Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piesek ma roboczo na imie karol :o)
ma okolo 4 miesięcy, wazy 4 kilo, ma okolo 30 cm wysokosci.
bedzie odrobaczany,na razie jest leczony i odkarmiany:o)
rozeslalismy wiadomosci o piesku gdzie sie dalo ale bardzo liczymy na Wasza pomoc!
Kasia-nr tel 604 406 288
teraz jest w jakimś biurze w Katowicach, ale może tam być tylko do poniedziałku - jest strasznie wychudzony :-(

zaraz wstawię zdjęcia

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera ja mam samochód popsuty :placz: Angela a może ktoś z ludzi którzy teraz sięnim zajmują mógłby malucha do Kraka podrzucić? bo ja nie wiem kiedy będzie mój samochód na chodzie :angryy:

Posted

witajcie!
jestem kasia i pisze z katowic
a ten zaglodzony psiak wlasnie spi na fotelu za moimi plecami
nadal w biurze rachunkowym mojej mamy ale tylko do jutra.
jutro zawoze go do jego nowego domu.
w mikolowie u panstwa, ktorzy mieli juz dwa pieski, ktore umarly ze starosci (jednego adoptowali gdy mial 6 lat.)
to chyba dobrze o nich swiadczy.
karolek dostal antybiotyki oslonowo gdyz wysoka goraczke, jutro bedzie odrobaczany.
karmie go co 1,5 godziny i juz mu troche widac brzuszek, bo wczoraj jak go dostalam to mial go przyklejony do zeber...
psiak zostal odebrany pani, ktora nie miala pieniedzy na jedzenie dla niego.
dziekuje wszystkim za zainteresowanie.
ciesze sie ze sa jeszcze tacy ludzie, ktorzy nie zostawiaja zwierzakow w potrzebie.

Posted

Mały psiaczek Karol jest u mnie. Jest śliczny, ale bardzo chudziutki. Boi się moich psów. Koniecznie potrzebny domek stały, idealny i na zawsze.

Posted

czesc tamb!
tu kasia.
karolek nadal sie boi?mam nadzieje, ze sie jednak przyzwyczai..
bede dalej pytac czy ktos go nie chce, ale tym razem po znajomych.

Posted

Karolek jest już spokojniejszy, tylko bardzo boi się Gerdy. Gerda to czuje i wolę nie ryzykować spotkaniem. Z Ozzim już się dogadał, z kotami spał dzisiaj na łóżku. Kiedy byliśmy z naszymi psami na dalekim spacerze, został sam i nie płakał. Je małe ilości często, kupki robi zdrowe. W poniedziałek idziemy do wetki.