Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Poprosiłam kolejną kobietkę żeby banerek dla Majci zrobiła, będzie można do podpisu wkleić :)[/QUOTE]

To ja bardzo proszę o taki banerek, nie potrafię czegoś takiego zrobić, a chętnie wkleję do podpisu zamiast linku, który mam :)

Posted (edited)

[quote name='obiezyswiat75']Poprosiłam kolejną kobietkę żeby banerek dla Majci zrobiła, będzie można do podpisu wkleić :)

tekst jest taki jaki ma Malwa w podpisie, jak chcecie można dodać inny:

nie umiem podlinkować banerka w poście, umiecie to zrobić w zakładce "edytuj sygnaturę"?

Edited by kolejna kobietka
Posted (edited)

w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Chciałbym odebrać psa.

Koniec cytatu :)
Takich maili jest 90% niestety :([/QUOTE]
:) znam to- gdzie można odebrać psa?, a potem dalsza litania, że szczeka, że za małe uszy, że za duże uszy, za dużo śpi, za dużo biega itp. za to sami są idealni i nie mają sobie nic do zarzucenia

Posted

[quote name='gluchypies']Ja niestety jestem mało techniczna i postępując wg powyższej instrukcji nie potrafię wkleić tego banerku :( ale jeszcze będę dzisiaj próbować, może się uda :)[/QUOTE]

jak nie, to poprosimy kogoś żeby zlinkował na wątku od razu :)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku

moja Droga
to nie jest instrukcja dla sprytnych inaczej :)
Mam zapisać ten banerek na pulpicie u siebie, żeby to potem do sygnatury wstawić, czy jak?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Mam zapisać ten banerek na pulpicie u siebie, żeby to potem do sygnatury wstawić, czy jak?[/QUOTE]

Ja go zapisywałam, ale w trakcie wgrywania do sygnatury pojawiło się info, że jest złe rozszerzenie obrazka - było gif, a powinno być jpeg... Teraz próbuję ponownie i zobaczę czy się uda.

Posted (edited)

już piszę... ja też zawsze wgrywam z pulpitu - jak klikniecie na ten banerek to faktycznie ma rozszerzenie .gif (http://www.dogomania.pl/forum/signaturepics/sigpic135209_43.gif), a więc zanim się zapisze na pulpicie trzeba skasować ręcznie "gif" i w to miejsce wpisać "jpg" czyli końcówka ma wyglądać tak - /sigpic135209_43.jpg

klikając prawym klawiszem myszy na banerek wyskoczy "zapisz obrazek jako" - wybieramy na pulpicie i zmieniamy rozszerzenie ręcznie na .jpg (tylko tą końcówkę "gif" kasujemy i wpisujemy jpg),tą zmianę robimy w tym okienku:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku

i po tym wszystkim klikamy "zapisz sygnaturę"