Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Klementynkaa']no to jest okrucieństwo tak długo trzymać nas w niepewności!!![/QUOTE] zgadzam się ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='bela51']I co ? Dalej cisza ?[/QUOTE] Oby to była cisza przed lawiną wspaniałych wiadomości ;) czekamy :lol: Quote
Gabi79 Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Oby to była cisza przed lawiną wspaniałych wiadomości ;) czekamy :lol:[/QUOTE] Ja już niemal oszalałam od tego czekania. Wstępne wieści są następujące: [B]DOMEK ZAAKCEPTOWANY, Państwo czekają na Larę[/B]:loveu: Szczegóły napisze Togaa:lol: Quote
Panna Marple Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Wierzyć mi się nie chce:od wczoraj to już trzeci piesio z zapisanych u mnie wątków!!!Hurra!!! Lara, kochanie, bądź szczęśliwa! Quote
yolanovi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Gabi79']Ja już niemal oszalałam od tego czekania. Wstępne wieści są następujące: [B]DOMEK ZAAKCEPTOWANY, Państwo czekają na Larę[/B]:loveu: Szczegóły napisze Togaa:lol:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Gabi79 Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Panna Marple']Wierzyć mi się nie chce:od wczoraj to już trzeci piesio z zapisanych u mnie wątków!!!Hurra!!! Lara, kochanie, bądź szczęśliwa![/QUOTE] Domyślam się, że drugim psiakiem jest Cindy, a trzecim??? Quote
Panna Marple Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Jasiek, banerek w moim podpisie!!! Niestety, jak to na dogo bywa: są łzy szczęścia, ale i rozpaczy: Amor (zagłodzony) odszedł niespodziewanie. Tylko 2 miesiące miał swego ludzia Quote
Klementynkaa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hurrrrra! cioteczki Wy macie jakieś zdolności i chody gdzieś tam u psiego Pana, wdepnijcie na wątek KONIA, który czeka i czeka i czeka i ... może pomożecie coś wymyslić? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/221165-Konik-vel-Vito-tak-długo-czeka-na-swój-domek-Gdzie-on-jest[/url] Quote
Gabi79 Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Panna Marple']Jasiek, banerek w moim podpisie!!! Niestety, jak to na dogo bywa: są łzy szczęścia, ale i rozpaczy: Amor (zagłodzony) odszedł niespodziewanie. Tylko 2 miesiące miał swego ludzia[/QUOTE] O rany!!!!!!!! Jasiu KOCHANY:loveu::loveu::loveu: Co do Amorka, to bardzo przykro, że odszedł, ale dobrze, że chociaż te 2 miesiące był przez kogoś kochany. Ja po ogromnej euforii teraz popadłam z stan rozmyślania, czy wszystko się dobrze ułoży, czy sunieczki będą szczęśliwe, czy szybko się zaaklimatyzują. Quote
Panna Marple Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Musi być dobrze! Sunie są do zacałowania, domki psiolubne, trochę czasu na ułożenie na nowo życia i będzie ok Quote
bela51 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Togaa ma szczesliwą reke do sprawdzania domow.:lol: Dwa lata temu była na wizycie dla pewnej kulawej ONeczki ze Szczytna. Dom okazał sie wspaniały !!! Quote
halszka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Gabi79']Ja już niemal oszalałam od tego czekania. Wstępne wieści są następujące: [B]DOMEK ZAAKCEPTOWANY, Państwo czekają na Larę[/B]:loveu: Szczegóły napisze Togaa:lol:[/QUOTE] :bigcool::bigcool::bigcool: CUDNIE!!! Quote
paula_t Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 No to się doczekałyśmy wreszcie:multi: Wspaniale, że Larcia będzie miała wreszcie swoich ludzi- błyskawiczna akcja :) Quote
ULKA12 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja rozmawiałam z Myszą2 od razu po sterylce, że jak wszystko będzie dobrze to przydałoby się kombinować transport na przyszły weekend. Ale teraz tak sobie myślę, że gdyby trafił się wcześniej jakiś transport to też Lara może jechać. Ona w ogóle nie interesuje sie raną, szwów nie trzeba ściągać bo są wewnętrzne więc jak ktoś ma odrobinę nawet odpowiedzialności i nie każe psu nadmiernie biegać czy skakać to ona mogłaby już jechać. Quote
Livka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Bardzo się cieszę, ale się psinie odmieniło życie, nie do uwierzenia wręcz :multi: Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Gabi79']Ja już niemal oszalałam od tego czekania. Wstępne wieści są następujące: [B]DOMEK ZAAKCEPTOWANY, Państwo czekają na Larę[/B]:loveu: Szczegóły napisze Togaa:lol:[/QUOTE] o rany ależ wieści :multi::multi::multi: Larko kochana w końcu będziesz miała fajny domek :loveu: Quote
Marycha35 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Pycha wieści:):):) Ale się suni ładnie odmieniło jestestwo:) Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Dziękuje wszystkim za obecność na wątku i kibicowanie Larze. Jak na złość internet mi szwankuje. Togaa w piątek miała trudności z zalogowaniem się na dogo, a w weekend jest poza domem. My we 4 w piątek późnym wieczorem miałyśmy telekonferencję. Jeśli chodzi o domek, to jak już wspomniałam nie mamy zastrzeżeń, wszystko wspaniale się zapowiada. Państwo na emeryturze. Pani na wcześniejszej - jest emerytowaną polonistką. Od 30 lat były u Państwa psiaki, zawsze jakieś biedaki zgarniane z ulicy i dożywały poźnej starości. Dom z ogrodem, teren duży (nie pamiętam dokładnie, więc nie chcę palnąć głupoty) Rozmawiałam z Panią i Pani już nie może się doczekać przyjazdu Lary, gdyż brakuje jej obecności psiaka, Quote
yolanovi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Brzmi fajnie :) Kiedy Larunia mialaby jechac? W jakiej miejscowosci jest domek? Macie transport? Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='yolanovi']Brzmi fajnie :) Kiedy Larunia mialaby jechac? W jakiej miejscowosci jest domek? Macie transport?[/QUOTE] Transportu jeszcze nie mamy, w tygodniu będziemy kombinować. Myślę, że Lara mogłaby jechać już w piątek, jeśli wszystko się dobrze goi. Domek jest w Goleszowie - miejscowość pomiędzy Ustroniem, a Cieszynem Quote
Klementynkaa Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 co z umową adopcyjną? podesłac naszą Nadziejową? Quote
Gabi79 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='Klementynkaa']co z umową adopcyjną? podesłac naszą Nadziejową?[/QUOTE] Tak, bardzo proszę, rozmawiałyśmy o tym z Myszą, ale ja oczywiście zapomniałam:oops: Podam Ci na pw mail Myszy, bo ja bym nie miała gdzie wydrukować. Niewykluczone, ze Mysza pojedzie z Larą - zobaczymy Quote
Recommended Posts