doris66 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 buniaaga napisał(a):Skoro sytuacja tak dobrze wygląda to może teraz zgłoszę do pakietu z ogłoszeniami innego psiaka i będę w pogotowiu gdyby coś się jednak zmieniło u Soni ok? Buniaaga to moze teraz zgłos Vivę na woj mazaowieckie , jesli masz już kolejkę do wykorzystania na cito a ja póniej "oddam" ( czyt. ogłoszę innego psiaka ) jak moja kolej sie zbliży. Póki co jestem na czarnym końcu kolejki. Quote
Moli@ Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Sonia już we własnym domku!!!!....dziewczynka od kilku dni grzeje dupkę w nowym domu w Białymstoku..... Przez kilka dni przyjeżdżali do dziewczynki, chodzili na długie spacery....zdecydowali się na adopcję ale wolałam sprawdzić i Sonia pojechała z Nimi na próbę......i zostaje :multi:.....dziewczynką zachwyceni a Sonia bardzo ich polubiła, uśmiechnięta, zadowolona, wesoła....Pan pracuje z Sonią, szkoli ją okazuje się że jest bardzo pojętna i chętna do współpracy, już widać efekty. W tygodniu podpiszemy umowę adopcyjną bo zapomniałam zabrać. Sonia to ich córeczka, tak mówi Pani ;).....mają 2 nastoletnich synów. Będą zdjęcia, będę widywać panienkę.... Quote
buniaaga Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Jakie dobre wiadomości.Powodzenia Soniu w nowym domku! Quote
zachary Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Nie mogło być lepszego zakończenia historii Soni w dt:multi::loveu:.Super jesteście!!! Quote
Moli@ Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 zachary napisał(a):Nie mogło być lepszego zakończenia historii Soni w dt:multi::loveu:.Super jesteście!!! Sonia jest super....radosna, sympatyczna, milusińska przylepka :loveu:, cieszę się że będę mogła ją często widywać...... Quote
joi Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ale nie napisałaś że Pańciostwo miało propozycję wzięcia yorka, ale po poznaniu Soni stwierdzili że taką mysz to se można w d...ę wsadzić <lol> Quote
Moli@ Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 (edited) joi napisał(a):Ale nie napisałaś że Pańciostwo miało propozycję wzięcia yorka, ale po poznaniu Soni stwierdzili że taką mysz to se można w d...ę wsadzić <lol> Yorka od dawna im proponowano ale to nie był ten pies/ta rasa.....jak pierwszy raz zobaczyli Sonię to stali jak zaczarowani, nie mogli od niej oczu oderwać.....to była miłość od pierwszego wejrzenia......pisałam że trafieni zatopieni ;) A york jest ładnym młodym/ ok 7 miesięcznym pieskiem i szukają mu dobrego domu.....to taka drobinka..... Yorki są po wizycie u fryzjera po długich włosach ani śladu......tu wszyscy w lekkiej histerii z powodu kleszczy, wszyscy golimy psiaki aby wyłapywać ewentualne kleszcze.....i maluchy wyglądają komicznie, mama i synek takie tyci tyci ;) Edited April 1, 2014 by Moli@ Quote
zachary Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 York to taka mysz...:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:a Sonia to prawdziwy pies!:lol: Quote
Maia Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Ależ się cieszę :-) Super!!! Serdecznie Wam dziękuję za troskliwą opiekę nad Sonią <3 i niech będzie szczęśliwa :-) Quote
Moli@ Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Maia napisał(a):Ależ się cieszę :-) Super!!! Serdecznie Wam dziękuję za troskliwą opiekę nad Sonią <3 i niech będzie szczęśliwa :-) Dobrze że znalazł się domek/ludzie których Sonia zauroczyła, którzy mogą/chcą poświęcić jej dużo czasu (prowadzą własną działalność) i najważniejsze że Sonia ich polubiła, ma swoich ludzi tylko dla siebie ;) W domu nie ma innych zwierząt a wolny czas spędzają na łonie natury...... Quote
bela51 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Przeciez w koncu ktos musial sie zakochac w takiej slicznotce:loveu: Quote
Moli@ Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Pozdrowienia od Soni :lol:... zobaczę małą w sobotę :multi:.....zadomowiła się..... ukradła kg pieczonego schabu....nawet nie spróbowali:evil_lol:...odpukać nic nie zniszczyła :multi:.....dziewczynką zachwyceni.....ma gówniara szczęście w życiu Porobimy zdjęcia..... Quote
Moli@ Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='Patmol']super -to czekamy na zdjęcia[/QUOTE] Ja też jestem bardzo ciekawa jak dziewczynka wygląda, jak zareaguje na mnie, na nasze psiaki......liczę że nic się nie zmieni i szał przedświąteczny/nawał pracy zawodowej nie pokrzyżuje planów i będzie czas na odsapnięcie na łonie natury.... Quote
Moli@ Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Byłam dziś u Soni.... świątecznie.....panienka pomogła Panci sprzątać ze stołu:evil_lol:....... urocza panienka........przywitała mnie bardzo radośnie, mościła się na kolanach, zaglądała w oczy........ Wstawię zdjęcia jak tylko znajdę kabelek.....umowę adopcyjną podpisałam. Quote
zachary Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Widać,że panienka szczęśliwa, uśmiechnięta. Farciara po prostu...Ja śledząc jej życie u Ciebie Moli@.... trochę wątpiłam:cool3:, czy uda się znaleźć jej nowy dom...A tu:loveu:. Quote
Moli@ Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='zachary']Widać,że panienka szczęśliwa, uśmiechnięta. Farciara po prostu...Ja śledząc jej życie u Ciebie Moli@.... trochę wątpiłam:cool3:, czy uda się znaleźć jej nowy dom...A tu:loveu:.[/QUOTE] :lol: śliczna futerko w dotyku jak kaszmir.....zdjęcia po czułym powitanku oooo i kawa, prezencik od Soni, imię pozostało. W mieszkaniu grzeczna, raz tylko ściągnęła firanki....utrudniały podglądanie ptaków :diabloti: i kilka razy poczęstowała się mięskiem, skoro zostawili to przecież dla mnie ;) Quote
Recommended Posts