Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję, Madziu i wszystkim, którzy brali udział w wyjeździe Rozuni! Mam fotki z Niemiec i informacje, ale wkleje później, bo mały dogomaniak domaga się jedzenia...;)

Posted

Wiadomości z Niemiec:
Po długiej podrózy Roza jest już w Niemczech. Teraz Roza zostanie przebadana przez lekarza, oglądnięta, dokładnie sprawdzona, poczeka się na diagnoze, potem sterylizacja...reszta wieści bedzie przesyłana...

Posted

Różyczka jest na prawde słodka, spała u mnie 2 noce a juz zdążyłam sie do niej przyzwyczaić, jest taka milusińska :loveu: bidula pierwszą noc ze stresu całą przeszczekała ale potem było juz ok. Nawet mój mąż czasem wspomni jaka ona była fajna :loveu:
dużo zdrówka Różuniu !!!

• 1 month later...
Posted

Mam wiadomości od Rozy: jej stan zdrowia jest zadawalający. Wszystkie badania wyszły świetnie! Roza nie wygląda, nie zachowuje się jak chory pies i jej badania świadczą o tym, że to zdrowy pies!!!
Jest wspaniałym psem i wcale nie jest agresywna wobec innych psów, wystarczy jej tylko dac troszkę wolności, na smyczy warczy po wypuszczeniu-bawi sie jak szczeniak!

Posted

to wspaniale wieści!!!-szkoda, że w Polsce jakis konował odebrał jej szanse na normlane zycie dając etykietkę powaznie chorego psa-smutne to ale najważniejsze ze jest juz szczęsliwa:loveu:

Posted

tak,tak Asior,prawie wcale....

Kasiu..czy to znaczy ,ze Roza ma zdrowe serce??ze dostawala tu leki bez celu i nie umieli psa zbadac?czy moze wlasciciel oklamal i nikt juz w schronie nie zrobil jej badan??

Posted

Na fotkach nie było widać agresji, tylko normalnie bawiącego się dobka ;) Ale ja oceniam tylko z fotek...
Niemniej jednak dobki sie tak bawią specyficznie ;)

Posted

Ona warczy ale tylko wtedy jak jest na smyczy, po zwolnieniu jej z uwięzi bawi sie jak szczeniak. To kochane, wspaniałe, w ogóle nie agresywne psisko!

Wyniki wyszły wspaniale, wiec albo: tak dobrze była leczona albo wcale nie była chora. Najważniejsze, że jest zdrowa i kochana!

Posted

no dokładnie.. na smyczy zachowuje się dość niespokojnie jak widzi innego psa/suke, ale jak się zaryzykuje i podejdzie to się okazuje, ze ona poprostu tak zaczepia do zabawy :)