Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was Kochani:loveu:

Odpowiem za Agę, bo akurat zasypała się kserówkami dotyczącymi "żołądków" krowy:evil_lol:

Gonitwo Aga jest na zaocznych i uważa, ze nie było trudno. Jedyna rzecz jaka ją drażni, to fakt, że są na roku ludzie, którzy są na zootechnice, bo... nigdzie indziej się nie dostali, chcą mieć inż. ale guzik ich to obchodzi... To ja jedynie denerwuje.

Julix Aga jest strasznie zadowolona:loveu: Zajęcia w prosektorium wbrew pozorom stały się jej ulubionymi, bo są naprawdę dobre. Przyszła trochę blada po zajęciach, na których musiała "bawić się" rozpołowioną wzdłuż uszu głową owcy (nie rozumiem, mogła mi ozorek przynieść:loveu:), ale jak to powiedziała "już nic mnie nie zaskoczy chyba, będzie z górki".

Magdo dziękuję w imieniu Agi za gratulacje, przekażę;) Jest ciekawie, Aga przed kolokwium wymacała mnie całą i dziękowała Niebiosom, że schudłam:lol:, bo kolos z osteologii był... Ucałuj ode mnie przystojniaka Akira:loveu: (ale nic Mu nie wspominaj, że wyłysiałam i mam "trzy włosy na krzyż" na ogonku:oops:)

luzia foteczek na razie długo nie będzie:shake:

Sznaucerko-Balbino prosimy o cierpliwość:razz:

basiu Aga przeprasza za wszystko:-( "Monitoruje" pobieżnie co u Was, ale ostatnio jest na dogo tylko na chwilę (wątki szkoleniowe, żywieniowe, ostatnio weterynaryjne znów:shake:) A Godzilla jest już większa i cięższa ode mnie:loveu: Masz dożycę śliczną:loveu: To wam niespodziewankę zrobiła co?:loveu:

Negra

Posted

To jeszcze raz ja.

U nas... Różnie. Aga udaje, że się uczy, tzn. uczy się:razz: Zostawia mnie co dwa tygodnie na trzy dni samą z Zoranem i Jolą. Wtedy jest śmiesznie, bo rozrabiam na całego i jestem Mała Diablicą:diabloti: Ciocia Jola, gdy rozmawia z Agą zawsze powtarza mi po odłożeniu słuchawki takie zdanie "Aga kazała Ci przekazać, że zamieni Cię na maliniaka:diabloti:" Nie rozumiem:shake: Wolę jagody:loveu: Co dwa tygodnie w poniedziałki lub wtorki jeździmy do takiego siwego Pana, jest moim lekarzem i Go bardzo lubię, bo zawsze daje mi ciastka:loveu: Wszystkie Panie co tam są też dają mi ciastka:loveu: Aga wtedy mówi, że nie dostane już obiadu, bo jestem gruba jak prosiak... Ale zawsze mi daje i obiad i ciastko jeszcze. Wszyscy u Pana Lekarza mówią mi, że jestem "Prawdziwym Karelskim Psem Na Niedźwiedzie"... Nie znają się czy co:crazyeye: Ja jestem Prawdziwym Paskudnym Psem Na Jedzenie:loveu: Pan lekarz powiedział też, że 4 listopada mamy odłożyć leki na moje chore jelitko i możemy "umówić termin na TO". Aga martwi się by TO zrobić w dobrym czasie, bo boi się o poziom moich hormonów. Pan lekarz mówi, że ma się nie martwić i tak w kółko długo mogą. Wczoraj za szybko połknęłam kurzą łapkę:oops: i dziś rano miałam biegunkę... Aga znowu coś pobuczała pod nosem o tym, że jak do jutra będę miała biegunkę, to będę musiała znowu jeść codziennie tą małą tabletkę, a nie tak jak Pan Lekarz powiedział, co dwa dni, przez co TO się znowu odwlecze:shake: Po woli Aga też tłumaczy mi czym jest tajemnicze TO. Zapowiada się fajnie, nie będą za mną co pół roku biegać upierdliwe psy, jakaś paskudna choroba się też wykluczy (gdy Aga i Jola mówią o tej chorobie, to wspominają o jakiejś Maxi, muszę je o nią wypytać:???:), ja się nie denerwuję TYM, Pan Lekarz powiedział, że po TYM dostanę pudełko tych dobrych ciastek:loveu: No i jeśli zrobimy w dobrym czasie TO, to nie będziemy musiały się z Aga znowu wyprowadzać...

Poza tym (nie mówcie Adze bo jej na tym zależy) nie lubię tego drewnianego koziołka:shake: Chociaż jeśli dostanę węzeł, albo coś dobrego do jedzenia:loveu: za to, że będę go trzymać (fuuuj), to się poświęcę. Chociaż muszę przyznać, że dla widoku Agi biegającej na kolanach z koziołkiem w buzi mogę się z nią jeszcze trochę podroczyć i nie brać go do ust:diabloti: No i powiedziała mi, że jak się ładnie nauczę tego regulaminowego aportu to będziemy sobie później robić wycieczki do Czech:loveu: Trochę jeszcze grymasi jak na odległości całego boiska nie robię "siad" gdy waruję, ale... to jej wina - za cicho mówi:eviltong: Bieganie przy nodze też jest fajne, bo potem mogę pobiegać za piłką, a biegam bliziutko i wpatruję w Agę, bo nigdy nie wiadomo kiedy piłka wystrzeli do przodu:loveu: No robie jej ta przyjemność (jesoo tez się nagadała:roll:) i przynoszę jej potem tę piłkę, ale tylko dlatego, że później mogę biec jeszcze raz:loveu: Aga - moja kochana wyrzutnia piłek i trzymaczka węzła bym sobie mogła poszarpać:evil_lol:

Nie wiem czy zauważyliście, ale w nocy ostatnio coraz zimniej... Muszę walczyć z tym boorakiem Zoranem o miejsce pod kołdrą, bo ten cham potrafi zająć swym cielskiem całe wolne miejsce:mad:

Ooo Aga znowu zgubiła się w papierach:lol: Mamy teraz w pokoju bardzo fajnie, jest dużo kartek i fajnie mi się je mamla w gębie:evil_lol: Fajna jest potem zabawa pod tytułem "Negra wypluj to natychmiast", gonimy się i wyciągamy sobie różne rzeczy z buzi, tzn. Aga mnie te sterty papieru, a ja Adze ołówki z buzi:evil_lol: Ja Wam mówię, ona się nadaje lepiej niż ja do noszenia tego drewnianego koziołka:roflt:

To chyba wszystko... Muszę kończyć, bo znowu wyciągnęła z torby jakieś papierzyska, ciekawe czy mają nowy smak:razz:

Pozdrawiam i całuję:loveu:
Negra

Posted

Witaj Negro :). :loveu: :loveu:
Jak fajnie było przeczytać taaaaki długi i zabawny post. Masz zdolności pisarsko-komediowe :). A do tego jeszcze był to post (a właściwie posty) pełen dobrych wiadomości :multi:.
Jak Aga będzie miała chwilkę to niech tez coś skrobnie ;).
Buziaki dla Was obu :loveu::loveu:.

Posted

Negra- napisz książkę, genialne było to co przed chwilą napisałaś!

A Zoran no to masz rację- boorak, nie chce się z damą miejscem podzielić...
A tym się nie martwcie- ułatwia życie;)

• 2 weeks later...
Posted

No taaak... Kota nie ma, Mysza harcuje:mad:

Kasiu już skrobiem, już skrobiem, tylko... co mam skrobać?:evil_lol:

Gonitwo taaak, boorak z niego jest ogromny:diabloti: Że TO ułatwia życie to wiemy, ale i tak się bojam... Narkoza, komplikacje... ech...

luzia som i zdjęcia:evil_lol:

Negra ma napisać książkę... Hmmm:hmmmm: Pomyślimy nad tym:icon_roc:

Niestety nie ma tak dobrze... Biegunki powróciły i... Czas się zastanowić nad przerwaniem leczenia by wysterylizować...:nerwy: Aczkolwiek musimy to skonsultować jeszcze ostro z Wetem:evil_lol:

Za moment zdjęcia z dzisiejszych ćwiczeń:eviltong: Troszkem znowu ponakręcałyśmy filmików, ale... na filmiki przyjdzie jeszcze czas:diabloti:

Posted

Zwolniona z komendy mamla nagrodowego badyla:mad:

Tak wygląda z góry na "do mnie":splat::stupid:

Rilax mamlaniowy znowu:x (ale słodko wygląda wnerwiając mnie:loveu:)

Gooopek:roll:

Siedzi i usiedzieć nie może, no bo kto to widział, żeby tak długo siedzieć:niewiem:

C.D.N.:eviltong:

Posted

Waruje i kombinuje...:diabloti:

I zaś siedzi i nie umie usiedzieć:roll:

Prawie jak sfinks:turn-l:

Zaaaraaaz będzieee hooop:laugh2_2:

Stojem i wyglądam dumnie:lol!::megagrin: (:stupid:)

C.D.N.:evil_lol:

Posted

Super foty :loveu:
http://img150.imageshack.us/img150/4963/dsc06260nvu0.jpg
Kocham jej pyszczek :loveu: I ten wzrok ! :loveu:
http://img152.imageshack.us/img152/7594/dsc06281nie6.jpg
Jakbym Pimpka widziała, tylko z eon tak wariuje bez powodu, bez patyka :evil_lol:
http://img150.imageshack.us/img150/1262/dsc06263ner8.jpg
Negra :loveu:
http://img150.imageshack.us/img150/6195/dsc06273ned1.jpg
Słodka :loveu:
http://img46.imageshack.us/img46/1735/dsc06270nhi0.jpg
Piękna :loveu:
http://img150.imageshack.us/img150/1403/dsc06269nip7.jpg
Śliczna :loveu:

A i Negro bardzo ciekawy i i zabawny post napisałaś, czyli że będziesz.... sterylizowana ??:lol:

Posted

Ku przestrodze...

10 rolek papieru toaletowego
3 paczki chusteczek higienicznych 150
7 worków do odkurzacza
niezliczona ilość szmat
2 godziny samotne w domu (Zoran spał w kuchni:roll:)
1 pies udający skruchę:evil_lol:

Pozdrawiamy:loveu: