Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
ciesze sie Asiu,ze po chyba 2 spacerach bylas tak odwazna by zaryzykowac...

jesuu Karusia.. po co ta zgryźliwośc :(
.. zaryzykowałam bo widziałam jak reaguje a drugi pies był na pewno łagodny (Gonzo) więc wszystko było pod kontrolą..... nie jestem dzieckiem :(

a spacerków było troszkę więcej niz 2 :roll:

Posted

nie no to juz sa jaja,Aska czy do Ciebie nie mozna nic napisac,zebys nie myslala,ze ktos robi to zlosliwie??przeciez to paranoja doszukiwac sie ironi gdzies gdzie jej nie ma;)nie wiem na ilu bylas spacerach z Roza,ja bylam na paru i nie zaryzykowalam,Tobie sie udalo sprawic zeby sie pobawila troche....czy to jest zgryzliwosc??

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Domek pisze:
Ulubione miejsce Rozy. Nie rozumiemy jak jej nie jest za gorąco przy tym kominku,ale ona to uwielbia.pewnie latem bedzie jej za zimno, w 25 stopniach :lol:

• 1 month later...
Posted

O kurcze! Ale ja jestem do tylu i nawet nie wiedzialam ze oba znane mnie osobiscie psiaki i transportowane w rózne miesca w róznym czasie zamieszkały razem i tak szczesliwe! gonzo jechal ze mną aż do Getingen a Roza nie tak daleko a tylko z Krakowa do Opola! Fajnie, fajnie, fajnie!