Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo zaprzyjażnił się z Ozzim. Rozstanie będzie smutne. Ale nowi właściciele super, będzie miał lepiej niż u mnie, w bloku, jako trzeci pies. Jestem o niego spokojna.

Posted

Witam serdecznie , jestem mama Piotrusia i nową włascicielką Jackusia ( Karolka) cała rodzina juz nie moze się doczekać kiedy zabierzemy Go do domu , o niczym innym nie mówi tylko o Jackusiu .Mysle że nie bawem go odwiedzimy . Pozdrawiam :multi:

Posted

Umowa adopcyjna została podpisana wczoraj. Dziękuję mar.gajko:loveu: Jack dzisiaj jedzie do swoich Państwa na wytulenie i w celu poznania się z kotami. Wraca do mnie i będziemy razem do czasu, kiedy nowi właściciele będą mogli go zabrać. Jack potrafi zaczarować. Kocha się go i trudno jest się z nim rozstać. Kasia, kiedy go wiozła do mnie, czuła to samo.

Posted

Tak , to prawda Jackuś nas już zaczarował , jest radosnym młodym pieskiem , teraz właśnie śpi na łożku:)Jackuś już napewno wie ze jest naszym pieskiem :) Bardzo chcemy ze już był unas .Koty sa trochę zazdrosne ale wiem ze się zaprzyjaznią , nawet jadły jego suchą karme
. ale kociej nie lubią , widocznie psia jest lepsza ;)

Posted

:multi: super!ciesze, ze jackus polubil sie z kotami!bardzo sie ciesze ze ze wspanialych rak Tamb trafil do kochajaej rodziny i jest psiakiem domowo-kanapowym!wyobrazam sobie co Tamb przezywa oddajac maluszka!ja po 3 dniach bylam w histerii...
a jak z czystoscia?zaczyna juz wychodzic na dwor na siusiu i kupke?

Posted

Między 6 a 7 czerwca będzie drugie szczepienie, więc mały ma kwarantannę. Wetka przy najbliższej wizycie powie jak długo. Robi wszystko w mieszkaniu i żeby utrzymać czystość, trzeba cały czas sprzątać. Jack bardzo chce wyjść na spacer i za jakiś tydzień jego marzenia się spęłnią. Cieszę się, że trafił do wspaniałego domku. Chciałabym pomóc Moruskowi z Ostrowca Świętokrzyskiemu, ale wiem, że będzie to wyzwanie. Morusek ma 4 lata, jest bez oczka, no i zblżają się wakacje. Podobno jest łagodny do psów i kotów, może nie będzie prowokował Gerdy. Jeśli będzie wojna, może nie będzie szczekał, zamknięty w pokoju Piotrka. Cały czas myślę, jak to zorganizować. Może ja zwariowałam?

Posted

Jeszcze jeden tymczasowicz nie poszedł do stałego domku, a już myślisz o kolejnym, tamb. Oj, nie lubisz odpoczywać :evil_lol:. Ale w tym szaleństwie jest metoda i oby takich pozytywnie zwariowanych osób jak Ty, było jak najwięcej.

Posted

Jack jest pięknym, zdrowym, radosnym szczeniakiem. Jutro idę z nim na drugie szczepienie. Dowiem się od wetki, kiedy może się cieszyć spacerami.

Posted

Jutro Jack wraca do mnie i spędzimy ostatni tydziń razem. Pod koniec tygodnia idzie do nowego domku na stałe. Pusto bez niego. Jest bardzo miły i mądry. Jego nowa rodzina na pewno już go pokochała.

Posted

Już cała rodzinka , nie moze się doczekać piątku , już Jackuś bedzie z nami :multi: :multi: :multi: :multi: .
Bardzo wielkie dzięki dla Pani Tamary ze zgodziła się zeby Jackuś , był u Niej tych pare dni .