Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie LUNY z Niemiec:

Luna bądź szczęsliwa i szybko znajdz dom! (narazie jest na tymczasie).Już czuje się lepiej, po tej sterylce...

Oby i Rozie się udało!

• 4 weeks later...
Posted

w niedziele bylysmy na spacerku,serce sie kraja...ona jest cudowna..ale psow nie lubi:shake:
jak ja odprowadzalam do boksu,miala akurat pelna miske i na wierzchu jakies tabletki...wiec niby cos dostaje ale czy regularnie je zjada i czy ma dobra diagnoze...
:roll:

Posted

Roza to pies ideał! :loveu: Jedyna jej wada to to, że ciągnie na smyczy. Jak wyciągneliśmy ją z boksu zaczeła cieszyć się, skakać jak dzika, dawać buziaki naokoło :loveu: A jak bawiła się ze schroniskowym Gonziem! Cud miód :loveu: Ona jest taka delikatna, nawet nie wykazała w stosunku do niego cienia agresji! Odkurzyłem jej futerko i się błyszczała. Jest piękna inteligentna i kochana :loveu: Zdjęcia wieczorkiem.

Posted

Anasharku, ona tak ciągnie, bo ciagle jest zamknięta, każdy pies, jeśli nie jest zdominowany, zesteresowany - ciągnie. Cieszy się! Ale napewno by się nauczyła ładnie chodzić, gdyby była regularnie wyprowadzana

Posted

karusiap napisał(a):
jedynym problemem jest jej stosunek do psow...czasem zignoruje,ale trzeba jej bardzo pilnowac:roll:

nie zgadzam się... gdyyś widziała co ona wyprawiała z Gonzakiem.... ona uderzała go w zabawie bokiem pyska, zeby nie zrobić mu zębami krzywdy... A ze mna jak się bawiła... cudowna jest!!!! Zero agresji, a starałam się ją bardzo rozbawić... nawet w zabawie nie próbowała chwycić ząbkami... nawet leciutko nie....
Myśle, ze zmyłką dla nas było jej szczekanie dość groźne na psy, ale jakoś tak wyszło, ze jak zbliżyłam sie do Gonza to ona zaczęła skakać do zabawy....Dlatego uważam, ze spokojnie można uznać, ze Rozitka nie jest artesywna do psiaków..
A jeśli chodzi o charakter.... jest wspaniała i strasznie zaczepiała do zabawy.. no i te jej buziaki.... chwila nieuwagi a ta siuuup i mi takiego buziolac zasadziła w oko, że aż miło :D
Zdjęcia wrzucę za chwileczke :)

Posted

to chyba pierwsze zdjecia na ktorych jest szczęsliwa:))
usmiecha sie!!!

może to stres powoduje, ze szczeka na inne psy a w gruncie rzeczy jest tolerancyjna?widac ze umie sie bawic z psami...

Posted

bawi, bawi.. i do tego jest strasznie delikatna.. na początku (co widać na zdjęciach) zaczepiała Gonziaka bokiem pyska, żeby nie zrobić mu krzywdy otwartym pyskiem.... Jest super delikatna i super łagodna.....
Poprostu ideał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!