Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na koncie psiaka pojawiły się wpłaty:
zachary 20 zł
Lili8522 102 zł
ajw 10 zł
Sarunia-Niunia 10 zł
makrofix1 10 zł
arim 20 zł
agat21 10 zł
Malwa 30 zł
Panna Marple 50 zł
Pięknie dziękuję za wpłaty:Rose:

Posted

[quote name='Lili8522']Nie wiem Ciocie jak to rozliczacie ale to moje 2 zł to za bazarek cegiełkowy ;)[/QUOTE]
Dzięki za inf. zaraz to rozpiszę jak trzeba :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']zaglądam do naszego bohatera :) myślę że zostawimy sierotę na wątku Grysia.
Mam nadzieję że i naszego Grysia w końcu odnajdziemy :([/QUOTE]
Tutaj tak szybko postów przybywa, że nie mogę być na bieżąco:)
Czyli jednak to sobowtór:roll: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przez przypadek został uratowany inny pies:)

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do hoteliku - nasz chłopak ma sie bardzo dobrze. Cieszy sie bardzo jak widzi człowieka, do psów jak na razie neutralno-przyjazny, małych szczekaczy ignoruje. Zdarza mu sie troche wyć w kojcu, ale na razie nie wiemy czy to do ludzi jak mu znikaja z pola widzenia, czy jakieś inne bodźce wywołują taki efekt.

Posted

Dzisiaj zrobiłam przelew w kwocie 300 zł za hotelikowanie na bieżący miesiąc pobytu psiaka, tj. od 24.08.14 do 23.09.14. Wpłynęły pieniążki z bazarku kilometrowego - aktualne rozliczenie w pierwszym poście.

Posted

Po odjęciu kosztu hoteliku za pierwszy miesiąc i transportu zostaje nam aktualnie na plusie 72,76 zł. Być może na prszyszły tydzień bedzie umówiona kastracja, gdzie trzeba sie liczyć z kosztem ok 200 zł. Tak, ze mamy biedniutko w skarbonce:placz:

Posted

[quote name='kamos']W końcu zajrzałam do Grysia z zaproszenia Martiki, wesprę groszem na bazarku kilometrowym, powodzenia psiaku;)[/QUOTE]

kamos ciocia kochana cieszę się że jesteś z nami :) dziękujemy ślicznie :loveu:

Posted

Kochani, przydałoby sie jakieś imię naszemu psiakowi. Pan Arkadiusz, który gościł w hoteliku jak przywiozłyśmy naszego wielkopsa, nazwał go Marlon :) Tak czy siak imię mieć musi. Jakieś propozycje?

Posted

[quote name='yolanovi']Kochani, przydałoby sie jakieś imię naszemu psiakowi. Pan Arkadiusz, który gościł w hoteliku jak przywiozłyśmy naszego wielkopsa, nazwał go Marlon :) Tak czy siak imię mieć musi. Jakieś propozycje?[/QUOTE]

Marlon pasuje do naszego chłopaka ale czekamy na propozycje ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marlon pasuje do naszego chłopaka ale czekamy na propozycje ;)[/QUOTE]
Marlon Brando:D
Tylko gdzie te wypchane poliki?:eviltong:

[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkJMM6aeuvCgYZQSvqCPE7h7ZQvyO7gxYjaB1scG5WB43vIKg[/IMG]

Posted

[quote name='Maciek777']Marlon Brando:D

[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkJMM6aeuvCgYZQSvqCPE7h7ZQvyO7gxYjaB1scG5WB43vIKg[/IMG][/QUOTE]

chłopak apetyt ma za dwóch więc i wypchane poliki się z czasem pojawią :lol:

Posted

[quote name='Maciek777']Marlon Brando:D

[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkJMM6aeuvCgYZQSvqCPE7h7ZQvyO7gxYjaB1scG5WB43vIKg[/IMG][/QUOTE]
Za jakiś czas będą :)
A Marlon fajne imię:)