Jump to content
Dogomania

Z Żyrardowa do Krakowa, czyli Makumba zmienila adres! ...MUCHOMOREK [']

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie ona nie zwarca uwagi na Żwirka wchodzacego do kuwety

a on dzielnie próbuje po niej zakopać wszystkie niespodzianki w mieszkaniu

Kuwete mam i kryta, i zakryta...

Posted

[quote name='konisia']Tweety chyba trochę ostrzej do tych małolatów powinnaś pisać, bo ciotka fona już prawie zamęczona...i co my bez niej zrobimy?[/quote]

no jakoś sobie nie wyobrażam zycia bez ciotki fony:shake: a maluchom może by tak po ojcowsku przylać w końcu aby im rozum wskoczył na właściwe miejsce?

Posted

Więc tak...

Makumba - odpukać - zatrybiła.

Sama chodzi do kuwety. Że serce mam mientkie, dzis wychodzac z domu nie zamknelam jej w lazience, bo siedziala cala noc i musialaby po polgodzinie wrocic tam znowu, nie mialam sumienia. Wrocilam i na razie nie widze strat...

Trzymajcie, prosze, kciuki. Dzis przychodzi pani do Żwirka. Jak sie dowiedziala, ze dzis go nie dostanie i najwczesniej w sobote, zalamala się, bo ona juz sie nie moze doczekac i przestepuje z nogi na noge. Moze bedzie ok :)

Kupilam vetminth, jutro odorbacznie na wszelki wypadek.

Posted

to my tu płaczemy nad Twoim losem a tu takie zmiany:crazyeye: To tak, my trzymamy kciuki, w związku z czym wszystko będzie jak najlepiej a potem znjdujesz domek dla Nikusi, bo nie może byc tak, że Żwiro pakuje plecaczek a Nikusi pudła na kapleusze pajęczyną porastają:mad:

Posted

Kto trzymał kciuki??? ;)

No i tak... Dwa spotkania... Oba domki chcą Żwirka...
jeden megazakocony - Żwircio były szósty...
drugi niezakocony w ogóle - Żwirek były singlem... (na 90 proc. dziewczyna nie chce drugiego kota)

i co mam zrobić?......

Myślę, że Żwirek już ma domek - skoro mogę wybierać z dwóch. Więc prawem serii Tweety naładuj komórkę, pora na Nikusię ;)

Posted

Hmm...a Żwirek dobrze zniesie takie duże kocie towarzystwo? Też zależy na jakiej powierzchni ta szóstka mialaby urzędować.
Z drugiej strony zawsze jest tak, że mówi się na 90% a potem łapie kot za serducho i przeważa 10%, więc różnie bywa.
A dziewczyna młoda? Samotna? Dużo pracuje?
Bo ja zawsze jak szukam domku to biorę też takie ewentualności pod uwagę jak:związek, przyszłe dzieci itd..wiem, że to spaczenie,ale wg mnie najlepszymi kandydatami są zawsze ludzie na wczesnej emeryturze:) Bo czasu, sił i chęci u nich najwięcej, a i alergie się rzadko przyplątują;)

Posted

[quote name='fona']No i co?
Na singla czy do kociarni?.... :roll:[/quote]

Fona ja bym go do kociarni nie dała.....
A może tą osobę da się przekonać żeby wzięła dwa koty??
Jak by co to LUCKY szuka domu został zwrócony :mad:

Albo ktoś się jeszcze znajdzie jak są teraz dwie propozycje to i jeszcze będą....

Moja Sushi jest singlem dbają o nią więc jej się krzywda nie dzieje.
Moja Mała była przez parę lat singlem.

Posted

ja też uważam, że lepiej na singla.
więcej uwagi bedzie miał, a może i jakiś kot się znajdzie za jakiś czas do towarzystwa?

a Lucky jest u mnie. i yyy cięzko mi bedzie go oddać. tylko do najlepszego domku.

Posted

ja też opowiadam się za singlem. Dostanie swoją dawkę pieszczot, z żadnym kociuchem nie wejdzie w konflikt a może kiedyś nowy domek zakoci się dodatkowo ale niezbyt licznie?

Posted

[quote name='Tweety']to my tu płaczemy nad Twoim losem a tu takie zmiany:crazyeye: [/quote]

Dla wszytskich, których rozczarowala wiadomosc, ze młoda załapała :cool1:, mam informację, że znów jest smród w łazience, bo spala w kuwecie, a nalała za pralke...

Jasne, moja wina, upralam wszytskie kocyki i nie chciala spać w wiklinowym pustym koszyku.

Zosiu, dywanik gumowy uprany - cuchnie sikami i musze gowywalic...

Dzis nad ranem snilo mi sie, ze Makumba sie zlala na lozko. I wsciklam jak nie wiem co wzielam sie do sprzatania (we snie), az tu nagle slysze odlos wymiotowania - W REALU :shake:
To moja Larwa Croft na parapecie siedziala, na mojej NOWEJ torbie, ktorej nie omieszkala obrzygać... Bo... kłaczek :angryy:

Domek Żwirkowy szaleje i robi zakupy, przrstepuje z nogi na noge, kiedy sie wreszcie zgodze go oddac. O tym marzylam wlasnie, zeby ktos chcial JEGO< JEGO< JEGO!!

Makumba na pani nie zrobila wrazenia specjalnego, powiedziala, ze jest slodka, ale to Żwirka chce i juz. A balam sie, ze na zywo moze sie pani odmienic, no bo to juz duzy kociuch jest, a Makumba taka slodka dzidzia.
Na szczescie sa jeszcze ludzie doceniajacy dorosle i "podrosle" koty

Hurra!!

Odezwala sie pani od Makumby tez. Czy ktos za Piasecznem mógłby sprawdzić domek?
Komunikacja miejska nie da sie dojechac... A nie chce jechac z kotem i go nie oddac np....

Posted

ten domek szuka kocurka jak najbardziej

tylko ze ja nie wciskam kotow, inaczej nie siedzialby u mnie zwiro pol roku... (stuknie 13 listopada)...

ja chce, zeby znalazly domki, a jednoczesniejakos tak nieiwele robie, by tak sie stalo, i o co cho?... ;)

Posted

u GreenEvil jest kilka kocurków, może od niej by wzięli skoro to dobry dom? A kocurki Green przyzwyczajone do dużej ilości kotów, bo żyją sobie u niej "stadnie":razz:

Posted

sobie przeniose rozliczenie, bo kilka bazarków zrobilam dla niunioli

[B]łączę skarpety:[/B]
[B]-219,29[/B]

+7,50 Marta i Wika (bazarek ciuchy)
+20,00 Olga132 (bazarek zaproszenie do kina)
+40,00 asz (jw.)
+35,00 Aga_Mazury (bazarek czapka i dlugopisy)
+10,00 MonikaWarszawa1 (bazarek ciuchy)
-35,00 vetminth 10 ml zwirek, makumba
-43,77 waltham perfect fit junior, sheba zwirek, makumba
+26,00 Aga76 podkładka
+19,50 wiesial oriflame
-38,09 purina proplan kittnen

[B]saldo: -178,15[/B]

Posted

Nie chcę juz wiecej przezywac tego co teraz!!!!!

Od momntu, kiedy podjelam decyzje, ze dam zwirka do domu i bedzie singlem, rwe wlosy z glowy, czy dobrze robie, bo mi koty takie szopki urzadzaja, ze mam moralniaka jak stad do Krakowa.

Żwirek non stop sie przytula - do Beksi chodzi na mycie Żwirka i ciumkanie, a do Makumby (lub Makumba do niego) na wujkowanie - myje on ja i razem spia.

Po prostu takie obrazki, ze mowie sobie: serca nie masz, zła kobieto.

Posted

[quote name='fona']Nie chcę juz wiecej przezywac tego co teraz!!!!!

Od momntu, kiedy podjelam decyzje, ze dam zwirka do domu i bedzie singlem, rwe wlosy z glowy, czy dobrze robie, bo mi koty takie szopki urzadzaja, ze mam moralniaka jak stad do Krakowa.

Żwirek non stop sie przytula - do Beksi chodzi na mycie Żwirka i ciumkanie, a do Makumby (lub Makumba do niego) na wujkowanie - myje on ja i razem spia.

Po prostu takie obrazki, ze mowie sobie: serca nie masz, zła kobieto.[/quote]

Fona spróbuj przekonać domek że one się kochają i żyć bez siebie nie mogą......