kako80 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tamb! jezeli to nie problem to wklej kilka zdjec karolka, prosze;) Quote
tamb Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Bardzo zaprzyjażnił się z Ozzim. Rozstanie będzie smutne. Ale nowi właściciele super, będzie miał lepiej niż u mnie, w bloku, jako trzeci pies. Jestem o niego spokojna. Quote
aniakr Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam serdecznie , jestem mama Piotrusia i nową włascicielką Jackusia ( Karolka) cała rodzina juz nie moze się doczekać kiedy zabierzemy Go do domu , o niczym innym nie mówi tylko o Jackusiu .Mysle że nie bawem go odwiedzimy . Pozdrawiam :multi: Quote
kako80 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 alez on wielki! chyba jeszcze urosnie!super zdjecia!dzieki pozdrawiam nowa "mame" karolka/jacka Quote
Dziunia_40 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 I kolejny wyratowany z opresji psiak znalazł dzięki tamb świetny domek :multi: :multi: :multi: Quote
tamb Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Umowa adopcyjna została podpisana wczoraj. Dziękuję mar.gajko:loveu: Jack dzisiaj jedzie do swoich Państwa na wytulenie i w celu poznania się z kotami. Wraca do mnie i będziemy razem do czasu, kiedy nowi właściciele będą mogli go zabrać. Jack potrafi zaczarować. Kocha się go i trudno jest się z nim rozstać. Kasia, kiedy go wiozła do mnie, czuła to samo. Quote
piotrpl10 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jack jest już na 2 dni narazie koty są spokojne :multi: Quote
aniakr Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tak , to prawda Jackuś nas już zaczarował , jest radosnym młodym pieskiem , teraz właśnie śpi na łożku:)Jackuś już napewno wie ze jest naszym pieskiem :) Bardzo chcemy ze już był unas .Koty sa trochę zazdrosne ale wiem ze się zaprzyjaznią , nawet jadły jego suchą karme . ale kociej nie lubią , widocznie psia jest lepsza ;) Quote
kako80 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :multi: super!ciesze, ze jackus polubil sie z kotami!bardzo sie ciesze ze ze wspanialych rak Tamb trafil do kochajaej rodziny i jest psiakiem domowo-kanapowym!wyobrazam sobie co Tamb przezywa oddajac maluszka!ja po 3 dniach bylam w histerii... a jak z czystoscia?zaczyna juz wychodzic na dwor na siusiu i kupke? Quote
tamb Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Między 6 a 7 czerwca będzie drugie szczepienie, więc mały ma kwarantannę. Wetka przy najbliższej wizycie powie jak długo. Robi wszystko w mieszkaniu i żeby utrzymać czystość, trzeba cały czas sprzątać. Jack bardzo chce wyjść na spacer i za jakiś tydzień jego marzenia się spęłnią. Cieszę się, że trafił do wspaniałego domku. Chciałabym pomóc Moruskowi z Ostrowca Świętokrzyskiemu, ale wiem, że będzie to wyzwanie. Morusek ma 4 lata, jest bez oczka, no i zblżają się wakacje. Podobno jest łagodny do psów i kotów, może nie będzie prowokował Gerdy. Jeśli będzie wojna, może nie będzie szczekał, zamknięty w pokoju Piotrka. Cały czas myślę, jak to zorganizować. Może ja zwariowałam? Quote
tamb Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 W porównaniu z wieloma osobami na dogomanii, to ja jestem tylko umiarkowanie pozytywna. Kasiu, nie zawstydzaj mnie.:oops: Quote
piotrpl10 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jack cały czas paczy przez okno, bo juz chce wyjść na pole Quote
Dziunia_40 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jeszcze jeden tymczasowicz nie poszedł do stałego domku, a już myślisz o kolejnym, tamb. Oj, nie lubisz odpoczywać :evil_lol:. Ale w tym szaleństwie jest metoda i oby takich pozytywnie zwariowanych osób jak Ty, było jak najwięcej. Quote
tamb Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jack jest u mnie i chyba się nudzi, bo troszkę popłakuje. To dobrze, że polubił nowych właścicieli. Quote
Dziunia_40 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co słychać u Jackusia ? Teraz pewnie już wcale nie przypomina charcika. Quote
tamb Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jack jest pięknym, zdrowym, radosnym szczeniakiem. Jutro idę z nim na drugie szczepienie. Dowiem się od wetki, kiedy może się cieszyć spacerami. Quote
tamb Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Maleństwo zaszczepione, kwarantanna jeszcze 10 dni. Od przyszłego czwartku zaczną się spacery.:multi: Quote
kako80 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 pewnie maly juz sie doczekac nie moze?zal mi tylko jego imienia...karolek pasowal idealnie:loveu: ale na pewno jako jackus bedzie szczesliwy:multi: Quote
piotrpl10 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Jackuś ma sobote i niedziele idzie do nas i bardzo sie ciesze:multi: :multi: :multi: Quote
tamb Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jutro Jack wraca do mnie i spędzimy ostatni tydziń razem. Pod koniec tygodnia idzie do nowego domku na stałe. Pusto bez niego. Jest bardzo miły i mądry. Jego nowa rodzina na pewno już go pokochała. Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 cudownie :multi::multi::multi: duuużo szczęścia Wam zyczę z Jackusiem :loveu: Quote
aniakr Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Już cała rodzinka , nie moze się doczekać piątku , już Jackuś bedzie z nami :multi: :multi: :multi: :multi: . Bardzo wielkie dzięki dla Pani Tamary ze zgodziła się zeby Jackuś , był u Niej tych pare dni . Quote
Recommended Posts