aisaK Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zdjęcie LUNY z Niemiec: Luna bądź szczęsliwa i szybko znajdz dom! (narazie jest na tymczasie).Już czuje się lepiej, po tej sterylce... Oby i Rozie się udało! Quote
Ulaa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 O jak miło, że sunia dobrz się już czuje :loveu: Quote
Tara007 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Co tam nowego u Rozy? Byl ktos u niej w weekend? Quote
karusiap Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 dzis bylam z Rozunia na spacerku...nie za dlugim po upal okropny,pochodzilysmy pomizialysmy sie z cieniu...jest cudowna!!!ale bardzo teskni za czlowiekiem...:( Quote
dzodzo Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 u Rozy ciszaaaa...wkleje do aukcji na allegro swiezsze zdjęcia, te ze spacerku na ktorych jest radosna-ale czy to cos da??? Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 w niedziele bylysmy na spacerku,serce sie kraja...ona jest cudowna..ale psow nie lubi:shake: jak ja odprowadzalam do boksu,miala akurat pelna miske i na wierzchu jakies tabletki...wiec niby cos dostaje ale czy regularnie je zjada i czy ma dobra diagnoze... :roll: Quote
black sheep Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja dziś odwiedziłam piękną olbrzymke. Ale bała się mnie, więc dałam jej coś dobrego i zwiała do budy;) Quote
black sheep Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kurcze, tylko wydaje mi się jakaś bardziej strachliwa niż ostatnio:(:(:( Quote
dzodzo Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 niedobrze,niedobrze:shake: wkurza mnie to, ze caly czas ja koś obserwuje na allegro-juz dluzsszy czas ale sie nie odzywa...po co obserwuje? Quote
Anashar Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Roza to pies ideał! :loveu: Jedyna jej wada to to, że ciągnie na smyczy. Jak wyciągneliśmy ją z boksu zaczeła cieszyć się, skakać jak dzika, dawać buziaki naokoło :loveu: A jak bawiła się ze schroniskowym Gonziem! Cud miód :loveu: Ona jest taka delikatna, nawet nie wykazała w stosunku do niego cienia agresji! Odkurzyłem jej futerko i się błyszczała. Jest piękna inteligentna i kochana :loveu: Zdjęcia wieczorkiem. Quote
karusiap Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 jedynym problemem jest jej stosunek do psow...czasem zignoruje,ale trzeba jej bardzo pilnowac:roll: Quote
black sheep Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Anasharku, ona tak ciągnie, bo ciagle jest zamknięta, każdy pies, jeśli nie jest zdominowany, zesteresowany - ciągnie. Cieszy się! Ale napewno by się nauczyła ładnie chodzić, gdyby była regularnie wyprowadzana Quote
Anashar Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale ja nie mówie, że się jej tego nauczyć nie da ;) Tylko, że narazie tego nie umie :cool3: Quote
black sheep Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Wiem wiem, tylko nie ma co straszyć, potencjalnych nabywców:D Quote
Asior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 karusiap napisał(a):jedynym problemem jest jej stosunek do psow...czasem zignoruje,ale trzeba jej bardzo pilnowac:roll: nie zgadzam się... gdyyś widziała co ona wyprawiała z Gonzakiem.... ona uderzała go w zabawie bokiem pyska, zeby nie zrobić mu zębami krzywdy... A ze mna jak się bawiła... cudowna jest!!!! Zero agresji, a starałam się ją bardzo rozbawić... nawet w zabawie nie próbowała chwycić ząbkami... nawet leciutko nie.... Myśle, ze zmyłką dla nas było jej szczekanie dość groźne na psy, ale jakoś tak wyszło, ze jak zbliżyłam sie do Gonza to ona zaczęła skakać do zabawy....Dlatego uważam, ze spokojnie można uznać, ze Rozitka nie jest artesywna do psiaków.. A jeśli chodzi o charakter.... jest wspaniała i strasznie zaczepiała do zabawy.. no i te jej buziaki.... chwila nieuwagi a ta siuuup i mi takiego buziolac zasadziła w oko, że aż miło :D Zdjęcia wrzucę za chwileczke :) Quote
dzodzo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 to chyba pierwsze zdjecia na ktorych jest szczęsliwa:)) usmiecha sie!!! może to stres powoduje, ze szczeka na inne psy a w gruncie rzeczy jest tolerancyjna?widac ze umie sie bawic z psami... Quote
black sheep Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nooo, mam nadzięję że się bawi:) Dobrze, że z równym sobie;) Quote
Asior Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 bawi, bawi.. i do tego jest strasznie delikatna.. na początku (co widać na zdjęciach) zaczepiała Gonziaka bokiem pyska, żeby nie zrobić mu krzywdy otwartym pyskiem.... Jest super delikatna i super łagodna..... Poprostu ideał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts