asiuniab Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']dlaczego? moze wszystko OK[/QUOTE] też w to wierzę, że cisza to dobry znak:) Quote
dorcia2 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Jak Maksiulek się miewa, coś cicho u niego stała za maj w drodze:loveu: Quote
ania75 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Kamila Proc']na pewno wszystko w porzadalu[/QUOTE] też tak myśle ;) Quote
ewu Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Justa ma problemy z logowaniem na dogo. Jesteśmy w stałym kontakcie. U Maksia wszystko w porządku. Rozrabia i rządzi. Dzisiaj kupiłam 200 wędzonych kurzych łapek bo Maksiulo je uwielbia i jak jest zajęty chrupaniem łapek Justynka ma chwilę "wolnego":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartuję z tym "wolnym"....;) Quote
ewu Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Justyna pozdrawia i dziękuje Wszystkim za pomoc i obecność. Mamy nadzieję,że dogo przestanie Jej robić psikusy. Maksio przesyła buziaki:) Quote
ewu Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='Kamila Proc']te dwiescie lapek to na ile mu starczy?[/QUOTE] Nie mam pojęcia:) Ma w domu towarzystwo do poczęstowania:) Myślę,że psiaki dadzą radę szybko to schrupać:) Quote
dorcia2 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [COLOR=#000000] [QUOTE]U Maksia wszystko w porządku.[/COLOR][/QUOTE] to dobrze bo się zaczynałam martwić tą ciszą:lol: a jak tam łapki Maksiulka jest jakaś poprawa? przesyłam buziaczki dla maluszka :buzi: stała za czerwiec wpłacona Quote
dorcia2 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 jak tam nasz skarbeniek się czuje , trochę tu cichutko:lol: przesyłam buziaczki dla Maksiulka:buzi: stała za lipiec poleciała;) Quote
Kamila Proc Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 tez jestem ciekawa, jak sie miewa nasz bidulek-rozrabiaka Quote
ZUZA1 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Jutro wybieram się do Justyny, to napiszę co i jak z Maksiem.Postaram się jakieś fotki zrobić i pokazać. Quote
ZUZA1 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Cała niedziela spędzona ze zwierzakami Justyny :p Justyna ma problemy z wejściem na dogo, bo nie może sie zalogować U Maksia wszystko ok. Wesoły, szalony i wszedzie go pełno. Cały czas chce być w centrum zainteresowania i potrafi sie o swoje upomnieć.Jest nie do zdarcia. Po zaliczeniu długiego spaceru domagał sie jeszcze zabawy.Padł ze zmeczenia po paru godzinach.:grin: Na spacer wychodzi oczywiście na wózeczku i radzi sobie bardzo dobrze. Porusza sie na tym wózku bardzo szybko i sprawnie.Po drodze zaczepia napotkanych ludzi i inne psy :megagrin: Potrafi tym wózeczkiem wjechać nawet na krawęznik. Mam nadzieję, ze uda mi sie wstawić zdjęcia.Nigdy tego nie robiłam :oops: więc to troche potrwa, aż się nauczę Quote
Toska1 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Same dobre wieści od Maksia :) czekamy na zdjęcia ! Quote
ZUZA1 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Wiem, wiem miały być zdjęcia, ale niestety nie mogę sobie poradzić z wklejeniem fotek i filmiku :oops: Nigdy nie dodawałam zdjęć na dogo i nie wiem jak to ugryźć.Czekam na taką jedną ciocię, która ma do mnie wpaść i nauczyć :user: Quote
dorcia2 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [COLOR=#000000] [QUOTE]U Maksia wszystko ok. Wesoły, szalony i wszedzie go pełno.[/COLOR][/QUOTE] o jak dobrze , że Maksiulek dobrze sobie radzi i jest szczęśliwy:loveu: stała za sierpień w drodze Quote
ewu Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 U Maksia ok. Justynka ma problem - zbyt dużo kotków.... Czy ktoś ma możliwość pomocy w znalezieniu domów dla kociaków ? Quote
Recommended Posts