Jump to content
Dogomania

Bo moj pan nie mial pieniedzy-Kiler.ZAADOPTOWANY,troche zaczynamy oddychac...

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O,widac,ze olenka grzeczna,wiec powiem :)
na razie wstrzymujemy oddech,a cieszyc tak naprawde bedziemy sie za tydzien dobrze? Jak znam Kilera,to rokuje dobrze-jest uroczy.Teraz kciuki,aby szybko pokochali na zaboj.Ja nie wydawalam pieska,ale najlepsza ku temu osoba-pani Beatka.Idealnie,bo uwielbiala Kilera,to byl jej ulubieniec.Wiec ludziska zrobic bardzo dobre wrażenie.Cala rodzina przyjechała,z prawie doroslymi corkami,dom z ogrodem w Redzie.Pani domu weszla do pawilonu obejrzec psy,a tymczasem reszta rodziny zostala przy wdzięczącym sie Kilerze.Gdy wyszla,w sumie juz decyzja zapadla,ze to ma byc ten pies.
Wyglada adopcja ladnie,ale poczekajmy na wdechu,dobrze?
Kciuki,kciuki,kciuki :)

Posted

Oby było dobrze, jak tydzień wytrzymają i pokochają, to można poskakać z radości. Chociaż z ludzmi nigdy nie wiadomo, ale Kilusia nie można nie lubić :lol:

Posted

baaaaaaaaaaaardzo się cieszymy - zaraz dzwonię do markofixa do pracy. padnie z radości!!! :). oby ludzie zakochali się w Kilerku jak my w Waci, albo jeszcze bardziej (o ile to w ogóle możliwe) :)

Posted

ale jestem szczęśliwy :sweetCyb::cunao::sweetCyb:
Kilerku kochamy cię :loveu: , nareszcie!!! a tak wierzyłem, że kiedyś Kiluś znajdzie dom :multi: i jestem dobrej myśli - Kiluś w domu na zawsze :loveu:

Olena - pod naszym nickiem kryje się Pańcio markofix, Pańcia markofixowa i nasza Wacia

Posted

Uwielbiam Markofixów trzech!!!!!!!!!! :loveu:

Kilerku, mam nadzieję, że nie zrobią ci tego i nie wrócisz do schroniska!
Trzymam mocno kciuki!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

jutro minie tydzień odkąd Kiluś w domku - -to dobrze :multi: cudownie :cunao:wspaniale :sweetCyb:
ciągle zaciskamy kciuki, ale czuję, że Kilerek trzyma swoja nową rodzinkę za serca wszystkimi 4 łapkami :loveu:

Posted

[quote name='Betbet']Brązowa w końcu mi sie ujawnił Twój avatar.i obawiam się o swój stan psychiczny[/quote]
aa...a...ale o co chodzi?nie podobam Ci sie w ciemnych wlosach?

Posted

[quote name='Betbet']podobasz wlasnieeeeeeee!!!pasuje Ci!dobrze Cie znowu widziec:)[/quote]
kazdy mowi,ze w lepiej wygladam naturalnym kolorze :diabloti:

tak,leciutko oddychamy....boks Kilera juz zajety przez mlodego ,ladnego,dlugonogiego owczarkodobka.

Posted

juz po trzech rozmowach z nowym domem Kilera.
Plusy:
-czysciutki
-wesolutki
-porafi otwierac drzwi,gdy chce siku,idzie sobie na ogrod
-grzeczny w kapieli
-kanapowy
-podkołdernikowy,spi z najstarszym synem
-błazenek
-zglaszanych kłopotow:ZERO :)

Minusy:
-nie szczeka,nie alarmuje,ucza go tego (jak na moj gust,to prozny trud :diabloti:)

to chyba jest sie z czego cieszyc,prawda?