Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beam6 napisał(a):
Nic nie rozumiem :shake: Przecież to żywe skarby :loveu:na 4 łapach i nikt ich zauważa ?
Na pierwszą Dziewczyny ! Pokazać sie jeszcze raz !

Jakos nam zniknely z widnokregu...
I jakos latwiej male psiaki "schodza" do domow, i to pojedynczo.

Posted

Jayo przecież napisałam, że mogą pojedyńczo. tyle, że nie do kojca czy do budy.
Chodzi o to, że one są w tym samym stopniu otwarte na ludzi co i na siebie... Szukają u siebie wzajemnie pieszczot, zabawy, zainteresowania. Gdyby to samo każda z nich otrzymała od swojego człowieka mom zdaniem rozstanie by im nie zaszkodziło.
Jeśli by sie znalał dom dla jednej, to teraz w Teresinie jest też Sed i ta druga sunia by nie została sama tylko z Sedem (wygląda na to, że sie dziewczyny z Sedem b. ładnie zakolegowały).
A, no i Ada wcale nie jest taka duża. To zdecydowanie średni pies.

Kto może wstawić fotki, pls?

Posted

A chciałabyś zadzwonić do pewnej pani, której zmarł ONek na raka mózgu i przekonać ją, żeby wzięła dorosłego psa? bo ona chce koniecznie szczeniaka, a po głosie słyszę, że pierwszej młodości to ona już nie jest i wycieranie sików nie jest na jej siły...

Posted

Kochana! ta kobieta chciała 2-miesięcznego szczeniaka! Poza tym nie wiem, czy ta kobieta jest stara, wiem tylko, że nie jest w naszym podlotkowym wieku.
Zdjęcia Figi zaraz ci prześlę, było rewelacyjnie.

Posted

Pani chce małe coś. Dzwoniłam.
Małe, w sensie, że dorosłe, ale niedużych gabarytów.
Podlotkiem nie jest, to pewne, podlotki nie bywają na emeryturze...:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Lika - dzięki wielkie!:multi:

Ja nie piłam do Ciebie, ze sie obijasz czy coś...
Wiadomo, każdy musi czasami poświęcić więdej czasu na swoje życie prywatne.

Posted

Nie wiem jak to jest.
Odbieram wszystkie telefony, z moim numerem jest przecież kilka różnych psów ogłaszanych, a nie mam praktycznie żadnych telefonów.
Ostanio mialam jeden jedyny w sprawie Sonika, z kontaktuu skorzystałam, psa wyadoptowałam i tyle.
Nic węcej.
A jak dałam parę psów na Gratkę, to od razu po chwili od wrzucenia ogłoszeń miałam jakieś durne głuche telefony (z 3 różnych numeró) i sms-y czy mam męża i czy bym się mogła z gościem umówić (numer kierunkowy z Norwegii).
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ludzie są je...ęci.

A sunie nadal bez domu.

Posted

Zgłosił się Pan z domem chętny na obie sunie. Do budy, ale teren duży i Pan sensownei brzmiał. I fotki domostwa mi wysłał.
Tylko, że aż.... w Wielkopolsce ten dom...

Czy jakaś dobrotliwa Ciotka pisze się na taką wyprawę?

Okolice Gorzowa/Szczecina.

Wyłącznie w niedzielę, albo w sobtę na wieczór (pan pracuje w handlu i w sobty też pracuje).

Posted

trzeba by wrzucić na wątek transportowy. Ale rozumiem, że to nie jest tak, źe ten pan jest tam tylko w niedziele, tylko jego rodzina tam mieszka i suki nie byłyby same?

Posted

Dom się właśnie kończy budować i cała rodzina sie pzreprowadza.
Zresztą zupełnie normalny dom, nie jakaś obora z komórka, czy coś w ten deseń. (foty podesłał).
A pan nie ma czasu w tygodniu, nie w sensie, że go w domu nie ma, bo nie mieszka, tylko intensywnie i do późna pracuje.
Może nawet wyjechać po sulki do Poznania, ale tylko w niedziele.
Ja i tak bym chciała pojechać z suniami do samego domku. One sie biedulki na bank zestresują, moga chcieć uciekać i nieszczęście gotowe. A tak to bym ich pilnowała w podróży jak oka w głowie.

Wątek transportowy to ostateczność i nie sądzę, ze ktos obcy koniecznie w niedziele i z dwiema sukami i ze mną będzie chciał jechać. Co innego 1 mały psiak, a co innego duża baba+2 duze psy.