Ladymonia0610 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Jutro dodam więcej zdjęć dziewczyn. Quote
Ladymonia0610 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Napiszę więcej o postępach Milki i Blu. Postępy w zachowaniu Milki i Blu są olbrzymie nie są to suczki sprzed kilku miesięcy. Milka nawiązała ze mną jakiś kontakt w kwietniu ale ciężko było. Z Blu było bardzo źle po zabraniu z Lubawki. Zero kontaktu uciekała. A teraz: Dziewczyny chętnie bawią się ze mną .Milka pięknie chodzi na smyczy .Zaczepiają moje psy do zabawy. Wszystkie się zaakceptowały. Doskonale wiedzą co to fotele łóżko . Na początku spały w kenelu jak przyjechały .A teraz śpią ze mną w łóżku. Milka jest mała złodziejką .Blu naśladuje Milkę we wszystkim. Nakręcę filmik jak się bawią-trzeba trzymać ściany , meble , krzesła !Najlepiej cały dom. Rozkręciły się na maxa. Blu normalnie daje się głaskać -sama domaga się pieszczot . Kordian z Fundacji Przystań pracował z suniami i widzę postępy. Są wyprowadzone nawiązują kontakt co wcześniej było ciężkie. I z całego serca na tym forum podziękuję Kordianowi za pracę i serce jakie włożył w Milkę i Blu. Figuniu dziękuję bardzo za karmę i łapki dla dziewczyn:) Quote
perpe-tua Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Śliczne sunie. :) Przyznam, że mają wygląd takich "ciap" :loveu: Quote
asiuniab Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 a ja jestem szczęśliwa, że dziewczyny są u Ciebie, a nie w przystani Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 http://img4.imageshack.us/img4/4233/uo9w.jpg Ciezko uwierzyc ze to te same boi-doopy, ktore opisywalas :loveu: Dziewczynki maja w koncu ogloszenia? I moze pokusimy sie na robienie im wspolnych ogloszen? :oops: Najwyrazniej male sie kochaja i szkoda je rozdzielac ;) Quote
Ladymonia0610 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Jeszcze nie mają ogłoszeń . Zapraszam na bazarek dla Felka i Czarka (zbieramy $ na opłacenie kastracji chłopaków) bardzo proszę o pomoc w rozsyłaniu bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/246658-Zbieramy-na-kastracje-dla-Czarka-i-Felka-z-interwencji-Lubawka-Cegie%C5%82kowy-Do-02-09?p=21247604#post21247604 Quote
Ladymonia0610 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dziewczyny mają się bardzo dobrze;) Psocą:mad: Dotleniamy się na tarasie. Quote
Ladymonia0610 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Chciałam Was tylko poinformować ,że Milka i Blu zostają u mnie na zawsze:) Quote
:: FiGa :: Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Chciałam Was tylko poinformować ,że Milka i Blu zostają u mnie na zawsze:)[/QUOTE] Monika to jest wspaniala wiadomosc ! :multi: Teraz wyszlo na jaw dlaczego tak zwlekalas z oglaszaniem malych ;) Quote
1izabelka1 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 a to ci wiadomości , dużo dobrego dla was :) Quote
asiuniab Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 matuńko jak to, cieszę się bardzo, ale dasz radę ogarnąć wszystko?? Quote
Ladymonia0610 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='asiuniab']matuńko jak to, cieszę się bardzo, ale dasz radę ogarnąć wszystko??[/QUOTE] Dam radę spokojnie;) Jest bardzo dobrze;) Quote
andzia69 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 a ja chcialam zapytać o taką rzecz - czy ta fundacja przystań zostala zgloszona na czarne kwiatki ? pytam, ponieważ pani K. wysyła e-maile do różnych fundacji/stowarzyszeń ! bardzo się ucieszyłam, że ktos chce dać psiakom dt, bo u nas ciężka sytuacja i kilka psiaków na już potrzebuje dt...i dobrze, że poszperałam w poszukiwaniu informacji, czy ktoś coś wie o tej fundacji a może coś się tam zmieniło? wie coś ktoś? Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='andzia69']a ja chcialam zapytać o taką rzecz - czy ta fundacja przystań zostala zgloszona na czarne kwiatki ? pytam, ponieważ pani K. wysyła e-maile do różnych fundacji/stowarzyszeń ! bardzo się ucieszyłam, że ktos chce dać psiakom dt, bo u nas ciężka sytuacja i kilka psiaków na już potrzebuje dt...i dobrze, że poszperałam w poszukiwaniu informacji, czy ktoś coś wie o tej fundacji a może coś się tam zmieniło? wie coś ktoś?[/QUOTE] Wdepnelas tutaj ciutke spozniona bo watek schudl, :crazyeye: daj sobie na wstrzymanie z ta fundacyja. Quote
Poprawna Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Wracam po urlopie a tu takie wieści :):):) Monika gratuluję z całego serca :) Quote
mari23 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Poprawna']Wracam po urlopie a tu takie wieści :):):) Monika gratuluję z całego serca :)[/QUOTE] wieści dobre, bo Milka i Blu szczęsliwe, niestety wczoraj Monice zaginęła jej własna sunia :( wyszła rano z domu w "wiadomym" celu, okazało się, że nigdzie jej nie ma :( niezły "prezent" :( dzisiaj są Moniki urodziny ( data jest w nicku ;) 06.10. ) Quote
perpe-tua Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Monika trzymaj się, wiem co przeżywasz! 2 października zginęła moja psinka! To okropne uczucie, ciągłe poszukiwania, umartwianie się, załamania... https://www.facebook.com/#!/events/708176905879149/?fref=ts Trzymaj się, będzie dobrze! Rozwieś ogłoszenia! Psinka musi gdzieś być! Może niedługo wróci do domu... Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Moniko, wszystkiego najlepszego :Rose: Mysle ze najlepszym prezentem bedzie odnalezienie sie Twojej psiny i tego tez z calego serca zycze. Quote
baster i lusi Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Moniko, wszystkiego najlepszego :Rose: Mysle ze najlepszym prezentem bedzie odnalezienie sie Twojej psiny i tego tez z calego serca zycze.[/QUOTE] Podczytuję wątek po cichutku i również dołączam się do życzeń.Psinko wróć do domku bo Pańcia się o Ciebie martwi i my też. Quote
Ladymonia0610 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Dziękuję kochane za życzenia:loveu: Zuzia się odnalazła. ;);) :multi::multi::multi::multi: W niedziele przed godziną 10 siedziała na schodach;) Quote
Poprawna Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Mądra Zuzia :) Monika.... wszystkiego co najlepsze :) Quote
Recommended Posts