadzista, to i dupskiem wygniotła kwiatki. Powinna mieć zakaz wchodzenia do kwiatków. hihi gdybyś widziała z jaką gracją, pomykała, słowem byś nie pisnęła...zaręczam...to ci była zabawa... Miał być ozdobny płotek zamontowany i ja się pytam grzecznie gdzie on ci jest:evil_lol: Quote
Patmol Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Sonia -cudo potrzebny jej dom co doceni jej możliwości - i jej urok Quote
zachary Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Czyli Sonia to wielofunkcyjny pies...Kopara, kosiara i drwal:crazyeye:;):evil_lol:... Quote
Moli@ Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zachary napisał(a):Czyli Sonia to wielofunkcyjny pies...Kopara, kosiara i drwal:crazyeye:;):evil_lol:... Potrafi sobie zorganizować czas wolny...a i o ludzia zadba...nuda co to takiego;) Psiakom w to graj.. w ciagu dnia tak się utłuką że już ok 20 padają i śpią słodko:lol: Quote
Moli@ Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Sonia w nowych szelkach:lol: Edited September 6, 2013 by Moli@ Quote
Recommended Posts