AMIGA Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Oto koleżanka Nuśki ulepszona i z dodanymi szczegółami :) Quote
AMIGA Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Właśnie, zamiast się szykowac do Świąt :( Quote
DoPi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 na świateczne sprzatanie jest kupa czasu jeszcze. Jak teraz posprzatam to i tak za 2 tygodnie wszystko do poprawki będzie. :) 1 Quote
Mattilu Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 na świateczne sprzatanie jest kupa czasu jeszcze. Jak teraz posprzatam to i tak za 2 tygodnie wszystko do poprawki będzie. :) Dokładnie :) Quote
AMIGA Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Nuras mi jakos nie pomaga w sprzataniu, a wrecz przeciwnie.- strasznie sypie kudełkami Quote
Mattilu Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 No to tym bardziej sprzątać trzeba w ostatniej chwili :) Quote
DoPi Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 sprzątam sobie komputer, to mi najlepiej idzie. Patrz Amigo droga co znalazłam. Sceneria może taka sobie, ale wspomnienie jest :) https://www.youtube.com/watch?v=_Qt9rv9W0AM Quote
AMIGA Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Łomatkoooooooooooooo a Aleks vel Łapa teraz taki wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki jest:) A my wczoraj świętowałyśmy 13-te urodziny Amigi. Wprawdzie urodziny ma 17-go grudnia, ale wczoraj miała gości. No i "wampirkowaty" torcik wątróbkowy I było trochę chętnych na ten pseudo torcik wątróbkowy Te oczy czarowały "niech ci spadnie, niech ci spadnie" A prezentem dla jubilatki zajął się kto? Quote
AMIGA Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Gościem był młody kolega Tamir. A tu cały zestaw "imprezowiczów" Oj młodzieży, młodzieży, szalejcie sobie do woli. Ja sobie odpocznę Quote
AMIGA Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Dobra Nurasku i Amigo, jakoś przeżyjemy, że nas nikt nie lubi i nie odwiedza i nie ogląda naszych zdjęć :cool1: :P Quote
DoPi Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 ja sie wyraziłam na fejsiku, co myślę, że sie mnie na taki tort nie zaprosiło :P ;P ale Amisi, zyczę dalszej superowej kondycji i dużo ciastek wątróbkowych :) Quote
AMIGA Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 ja sie wyraziłam na fejsiku, co myślę, że sie mnie na taki tort nie zaprosiło :P ;P ale Amisi, zyczę dalszej superowej kondycji i dużo ciastek wątróbkowych :) Ja wiem, te żale nie były do Ciebie :) A pomysł na ta "imprezę zrodził się w ostatniej chwili w sobotę wieczorem, kiedy to dostałam telefon, że Amiga będzie miała gości. Dobrze, że miałam akurat wątróbkę w lodówce, bo nie wiem z czego by powstał jakiś torcik Quote
DoPi Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 a ludziska to co jedli? :) no i mam pytanie, czy na zarobek zrobisz duży obrus na stół prostokątny i za ile? Quote
AMIGA Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Ludziska jedli ciasto szpinakowe. Ale to miałam zaplanowane jako próba generalna przed świętami. No a co do obrusa na duży stół - nie wiem, czy mogłabym się tego podjąć, bo pewnie by był wyznaczony jakiś termin. A ja najpewniej się w terminie nie zmieszczę :) Quote
Mattilu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Cudne zdjecia! Najlepsze zyczenia dla dostojnej Jubilatki, ktora wcale na swoj wiek nie wyglada!!! A tego tortu urodzinowego to ja bym sie troche bala... Quote
AMIGA Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Ale jak widać psiaki się wcale nie bały, wręcz przeciwnie. o malo co a oblizywałyby sobie aż uszy - zwłaszcza Nuras :) Quote
Mattilu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Bo one nie maja wyobrazni, tylko nosy ;) Quote
AMIGA Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 N Bo one nie maja wyobrazni, tylko nosy ;) Na całe szczęście (czasami) :) Quote
Nutusia Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 No właśnie, one patrzą... nosami! :D Amigo - duuuuuuużo zdrówka i wszelkiej psiej szczęśliwości na kolejne lata :) Stwierdzam, że dogo dąży prostą drogą do samozagłady :( Nie dość, że nie przyjmuje nowych forumowiczów (za to trzyma i w żaden sposób nie dyscyplinuje krzykaczy, zadymiarzy i pomagających inaczej!!!), to jeszcze znika wątki! Poznikały mi prawie wszystkie śledzone dotąd wątki :( Musiałam każdy odszukać i zaznaczyć poprzez opcję "śledź ten wątek" - już samo zamieszczenie chociaż jednego postu nie pomaga :( I tym oto sposobem przeoczyłam zaginiony wątas Nurasowy :( Całe szczęście, że Amiga do mnie zadzwoniła z reprymendą :D Quote
AMIGA Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 O nieeeeeeeeeeeeeee, wcale nie była moim celem reprymenda. To człek się martwi o człeka, a tu takie kalumnie :cool1: :P Quote
Mattilu Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 jednym słowem, bez "śledzika" ani rusz...;) Quote
AMIGA Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Śledzik lubi podobno pływać:) Nurasek znów wraca do bieżni wodnej. Ciekawa jestem, czy jej się to spodoba, pewnie nie :( Quote
Nutusia Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nuras na bieżnię, a Amiga do wypieku ciasteczek :D Ciekawe co Doktor rzeknie? Już uprzedzony, że konsultacja gałązek ma być ;) Quote
Recommended Posts