a-markofix Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kiler pokazuj mordke - pokochajcie go, bo warto - to niesamowity pies Quote
brazowa1 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Kiler nie jest smutny! Kilerowi odbiło z nadmiaru szcześcia po kąpieli,spacerze i na nasz widok wyczynia takie tańce,ze ja juz w zyciu nikomu nie wmowie,ze ten pies jest smutny. Quote
Betbet Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kiluśjest przesympatyczny, a ten ruch uszu kiedy się go zawoła tym imieniem... Quote
a-markofix Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kiluś - no coś w nim jest takiego, że nie pozwala o sobie zapomnieć ;) Quote
a-markofix Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dzis miałem dużo szczęścia i spotkałem Kilusia bez krat i wiecie co... Kiluś nie jest smutny!!!!!! To cudowny, żywiołowy pies, uśmiechnięty, całuśny i straaaaaaaaaszny pieszczoch. Siwa morduchna, a wariat jak szczenior :lol: normalnie zobaczyłem dziś innego Kilusia i jeszcze bardziej zapadł mi w serducho. I Kiluś lubi dobre jedzonko - to zupełnie tak jak ja :evil_lol: mówcie co chcecie, ale uważam, że Kiluś powienien dostać najlepszy dom pod słońcem... Quote
olenka_f Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 markofix napisał(a):dzis miałem dużo szczęścia i spotkałem Kilusia bez krat i wiecie co... Kiluś nie jest smutny!!!!!! To cudowny, żywiołowy pies, uśmiechnięty, całuśny i straaaaaaaaaszny pieszczoch. Siwa morduchna, a wariat jak szczenior :lol: normalnie zobaczyłem dziś innego Kilusia i jeszcze bardziej zapadł mi w serducho. I Kiluś lubi dobre jedzonko - to zupełnie tak jak ja :evil_lol: mówcie co chcecie, ale uważam, że Kiluś powienien dostać najlepszy dom pod słońcem... jestem bardzo mocno za :loveu::loveu: Quote
Julka_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 tylko czemu potencjalny dom nie chce tego zobaczyc .... Quote
Recommended Posts