Jump to content
Dogomania

Z Żyrardowa do Krakowa, czyli Makumba zmienila adres! ...MUCHOMOREK [']

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Fredka ['] - pieknego rudzielca zabranego z pseudohodowli, którego gosiar przez wiele miesięcy leczyła, walczyła o niego do wczoraj.

A baba z pseudohodowli juz sobie "odrobila straty", czyli wyprodukowala kolejne koty, większość to chore, umierające zwierzęta.

Kobieta jest bezkarna... TOZ sprawe olał...

Gosiu, bardzo mi przykro...

Posted

Wiem,że to watek Żwirkowy, ale rudasek miał miec zakładany osobny watek i nie było takiej potrzeby, wiec pisze tu. Tyle osób sie o niego martwiło...
Zabrałam małego ze schronu o 15.30. Pojechałam do weta na full-opcje czyli odrobaczenie, odpchlenie, czyszczenie uszu i obcinanie pazurków a o 18 przyjechała Asia i mały pojechał do Wawy na tymczas i leczenie.
Z Asia i Bartkiem ma zamieszkac w grudniu jak wyszykuja mieszkanie.
Tak, tak lofty przy Lidlu oddano 2 tygodnie temu. Ale to stam surowy, wiec chwile potrwa jak wyszykuja...

Posted

[quote name='fona']i jeszcze rozliczenie:

przypływy: (było 384,10)
141,00 Figu (książki)
20 zł (masienka, album led zeppelin)
razem: 545,10

odpływy: (335,30)
- 95,00 RC Kitten 4 kg
- 60 Animonda Kitten 20 x 200 g
- 31,10 Animonda Carny Kitten 1- x 200 g
razem odpływy: 521,40[/quote]

a to jeszcze sie porozliczam:

przypływy:525,10

odpływy:521,4
32,45 gourmet gold
34 jw.
17,40 Leonardo
razem: 605,25

+ 150 Figu (ksiazki)
- 32,14 royal canin (400+400 g kitten, 400 g babycat-makumba)
- 37,20 animonda carny kitten

przyplywy: 675,10
odplywy: 674,59

a tu sobie zapisze Pralinke
34,90

Posted

znam bardzo fajne kociary, które napewno pomogłyby znaleźć dom dla Żwireczka...:lol:
[SIZE=1]umówiłam się dziś z nimi na starych działkach, one miały całe wyposarzenie i łapałyśmy dzikie koty (jeden miał 3 tygodnie:loveu:) i one zabrały 2 dorosłe kocury na DARMOWą kastracje, bo jedna mieszka z wetką, 1 dorosły i ten mały jadą niedługo do nowych domków:lol:. [SIZE=2]One są świetne napewno pomogą, i Żwirek także pojedzie do nowego domciu:lol: Pozdr.[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='baffi2']
[SIZE=1]umówiłam się dziś z nimi na starych działkach, one miały całe wyposarzenie i łapałyśmy dzikie koty (jeden miał 3 tygodnie:loveu:) i one zabrały 2 dorosłe kocury na DARMOWą kastracje, bo jedna mieszka z wetką, 1 dorosły i ten mały jadą niedługo do nowych domków:lol:. [/SIZE][/quote]

darmowa kastracja w Wawie to raczej nie problem ;)
ale jesli by przy szukaniu domow pomogly to super :multi:

Posted

[quote name='LittleMy']darmowa kastracja w Wawie to raczej nie problem ;)
ale jesli by przy szukaniu domow pomogly to super :multi:[/quote]
Nie? Nie znam się na tym, ale na dogo czytałam że potrzebna kasa na kastracje w Wawie... Ale one niestety teraz zajęte tymi kotami z działek które im pokazałam... Kastracja, oswajanie, dokarmianie, szukanie domków, wyłapywanie, stawianie budek...
Ale za to ja już robię ogłoszenia o Żwirku:lol: