Agnes B. Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Dziękujemy za życzenia:loveu: Czas odkurzyć galeryjeczkę:razz: Tak sypia ostatnio Zorański:evil_lol: Seminarium frisbee z Darkiem Radomskim, Gliwice 13. kwietnia 2008 roku C.D.N. Quote
Agnes B. Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Za zdjęcia dziękujemy Karolinie od Sonego:loveu: :Rose: Quote
Agnes B. Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Wczorajsze spacerowe. Czerwony 15metrowy przyjaciel doczepiony do Neg to mój pomagacz w nauce bezwzględnego odwołania:diabloti:[SIZE=2] C.D.N. Quote
Agnes B. Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 :loveu::loveu::loveu: Przed sesją trzy kwadraty śladowe wypracowane, z których jestem zadowolona:p, troszeńkę frisbowania co by rozbudzić, ale nie przesadzić:mad:, trening obi:loveu: i sesja z dzieciakami, które spotkałyśmy:megagrin: Generalnie jestem dumna z Neg:laugh2_2: Świetnie dogaduje się z dziećmi, 7latki wydawały jej komendy (pomagałam znakami optycznymi zza pleców dzieciaków;)), ileż to radości, że pies piątkę i dziesiątkę przybija, turla się, robi wiewióra:sweetCyb: Warowanie i siadanie w marszu oraz przywołanie nagrodziły oklaskami:oops: (bardzo fajny trening z rozpraszaczami, dla mnie bomba:razz:) dzieci zachwycone, Neg zadowolona:loveu: a ja... a ja nieskromnie dumna z paskudnika :cunao: Pozdrawiamy Aga z Neg Quote
maciaszek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A jak się robi wiewióra??? :-o Piękne zdjęcia i piękne na nich psiaki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gonitwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fotki rewelacja, a ja nie ukrywam, że czekam na filmik;) Quote
Agnes B. Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 maciaszek określenie "wiewiór" zrodziło się na forum BC:evil_lol: jak opanujemy tak, że mnie zadowoli to pokażemy, a co:razz: Klaudia dzięki, dzięki;) Gonitwa nowy filmik będzie, ale na początku czerwca obawiam siem. OD połowy maja planuje pozmieniać trochę parę rzeczy w szkoleniu z natchnieniem po seminarium z Edgarem:loveu: A filmik stronę wcześniej był, z 20 kwietnia, oglądałaś?:razz: Quote
Gonitwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oczywiście, wszystkie filmiki oglądałam;) Daltego domagam się następnych:D Quote
Agnes B. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 :oops: I nic więcej nie powiem w kwestii częstości pisania:oops: Duuużo się pozmieniało. Przede wszystkim miejsce zamieszkania... Ale po kolei;) 22-31 sierpnia obóz IPO w ZKO Horni Sucha C.D.N. Quote
Agnes B. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Zaraz po powrocie z obozu skończyłyśmy pakować kartony itd. i 12. września wyruszyłyśmy na północ, by rozgościć się na parę lat na Warmii. Trening drugiego dnia pobytu:diabloti: Nawet Sensei pokusił się o współpracę z Szopem(a konkretnie z "Szopik'iem - wraz z Czechami tak nazwaliśmy Neg):evil_lol: C.D.N. Quote
Agnes B. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Rozpoczęłyśmy również treningi agility. Póki co początki początków, ale się rozkręcamy, nie ma co. Mnie się baaardzo spodobało, Szop też wygląda na bardzo zadowolonego zarówno przed, w trakcie jak i po:loveu: Parę zdjęć C.D.N. Quote
Agnes B. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Porcja zdjęć z ostatniego treningu posłuszeństwa:loveu: Przywołanie To co robimy? Chodzenie przy nodze C.D.N. Quote
Agnes B. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Zrobimy coś jeszcze? Chodzenie na dwóch łapkach:razz: A wszystkie te przyjemności w Dimico :diabloti: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Aga i Szop Quote
maciaszek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ejjj.... a co Wy na Warmii będziecie robić? I dlaczego tak daleko??!!! (aczkolwiek pięknie :) ). Dobrze, że jesteś, bo już się za Negrą i Tobą stęskniłam :loveu::loveu::loveu:. Piękne fotki i Negra,jak zawsze, prześliczna! Quote
Luzia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kurcze ile u Was zmian, jedyne co się chyba nie zmieniło to tylko to że dalej z Neg się świetnie bawicie :loveu: Zazdroszczę :diabloti: Quote
Agnes B. Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Kasiu wyjazd planowany był od dłuższego czasu i cieszę się strasznie, że się udało:multi: Masz rację... Pięknie tu, nawet (póki co) jesień piękna. Drzewa w lasach kolorowe, jeziora piękne... Ech ciekawa jestem kolejnych pór roku w tym pięknym miejscu:loveu: Dziękujemy! Luzia&Funia tak, nadal mamy świetną frajdę z współpracy i życzę sobie by trwało to baaardzo dłuuugo:evil_lol: Dzięki! Wczorajsze, jeszcze ciepłe fotki :razz: Z treningu, aczkolwiek same portretówki, gdyż albowiem Szop wszedł w nadświetlną i w ruchy na fotach pojawiał się cziorny kleks :diabloti: (A tak poważniej to po prostu pogoda się troszku popsuła ;) ) Zdjęcia autorstwa Oli (Łaciataa) Zdjęcia autorstwa Zuzy (gato) Quote
Agnes B. Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 I (dla mnie) absolutne mistrzostwo:mdleje::loveu: Pozdrawiamy serdecznie:diabloti: Quote
maciaszek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Poczekaj na taką prawdziwą zimę - będzie jak w bajce :loveu:. Zwłaszcza jak zaświeci słońce! Quote
Agnes B. Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Kasiu tubylcy też mówią z takim rozczuleniem o zimie "Poczekaj na zimę, taką z przytupem, zamarznie Ci woda w rurach i zjedzą Cię niedźwiedzie polarne:loveu:":evil_lol: Quote
Agnes B. Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 maciaszek napisał(a):Zostajesz tam na stałe? Minimum 3 lata, czyli do uzyskania inżyniera, jeśli na magistra zdecyduję się w Olsztynie to 5 lat. Nie planuję zostać na zawsze, ale kto to wie;) Nie wykluczam absolutnie niczego... Quote
Recommended Posts