Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli do jutra rana się nie znajdzie, trzeba porobić ogłoszenia, może ktoś go widział, ale gdzie on mógł pójść? Powinien isć prosto do przytuliska....o matko...

Posted

dzwonilam wczoraj do chłopaka, odebrał jego tata i powiedział że nadal szukają, ogłoszenia porozwieszane po Boguchwale...Przyszło mi do głowy że on mógł wrócić do domu swojego, może on gdzieś niedaleko mieszkał i znał drogę powrotną. Chce w to wierzyć...

Posted

Ja też nie rozumiem tego Miszy, miałby taki fajny dom, spotkałam kiedyś chłopaka, rozwieszał ogłoszenia, naprawdę bardzo sympatyczna osoba, fajne podejście, no to czego ten pies jeszcze chciał?? żeby chociaż wrócił po przytulisko...jeju....:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj Gacuś próbował delikatnie złapać moją rękę w paszczę (tak jak się bawi z Guciem delikatnie go "podgryzając"). Miałam nadzieję, że po tym jak sam mnie zaczepia da mi się pogłaskać, ale niestety, na razie nic z tego.

Posted

a mnie dzisiaj rano Gacus jdl z reki mięsko. I to odważnie podszedl, bez zahamowań, poki stał przy mnie to nawet moglam go poglaskać ale jak skończył to delikatnie sie wycofał. A na koniec wydarł mi z ręki kurzą szyjkę. :lol:

Posted

Pani Miszy mówiła Justynce, że mieli mnóstwo telefonów, ale niestety wszystko fałszywe alarmy, albo po dojechaniu na miejsce po psie nie było śladu ( Beciu skąd my to znamy ;) )

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Agula99']Czy nasz Gacuś dostanie szansę??[/QUOTE]

szansy nie dostanie dopóki nie nauczy sie chodzić na smyczy. Tak ogólnie ciężki z niego przypadek, mimo urody i młodego wieku łatwo nie będzie.

Posted

[quote name='Agula99']Co dwie głowy to nie jedna! :)[/QUOTE]

ja juz wmyśliłam tylko z tym pomysłem muszę chwilke poczekać. Mam zamiar ściągnąć kogoś do przytuliska kto może nam pomóc uporać się z Gacka problemami.

Posted

[quote name='Becia66']ja juz wmyśliłam tylko z tym pomysłem muszę chwilke poczekać. Mam zamiar ściągnąć kogoś do przytuliska kto może nam pomóc uporać się z Gacka problemami.[/QUOTE]

O ? ...no ciekawe wieści ....