Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='brazowa1']Juz czwarty rok mija Kilerowi w schroniskowym boksie.Ani piekny,ani młody,jego atutem moze byc tylko ciekawa siersc- skrecona,szorstka jak u teriera.Ale-co tam "ciekawa siersc"...teraz jest zaniedbana,wiec nie widac,jaka moze byc ładna. Zostal oddany przez swojego pana-powod: brak srodkow na utrzymanie psa.Kiler jest psem nieduzym,nie choruje,"srodki" na jego utrzymanie sa niewielkie. Czy Kiler kogos zauroczy-nie wiem,ale dajmy mu szanse-jak kazdemu z naszych psow. Kiler jest psem stonowanym i smutnym.Do tego stresuje sie obecnoscia innych psow-jedynie akceptuje Piko-swojego towarzysza,z innymi potrafi walczyc. Chetnie wychodzi na spacer,ale z nikim z pracownikow i wolontariuszy nie nawiazał głebszego kontaktu-ma raczej swoj wlasny swiat.Wiem,ze takie "zamkniete" w sobie psy,pieknie rozkwitaja w domu. Poszukamy mu prawdziwego domu?Chcialoby sie go zobaczyc "usmiechnietego ",odprezonego i wpatrzonego w swojego pana. Kto pokocha tego pięknego psa!!!! Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='brazowa1']Juz czwarty rok mija Kilerowi w schroniskowym boksie.Ani piekny,ani młody,jego atutem moze byc tylko ciekawa siersc- skrecona,szorstka jak u teriera.Ale-co tam "ciekawa siersc"...teraz jest zaniedbana,wiec nie widac,jaka moze byc ładna. Zostal oddany przez swojego pana-powod: brak srodkow na utrzymanie psa.Kiler jest psem nieduzym,nie choruje,"srodki" na jego utrzymanie sa niewielkie. Czy Kiler kogos zauroczy-nie wiem,ale dajmy mu szanse-jak kazdemu z naszych psow. Kiler jest psem stonowanym i smutnym.Do tego stresuje sie obecnoscia innych psow-jedynie akceptuje Piko-swojego towarzysza,z innymi potrafi walczyc. Chetnie wychodzi na spacer,ale z nikim z pracownikow i wolontariuszy nie nawiazał głebszego kontaktu-ma raczej swoj wlasny swiat.Wiem,ze takie "zamkniete" w sobie psy,pieknie rozkwitaja w domu. Poszukamy mu prawdziwego domu?Chcialoby sie go zobaczyc "usmiechnietego ",odprezonego i wpatrzonego w swojego pana. Kto dz dom temu pieknemu smutnemu PSU!!!! Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='brazowa1']Juz czwarty rok mija Kilerowi w schroniskowym boksie.Ani piekny,ani młody,jego atutem moze byc tylko ciekawa siersc- skrecona,szorstka jak u teriera.Ale-co tam "ciekawa siersc"...teraz jest zaniedbana,wiec nie widac,jaka moze byc ładna. Zostal oddany przez swojego pana-powod: brak srodkow na utrzymanie psa.Kiler jest psem nieduzym,nie choruje,"srodki" na jego utrzymanie sa niewielkie. Czy Kiler kogos zauroczy-nie wiem,ale dajmy mu szanse-jak kazdemu z naszych psow. Kiler jest psem stonowanym i smutnym.Do tego stresuje sie obecnoscia innych psow-jedynie akceptuje Piko-swojego towarzysza,z innymi potrafi walczyc. Chetnie wychodzi na spacer,ale z nikim z pracownikow i wolontariuszy nie nawiazał głebszego kontaktu-ma raczej swoj wlasny swiat.Wiem,ze takie "zamkniete" w sobie psy,pieknie rozkwitaja w domu. Poszukamy mu prawdziwego domu?Chcialoby sie go zobaczyc "usmiechnietego ",odprezonego i wpatrzonego w swojego pana. Zabierz go stamtąd.... Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Tak m iżal tego psa on na pewno nie rozumie dlaczego pan go oddał:placz::placz::placz: Quote
a-markofix Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kiluś to mądry, stateczny pies, który na spacerze bryka jak szczeniorek, a w kontakcie z człowiekiem pokazuje, że uwielbia pieszczoty... ;) Quote
brazowa1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Szkoda go-moglby jeszcze biegac podczas tylu spacerow...nosic piłki,cieszyc sie,bawic w ganianego.To wszystko juz nigdy nie bedzie udziałem Kilera,mimo,ze to stanowi sens jego zycia. Quote
Talcott Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja goraco wierzę że ktos go pokocha!!!:placz: Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Może ktoś przywróci nadzieję temu wspaniałemu Psu!!!:-( Quote
brazowa1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 na dniach bedzie mial wycinanego guza.Bedzie dobrze. Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jej!!! Biedulek!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 bedzie wszystko dobrze,zobaczysz.Pewnie bedzie go irytowal kołnierz,ale błyskawicznie dojdzie do formy. Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A kto go wyprzytula!! Buuuu:placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ech,jak ma guza to i tak nikt go nie przytula....wiec z guzem,czy bez-sytuacja ta sama :-( a tak chociaz zdrowszy bedzie. Quote
Recommended Posts