Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za życzenia:loveu:

Czas odkurzyć galeryjeczkę:razz:

Tak sypia ostatnio Zorański:evil_lol:

Seminarium frisbee z Darkiem Radomskim, Gliwice 13. kwietnia 2008 roku

C.D.N.

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Przed sesją trzy kwadraty śladowe wypracowane, z których jestem zadowolona:p, troszeńkę frisbowania co by rozbudzić, ale nie przesadzić:mad:, trening obi:loveu: i sesja z dzieciakami, które spotkałyśmy:megagrin: Generalnie jestem dumna z Neg:laugh2_2: Świetnie dogaduje się z dziećmi, 7latki wydawały jej komendy (pomagałam znakami optycznymi zza pleców dzieciaków;)), ileż to radości, że pies piątkę i dziesiątkę przybija, turla się, robi wiewióra:sweetCyb: Warowanie i siadanie w marszu oraz przywołanie nagrodziły oklaskami:oops: (bardzo fajny trening z rozpraszaczami, dla mnie bomba:razz:) dzieci zachwycone, Neg zadowolona:loveu: a ja... a ja nieskromnie dumna z paskudnika :cunao:

Pozdrawiamy
Aga z Neg

Posted

maciaszek określenie "wiewiór" zrodziło się na forum BC:evil_lol: jak opanujemy tak, że mnie zadowoli to pokażemy, a co:razz:

Klaudia dzięki, dzięki;)

Gonitwa nowy filmik będzie, ale na początku czerwca obawiam siem. OD połowy maja planuje pozmieniać trochę parę rzeczy w szkoleniu z natchnieniem po seminarium z Edgarem:loveu: A filmik stronę wcześniej był, z 20 kwietnia, oglądałaś?:razz:

• 4 months later...
Posted

:oops: I nic więcej nie powiem w kwestii częstości pisania:oops:

Duuużo się pozmieniało. Przede wszystkim miejsce zamieszkania...

Ale po kolei;)

22-31 sierpnia obóz IPO w ZKO Horni Sucha

C.D.N.

Posted

Zaraz po powrocie z obozu skończyłyśmy pakować kartony itd. i 12. września wyruszyłyśmy na północ, by rozgościć się na parę lat na Warmii. Trening drugiego dnia pobytu:diabloti:

Nawet Sensei pokusił się o współpracę z Szopem(a konkretnie z "Szopik'iem - wraz z Czechami tak nazwaliśmy Neg):evil_lol:

C.D.N.

Posted

Rozpoczęłyśmy również treningi agility. Póki co początki początków, ale się rozkręcamy, nie ma co. Mnie się baaardzo spodobało, Szop też wygląda na bardzo zadowolonego zarówno przed, w trakcie jak i po:loveu: Parę zdjęć

C.D.N.

Posted

Ejjj.... a co Wy na Warmii będziecie robić? I dlaczego tak daleko??!!! (aczkolwiek pięknie :) ).

Dobrze, że jesteś, bo już się za Negrą i Tobą stęskniłam :loveu::loveu::loveu:.

Piękne fotki i Negra,jak zawsze, prześliczna!

Posted

Kasiu wyjazd planowany był od dłuższego czasu i cieszę się strasznie, że się udało:multi: Masz rację... Pięknie tu, nawet (póki co) jesień piękna. Drzewa w lasach kolorowe, jeziora piękne... Ech ciekawa jestem kolejnych pór roku w tym pięknym miejscu:loveu: Dziękujemy!

Luzia&Funia tak, nadal mamy świetną frajdę z współpracy i życzę sobie by trwało to baaardzo dłuuugo:evil_lol: Dzięki!

Wczorajsze, jeszcze ciepłe fotki :razz: Z treningu, aczkolwiek same portretówki, gdyż albowiem Szop wszedł w nadświetlną i w ruchy na fotach pojawiał się cziorny kleks :diabloti: (A tak poważniej to po prostu pogoda się troszku popsuła ;) )

Zdjęcia autorstwa Oli (Łaciataa)

Zdjęcia autorstwa Zuzy (gato)

Posted

Kasiu tubylcy też mówią z takim rozczuleniem o zimie "Poczekaj na zimę, taką z przytupem, zamarznie Ci woda w rurach i zjedzą Cię niedźwiedzie polarne:loveu:":evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Zostajesz tam na stałe?

Minimum 3 lata, czyli do uzyskania inżyniera, jeśli na magistra zdecyduję się w Olsztynie to 5 lat. Nie planuję zostać na zawsze, ale kto to wie;) Nie wykluczam absolutnie niczego...

• 2 months later...