aisaK Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Ok, Karolinka, rozumiem... Tak mocno wierzę, że oba znajdą domki! :( Quote
karusiap Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ja tez.... przepraszam Was ze tyleczekacie na wiesci:( Quote
aisaK Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Nic nie szkodzi, wiem, że jesteś zajęta ;) Roza i Luna szukają nowych domków! Nie pozwólmy im odejść w schronisku! Quote
Tara007 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Luna wyglada mi na duza sunie, moze to hodowla z Padoku? Dramat..po 9 latach nagle w schronie :( Quote
Vika_Bari Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 PODNOSZE kRAKOWSKIE DZIEWCZYNY. Bardzo potrzebują pomocy w poszukiwaniu domów. Quote
karusiap Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 black_shep byla dzis w schronie,poprosilam by sprawdzila co u naszych dobciowych Pan... Roza jest na budach,czyli ma swoj boks,co jest zrozumiale bo nie lubi przeciez innych psow: nie wiem co z druga sunia...pewnie jest na ogolnych boksach... Quote
black sheep Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jeszcze zrobiłam takie dwie fotki Róży Jest smutna, obojętna, nie wygląda dobrze. Ma coś z oczkiem, nie wiem co, na fotce widać... Jakąś ranke Niestety drugiej Dobuni nie widziałam:( A szukałam Quote
karusiap Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 serce mi sie kraja!!jest taka piekna i smutna:(i ta sloma na nochalu-jak u Beroska:placz: Quote
dzodzo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 to starszne, ze one muszą tak samotnie przezywac swoje osatnie lata.Serce mi się kroi jak patrzę na ten smutny pyszczek Rozy zza krat:-( Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Roza dzisiaj zupełnie nie zwracała na mnie uwagi... Na chwilke podeszła, przywitała sie, dałem jej smakołyka i odeszła. futerko ma całe zakurzone, a ona sama jest jakby nieobecna :( Ale mam kilka zdjęć. Jeśli jakieś pominąłem, to wszystkie można oglądnąć tu: http://15530c3e7c.pliki.forall.pl/schronisko/10.06.07/index.html Quote
dzodzo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a Lunki nie było? boję się, ze ona zaczyna juz popadac w depresje, skoro nie zwracala na Ciebie uwagi albo gorzej się czuje:shake: Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Lunki nie widziałem. Czy Wy też nie macie możliwości edysji własnego postu? Nawet forum administracji mi nie wyświetla i nie wiem co zrobić... Quote
Anashar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zlikwidowano dział administracja, nie ma edycji postów. CO JEST? :angryy: Quote
Vika_Bari Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Podnosze dziewczyny z Krakowskiego schronu! Dzodzo a jak tam z Allegro u dziewczynek? Czy ktoś cos pisze? Kiedy się kończy i czy odnowisz? Quote
dzodzo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 allegro Rozy jest caly czas aktywne, jak konczy sie aukcja to wznawiam-ale do mnie nikt nie napisal z pytaniem zadnym:shake: zastanawiam się czy zrobić Lunie osobne allegro-tylko ze bardzo malo o niej informacji, jedno zdjęcie, no i w sumie nikt jej nie widzial w schronisku,nawet nie wiadomo czy tam jest?nic nie wiemy o niej, nawet nie ma co napisac... cisza, mimo ze są wejscia na aukcje to tylko sie gapią.... Quote
aisaK Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Jak wygląda sprawa przygotowania psów do adopcji zagranicznej? Czy u was w Krakowie psy się chipuje? Czy są szczepione na wściekliznę? Kto mógłby zająć się przygotowaniem wszystkiego i transportu np: do Opola? Quote
karusiap Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kasiu nie chipuje sie...szczepi?podobno,raczej tak.Tzn mowia ze tak;) moze byc gorzej z transportem.... Quote
aisaK Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Zobaczymy co dalej...czekam na odpowiedz... Ciekawe czy jest jeszcze Luna? Quote
karusiap Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jagienka wczoraj widziala Roze,ale Luny nie...ciekawe czy sie chowa czy jej juz nie ma...dowiemy sie;) Quote
aisaK Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 No właśnie: kierownik nie odpowiada mi czy Luna jest czy nie, a Luna ma szanse na wyjazd do Niemiec. Czy ktoś może sprawdzić czy Luna jest w schronie? Quote
karusiap Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sa nia zainteresowani?? W tym tyg wybieramy sie z Jagienka i Agata,tzn nie wiem czy sie nie pochwalilam bo nie wiem czy dam rade:oops:,ale dziewczyny raczej na pewno jada...Poprosze ,zeby dopytaly...Bedzie to ok czwartku-piatku Quote
aisaK Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Luna jest w schronie, tak twierdzi kierownik... Luna ma szanse jechac do Niemiec 8 lipca. Jest dla niej miejsce. Czy ktoś pomoże mi wszystko załatwić? Trzeba sprawdzić jej dokumenty, załatwić chipowanie, paszport i na 8 lipca przetransportowac do Opola.... Prosze...to dla niej szansa... Quote
Recommended Posts