irysek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ale pytanie, zamurowalo mnie, po ile jest ten pies, jakby sie pytal o kilo ziemniakow na targowisku na obornickiej. tez bym byla czujna. a karusia piekniusia nie moze trafic do byle kogo !!! niedlugo ulv wracam to znow wpadne w odwiedziny, wraz z paroma drobiazgamia no i oczywiscie redsikiem ;) jesli oczywiscie nie bedziesz miala nic na przeciw... :) Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 No a jak, oczywiście, że było pytanie, czy wysterylizowana:diabloti: A guzik, byle komu "mojej" psicy nie oddam :eviltong: Irysek, oczywiście, że zapraszam :multi: Quote
ulvhedinn Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Magdalena Łazarska PKO BP 28 1020 5242 0000 2402 0158 3871 Ale spotkać się w Uciechowie i tak musimy ;) Quote
solito Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ulvhedinn']Magdalena Łazarska PKO BP 28 1020 5242 0000 2402 0158 3871 Ale spotkać się w Uciechowie i tak musimy ;) No pewnie, ale póki co, to wyślę Ci kaskę!;) Quote
yewcia1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Karusia wędruj na góre. Może jakiś wrocławiak jedzie do Uciechowa i zabierze ciotkę Ulv? Quote
ulvhedinn Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Ślepe te ludzie:shake: takiego cudeńka nie widzą:shake: A Karusi wyraźnie sterylka poprawiła samopoczucie, jest cora weselsza, skacze, chce się bawić, wywala brzucholek do drapanka przy każdej okazji... Jak wracam do domu, to mam wesołe powitanie całej trójki w stylu wilczego stada- czyt. lizanie pod brodą i po pysku;) Quote
yewcia1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Taka urocza i kochana a coś nie widać domku:shake: Trzeba to szybko zmienić. Quote
irysek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 i ja tez sie chetnie zalapie na wyjazd do uciechowa, przypominam jakby sie komus zapomnialo ;) Quote
ulvhedinn Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Głupi kto nie chce Karusi- to pies idealny, naprawdę żadnych problemów :multi: Po prostu cud, miód, ultramaryna :loveu: Quote
solito Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 solito napisał(a):No pewnie, ale póki co, to wyślę Ci kaskę!;) Ulv, i co, dostałaś? Quote
yewcia1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='yewcia1'] Przypominam Karusia szuka domu. Śliczna sunia szuka domu Quote
ulvhedinn Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 solito napisał(a):Ulv, i co, dostałaś? Doszło, doszło- ślicznie dziekujemy :multi: Quote
ulvhedinn Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dzisiaj było chyba wreszcie konkretne pytanie o Karusię:lol: Państwo mają dom, ogród, mieli adoptowanego podobneo psiaka, ale im ukradli:-( PAni bardzo się martwiła, czy nie będę zniechęcona tym, że im poprzedni zaginął. Są jak najbardziej pozytywnie nasawieni do wizyt przed i po adopcyjnych. Wydaje mi się, że to poważna oferta- no i babcia (taka z niej babcia, haha) miałaby posiadłość "na własność" ;) Quote
justynavege Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dzisiaj było chyba wreszcie konkretne pytanie o Karusię:lol: Państwo mają dom, ogród, mieli adoptowanego podobneo psiaka, ale im ukradli:-( PAni bardzo się martwiła, czy nie będę zniechęcona tym, że im poprzedni zaginął. Są jak najbardziej pozytywnie nasawieni do wizyt przed i po adopcyjnych. Wydaje mi się, że to poważna oferta- no i babcia (taka z niej babcia, haha) miałaby posiadłość "na własność" ;) :multi: Panstwo sie zastanawiają ?? Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dzisiaj było chyba wreszcie konkretne pytanie o Karusię:lol: Państwo mają dom, ogród, mieli adoptowanego podobneo psiaka, ale im ukradli:-( PAni bardzo się martwiła, czy nie będę zniechęcona tym, że im poprzedni zaginął. Są jak najbardziej pozytywnie nasawieni do wizyt przed i po adopcyjnych. Wydaje mi się, że to poważna oferta- no i babcia (taka z niej babcia, haha) miałaby posiadłość "na własność" ;) Wspaniale, trzymamy kciukasy i pazurasy...:razz: Quote
pixie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ulvhedinn napisał(a):Dzisiaj było chyba wreszcie konkretne pytanie o Karusię:lol: Państwo mają dom, ogród, mieli adoptowanego podobneo psiaka, ale im ukradli:-( PAni bardzo się martwiła, czy nie będę zniechęcona tym, że im poprzedni zaginął. Są jak najbardziej pozytywnie nasawieni do wizyt przed i po adopcyjnych. Wydaje mi się, że to poważna oferta- no i babcia (taka z niej babcia, haha) miałaby posiadłość "na własność" ;) ulv nie na temat...:cool1: masz pelna skrzynke i pw wyslac nie sposob:shake: Quote
Poker Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 nad czym oni się zastanawiają :crazyeye::crazyeye:,brać nie pytać :evil_lol:jak najszybciej to cudo :lol: Quote
Recommended Posts