asiak_kasia Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 bierz kompa Fredzia. JA biore lodówkę, ae ona nie ma tych wkładów chłodzących, wiec bedziemy wieżi lód, dużo lodu, o ile się nie roztopi :eviltong: Quote
Okamia Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='asiak_kasia']bierz kompa Fredzia. JA biore lodówkę, ae ona nie ma tych wkładów chłodzących, wiec bedziemy wieżi lód, dużo lodu, o ile się nie roztopi :eviltong:[/QUOTE] A ja chyba nie biorę aparatu :lol: bo mi się nie chce :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Spoko aparat się do samochodu zmieści, bierz! Quote
Okamia Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Spoko aparat się do samochodu zmieści, bierz![/QUOTE] że się zmieści to pewne ale nie chce mi się go nosić ani wolę nie ryzykować ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Pogoda na wyjazd to ogólnie w dzień 23 - 26 stopni, w nocy 9 - 14. To kto bierze aparat? :) Quote
Okamia Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Pogoda na wyjazd to ogólnie w dzień 23 - 26 stopni, w nocy 9 - 14. To kto bierze aparat? :)[/QUOTE] Amber :evil_lol: i będzie robić zdjęcia aby nas potem szantażować :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Dobra to kolejne pytanie. Czajnik ktoś bierze? Czy tam są? Quote
Okamia Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 (edited) [quote name='FredziaFredzia']Dobra to kolejne pytanie. Czajnik ktoś bierze? Czy tam są?[/QUOTE] Ja mogę wziąć o ile działa i zmieści się do auta :P Ja przypominam o zrobieniu zakupów spożywczych w środę - biedra jest do 22 otwarta ;) W piątek będziemy już kupować na bierząco ale żeby sobie kupić wałówkę i inne na czwartkowy wieczór :cool3: Nie zapomnijcie też sztućcy, kubka itp Edited August 12, 2013 by Okamia Quote
asiak_kasia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Kochani, jako, że dostepu do kuchni tekij z prawdziwego zdarzenia miec nie bedziemy, wiec proszę pamiętać o tym żeby zabrać jakiś kubek, sztućce, talerzyk/miskę itd. Mam tez taka propozycję, żeby każdy zabrać sobie prowiant na czwartek, natomiast później byśmy mogli robić zakupy na zasadzie zrzuty ogólnej i kupna wspolnie wszelakich dóbr. No i może komuś coś jeszcze do głowy przychodzi to się dzielić ;) Quote
asiak_kasia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Unbelievable']a śpiwór trzeba mieć?[/QUOTE] eee no bez przesadyzmu, tam jakies wyro jest to i pościel będzie/powinna być. Karilki się pytajcie ona tam była :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Unbelievable']a śpiwór trzeba mieć?[/QUOTE] Ja biorę. Myślę że czajnik się zmieści ;) Quote
Okamia Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Ja biorę. Myślę że czajnik się zmieści ;)[/QUOTE] Jak znajdę to wezmę ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Jak dog bierze to chyba już nie trzeba :) Quote
Okamia Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Jak dog bierze to chyba już nie trzeba :)[/QUOTE] jeden nam starczy xD Chociaż nie wiem czy rano nie będzie za bardzo oblegany :evil_lol: Quote
A&L Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 jak nie zapomne, to wezme toster ;) Taki, co z niego chlebek wyskakuje, nie opiekacz :P Quote
Amber Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ja jak pisałam biorę grilla, ale małego - ten wielki jednak mi się średnio zmieści... Wiec jakby ktoś jeszcze jakiegoś wziął to śmiało ;) Quote
dog193 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 A ja jednak będę z wami przez sobotę i niedzielę też, bo nam seminarium odwołali ;) Szkoda, bo liczyłam na kilka wskazówek, ale nie ma tego złego... ;) Quote
asiak_kasia Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='dog193']A ja jednak będę z wami przez sobotę i niedzielę też, bo nam seminarium odwołali ;) Szkoda, bo liczyłam na kilka wskazówek, ale nie ma tego złego... ;)[/QUOTE] po postu wiedzieli ze z nami się nie konkuruje :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ta :diabloti: Już nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Okamia Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dog193']Ta :diabloti: Już nie mogę się doczekać :loveu:[/QUOTE] Nie tylko ty ;) Quote
reksio7 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 polecam ten ośrodek na zlot http://www.january.com.pl/ my beaglomanicy ,robimy od kilku lat w Straduniu ze względu iż teren ogrodzony i psy mogą biegać po całym terenie. W Sulejowie kiedyś też mieliśmy, ale nie wolno było puszczać psów luzem i warunki mieszkalne kiepskie. Quote
Recommended Posts