Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę więcej o postępach Milki i Blu.

Postępy w zachowaniu Milki i Blu są olbrzymie nie są to suczki sprzed kilku miesięcy. Milka nawiązała ze mną jakiś kontakt w kwietniu ale ciężko było. Z Blu było bardzo źle po zabraniu z Lubawki. Zero kontaktu uciekała.
A teraz: Dziewczyny chętnie bawią się ze mną .Milka pięknie chodzi na smyczy .Zaczepiają moje psy do zabawy. Wszystkie się zaakceptowały.
Doskonale wiedzą co to fotele łóżko . Na początku spały w kenelu jak przyjechały .A teraz śpią ze mną w łóżku.
Milka jest mała złodziejką .Blu naśladuje Milkę we wszystkim.
Nakręcę filmik jak się bawią-trzeba trzymać ściany , meble , krzesła !Najlepiej cały dom. Rozkręciły się na maxa.
Blu normalnie daje się głaskać -sama domaga się pieszczot .

Kordian z Fundacji Przystań pracował z suniami i widzę postępy.
Są wyprowadzone nawiązują kontakt co wcześniej było ciężkie.
I z całego serca na tym forum podziękuję Kordianowi za pracę i serce jakie włożył w Milkę i Blu.

Figuniu dziękuję bardzo za karmę i łapki dla dziewczyn:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ladymonia0610']Chciałam Was tylko poinformować ,że Milka i Blu zostają u mnie na zawsze:)[/QUOTE]
Monika to jest wspaniala wiadomosc ! :multi: Teraz wyszlo na jaw dlaczego tak zwlekalas z oglaszaniem malych ;)

Posted

a ja chcialam zapytać o taką rzecz - czy ta fundacja przystań zostala zgloszona na czarne kwiatki ?
pytam, ponieważ pani K. wysyła e-maile do różnych fundacji/stowarzyszeń ! bardzo się ucieszyłam, że ktos chce dać psiakom dt, bo u nas ciężka sytuacja i kilka psiaków na już potrzebuje dt...i dobrze, że poszperałam w poszukiwaniu informacji, czy ktoś coś wie o tej fundacji

a może coś się tam zmieniło? wie coś ktoś?

Posted

[quote name='andzia69']a ja chcialam zapytać o taką rzecz - czy ta fundacja przystań zostala zgloszona na czarne kwiatki ?
pytam, ponieważ pani K. wysyła e-maile do różnych fundacji/stowarzyszeń ! bardzo się ucieszyłam, że ktos chce dać psiakom dt, bo u nas ciężka sytuacja i kilka psiaków na już potrzebuje dt...i dobrze, że poszperałam w poszukiwaniu informacji, czy ktoś coś wie o tej fundacji

a może coś się tam zmieniło? wie coś ktoś?[/QUOTE]
Wdepnelas tutaj ciutke spozniona bo watek schudl, :crazyeye: daj sobie na wstrzymanie z ta fundacyja.

Posted

[quote name='Poprawna']Wracam po urlopie a tu takie wieści :):):)
Monika gratuluję z całego serca :)[/QUOTE]

wieści dobre, bo Milka i Blu szczęsliwe, niestety wczoraj Monice zaginęła jej własna sunia :(
wyszła rano z domu w "wiadomym" celu, okazało się, że nigdzie jej nie ma :(
niezły "prezent" :( dzisiaj są Moniki urodziny ( data jest w nicku ;) 06.10. )

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Moniko, wszystkiego najlepszego :Rose: Mysle ze najlepszym prezentem bedzie odnalezienie sie Twojej psiny i tego tez z calego serca zycze.[/QUOTE]
Podczytuję wątek po cichutku i również dołączam się do życzeń.Psinko wróć do domku bo Pańcia się o Ciebie martwi i my też.