Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale może by ktoś mógł tu czasem zajrzeć. Sytuacja tych suczek z dnia na dzień jest coraz bardziej dramatyczna.A telefony mam od samych szaleńców.:-(

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No. Takie trochę byle jakie (zaniedbana posesja, zaniedbany boks, ale Pani, która się będzie nimi opiekować b. miła i ze swoją suczką śpi w łóżku) i w ch... daleko.Słuchajcie, sunieczki są tak kochane, że ciężko jest mi podjąć decyzje o oddaniu którejkolwiek do kojca. One były wychowywane przez ludzi, na butelce, pchają sie do domu, pięknie podróżują samochodem, mają rok, są wysterylizowane, każda ma książeczkę szczepień. Jedna jest piękna i skora do zabawy, druga za to b. mądra i wrażliwa...Ja wiem, że wszystkie psy sa kochane, ale trzeba przyznać, że część psów schroniskowych, to psy, które nie są az tak nastawione na kontakt z człowiekiem, a nasze Siostrzyczki to psy stwozrone do życia w domu, z ludźmi. I nie maja jeszcze schroniskowej traumy. Kurcze. Bardzo mi w serce zapadły....

Posted

myślę, że coś dla nich mam ale potrzebne mi są zdjęcia, takie z pyskiem i okiem...
kto może zrobić zdjęcia ?
albo kto mi poda adres - gdzie są zrobię sama

Posted

Część fotek jest tu na wątku, resztę mogę Ci przesłać na e-mail.Suczki są daleko, za Ożarowem, w Teresinie (to koło Niepokalanowa), ale nie ma sensu się tam wlec, bo zrobiłam im sporo fotek, tyle, że nie wszystkie są na wątku.

Wilejkaros napisał(a):

Jeszcze raz portret rodzinny dziewczynek w dużym formacie

Posted

Wysłąłam do was obu.I do Iczing (adres wzięłam z Twojego profilu) i do Gdgt (adres znam na pamięc normalnie - nie musisz mi już przypomninać ;-) )

Posted

wyjazd do Teresina w nalbliższą sobotę lub niedzielę - ok!
moze do tego czasu domek/ki wyjaśnią sie i od razu się dziewczynki przewiezie!
zdjęcia fajne - pyszczki widać, mile ,troszke przerażone ale slodkie...

Posted

No ba! One są bardzo słodkie! I dodatkowo dwa w jednym, bo jak są na 'swoim' terenie to straszliwie pilnują. Wyglądaja naprawdę groźnie, ale jak sie już wejdzie na teren i wiedzą, że się jest znjomym 'pana' to się wdzięczą przeokrutnie... Iczing, dzięki wielkie! To się jakoś musimy umówić. A te domki (domek?) to fajne, coś uchylisz rąbka tajemnicy? Choćby na PW? A kimże Ty jesteś Iczing, tak w ogóle? Oprócz tego, że psiarą.... Chyba się nie znamy, albo ja jakaś jołopa ;-) ?

Posted

trzeba je ogłaszać w ofercie i gw. Do mnie dzwonili ludzie jak najęci, jak się napisało, że owczarkowata sunia. wysłałam panu zdjęcia, jutro do niego zadzwonię, ale trochę się boje, bo się napalił na figę...