akucha Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Słabo mi.... Brązowa gadaj, paznokci moich szkoda. Ino tipsy mi zostaną... jak go wcisnęłaś??? Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 jak nie wierzysz,to ja nic nie powiem.Bez wiary to ani rusz.IDE SOBIE :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ponka1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No nie, teraz do północy się nie dowiemy, Brązowa poszła sobie :sg168: g d z i e j e s t K i l e r ? Quote
akucha Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wredna jest!!!! I traktuje nas niepoważnie. Brązowa, co zrobiłaś z Kilerem? :mad: Quote
nelonik Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ale grabi sobie dziewuszysko, ja nie moge. Quote
Olena84 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kiler ma dom? Bo chciałam się dowiedzieć czy robić ogłoszenia? Brązowa jak nie chcesz powiedzieć dziewczynom to napisz na pw:eviltong:. Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 O,widac,ze olenka grzeczna,wiec powiem :) na razie wstrzymujemy oddech,a cieszyc tak naprawde bedziemy sie za tydzien dobrze? Jak znam Kilera,to rokuje dobrze-jest uroczy.Teraz kciuki,aby szybko pokochali na zaboj.Ja nie wydawalam pieska,ale najlepsza ku temu osoba-pani Beatka.Idealnie,bo uwielbiala Kilera,to byl jej ulubieniec.Wiec ludziska zrobic bardzo dobre wrażenie.Cala rodzina przyjechała,z prawie doroslymi corkami,dom z ogrodem w Redzie.Pani domu weszla do pawilonu obejrzec psy,a tymczasem reszta rodziny zostala przy wdzięczącym sie Kilerze.Gdy wyszla,w sumie juz decyzja zapadla,ze to ma byc ten pies. Wyglada adopcja ladnie,ale poczekajmy na wdechu,dobrze? Kciuki,kciuki,kciuki :) Quote
ponka1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Oby było dobrze, jak tydzień wytrzymają i pokochają, to można poskakać z radości. Chociaż z ludzmi nigdy nie wiadomo, ale Kilusia nie można nie lubić :lol: Quote
brazowa1 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 to nie na temat Kilera,tylko mi sie z Betbet skojarzylo:) Quote
a-markofix Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 baaaaaaaaaaaardzo się cieszymy - zaraz dzwonię do markofixa do pracy. padnie z radości!!! :). oby ludzie zakochali się w Kilerku jak my w Waci, albo jeszcze bardziej (o ile to w ogóle możliwe) :) Quote
a-markofix Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ale jestem szczęśliwy :sweetCyb::cunao::sweetCyb: Kilerku kochamy cię :loveu: , nareszcie!!! a tak wierzyłem, że kiedyś Kiluś znajdzie dom :multi: i jestem dobrej myśli - Kiluś w domu na zawsze :loveu: Olena - pod naszym nickiem kryje się Pańcio markofix, Pańcia markofixowa i nasza Wacia Quote
Olena84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 markofix napisał(a):baaaaaaaaaaaardzo się cieszymy - zaraz dzwonię do markofixa do pracy. :icon_roc::lying: dzwonisz sama do siebie? Quote
akucha Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Uwielbiam Markofixów trzech!!!!!!!!!! :loveu: Kilerku, mam nadzieję, że nie zrobią ci tego i nie wrócisz do schroniska! Trzymam mocno kciuki!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
a-markofix Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 jutro minie tydzień odkąd Kiluś w domku - -to dobrze :multi: cudownie :cunao:wspaniale :sweetCyb: ciągle zaciskamy kciuki, ale czuję, że Kilerek trzyma swoja nową rodzinkę za serca wszystkimi 4 łapkami :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ja tez tak czuje. A dzis sie czegoś bliżej dowiem :) Olenko,bo Markofiksow jest trzech,ale jeden na Dogo.Trojosobowy Markofix ;) Quote
Betbet Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Brązowa w końcu mi sie ujawnił Twój avatar.i obawiam się o swój stan psychiczny Quote
brazowa1 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Betbet']Brązowa w końcu mi sie ujawnił Twój avatar.i obawiam się o swój stan psychiczny[/quote] aa...a...ale o co chodzi?nie podobam Ci sie w ciemnych wlosach? Quote
Betbet Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 podobasz wlasnieeeeeeee!!!pasuje Ci!dobrze Cie znowu widziec:) Quote
Olena84 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja nadal nie mam tych avatarów:placz:. Czyli lekko rozluźniamy kciuki? Quote
brazowa1 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Betbet']podobasz wlasnieeeeeeee!!!pasuje Ci!dobrze Cie znowu widziec:)[/quote] kazdy mowi,ze w lepiej wygladam naturalnym kolorze :diabloti: tak,leciutko oddychamy....boks Kilera juz zajety przez mlodego ,ladnego,dlugonogiego owczarkodobka. Quote
deedee77 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Śmieszny taki z zaokrąglonymi lekko uchami:) Quote
brazowa1 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 juz po trzech rozmowach z nowym domem Kilera. Plusy: -czysciutki -wesolutki -porafi otwierac drzwi,gdy chce siku,idzie sobie na ogrod -grzeczny w kapieli -kanapowy -podkołdernikowy,spi z najstarszym synem -błazenek -zglaszanych kłopotow:ZERO :) Minusy: -nie szczeka,nie alarmuje,ucza go tego (jak na moj gust,to prozny trud :diabloti:) to chyba jest sie z czego cieszyc,prawda? Quote
Recommended Posts