Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_shep byla dzis w schronie,poprosilam by sprawdzila co u naszych dobciowych Pan...
Roza jest na budach,czyli ma swoj boks,co jest zrozumiale bo nie lubi przeciez innych psow:

nie wiem co z druga sunia...pewnie jest na ogolnych boksach...

Posted

Jeszcze zrobiłam takie dwie fotki Róży
Jest smutna, obojętna, nie wygląda dobrze. Ma coś z oczkiem, nie wiem co, na fotce widać... Jakąś ranke

Niestety drugiej Dobuni nie widziałam:( A szukałam

Posted

allegro Rozy jest caly czas aktywne, jak konczy sie aukcja to wznawiam-ale do mnie nikt nie napisal z pytaniem zadnym:shake: zastanawiam się czy zrobić Lunie osobne allegro-tylko ze bardzo malo o niej informacji, jedno zdjęcie, no i w sumie nikt jej nie widzial w schronisku,nawet nie wiadomo czy tam jest?nic nie wiemy o niej, nawet nie ma co napisac...
cisza, mimo ze są wejscia na aukcje to tylko sie gapią....

Posted

Jak wygląda sprawa przygotowania psów do adopcji zagranicznej? Czy u was w Krakowie psy się chipuje? Czy są szczepione na wściekliznę?

Kto mógłby zająć się przygotowaniem wszystkiego i transportu np: do Opola?

Posted

No właśnie: kierownik nie odpowiada mi czy Luna jest czy nie, a Luna ma szanse na wyjazd do Niemiec.
Czy ktoś może sprawdzić czy Luna jest w schronie?

Posted

Sa nia zainteresowani?? W tym tyg wybieramy sie z Jagienka i Agata,tzn nie wiem czy sie nie pochwalilam bo nie wiem czy dam rade:oops:,ale dziewczyny raczej na pewno jada...Poprosze ,zeby dopytaly...Bedzie to ok czwartku-piatku

Posted

Luna jest w schronie, tak twierdzi kierownik...
Luna ma szanse jechac do Niemiec 8 lipca. Jest dla niej miejsce. Czy ktoś pomoże mi wszystko załatwić? Trzeba sprawdzić jej dokumenty, załatwić chipowanie, paszport i na 8 lipca przetransportowac do Opola....

Prosze...to dla niej szansa...