Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprzątam sobie komputer, to mi najlepiej idzie. Patrz Amigo droga co znalazłam. Sceneria może taka sobie, ale wspomnienie jest :)

https://www.youtube.com/watch?v=_Qt9rv9W0AM

Posted

Łomatkoooooooooooooo a Aleks vel Łapa teraz taki wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki jest:)

A my wczoraj świętowałyśmy 13-te urodziny Amigi. Wprawdzie urodziny ma 17-go grudnia, ale wczoraj miała gości. No i "wampirkowaty" torcik wątróbkowy 

nuria_wybieg_PC134722_zpsyxbqepcu.jpg

I było trochę chętnych na ten pseudo torcik wątróbkowy

nuria_wybieg_PC134724_zpstrjvuchp.jpg

nuria_wybieg_PC134727_zpsyqv6lkmv.jpg

Te oczy czarowały "niech ci spadnie, niech ci spadnie"

nuria_wybieg_PC134728_zpsobp1bgme.jpg

A prezentem dla jubilatki zajął się kto?

nuria_wybieg_PC134731_zpsnargptjo.jpg

Posted

ja sie wyraziłam na fejsiku, co myślę, że sie mnie na taki tort nie zaprosiło :P ;P

ale Amisi, zyczę dalszej superowej kondycji i dużo ciastek wątróbkowych :)

Posted

ja sie wyraziłam na fejsiku, co myślę, że sie mnie na taki tort nie zaprosiło :P ;P

ale Amisi, zyczę dalszej superowej kondycji i dużo ciastek wątróbkowych :)

Ja wiem, te żale nie były do Ciebie :) A pomysł na ta "imprezę zrodził się w ostatniej chwili w sobotę wieczorem, kiedy to dostałam telefon, że Amiga będzie miała gości. Dobrze, że miałam akurat wątróbkę w  lodówce, bo nie wiem z czego by powstał jakiś torcik

Posted

Ludziska jedli ciasto szpinakowe. Ale to miałam zaplanowane jako próba generalna przed świętami.

No a co do obrusa na duży stół - nie wiem, czy mogłabym się tego podjąć, bo pewnie by był wyznaczony jakiś termin. A ja  najpewniej się w terminie nie zmieszczę :)

Posted

No właśnie, one patrzą... nosami! :D

Amigo - duuuuuuużo zdrówka i wszelkiej psiej szczęśliwości na kolejne lata :)

Stwierdzam, że dogo dąży prostą drogą do samozagłady :( Nie dość, że nie przyjmuje nowych forumowiczów (za to trzyma i w żaden sposób nie dyscyplinuje krzykaczy, zadymiarzy i pomagających inaczej!!!), to jeszcze znika wątki! Poznikały mi prawie wszystkie śledzone dotąd wątki :( Musiałam każdy odszukać i zaznaczyć poprzez opcję "śledź ten wątek" - już samo zamieszczenie chociaż jednego postu nie pomaga :(

I tym oto sposobem przeoczyłam zaginiony wątas Nurasowy :( Całe szczęście, że Amiga do mnie zadzwoniła z reprymendą :D