ewab Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Najlepiej niech zadecyduje Miron. On wie czy dobrze toleruje tą karmę. Quote
devoner Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250478-taksowe-obro%C5%BCe-na-Szyd%C5%82owiec-i-Kielce-do-1-02?p=21819538#post21819538[/url] post 316:diabloti: Quote
Poziomka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Devoner jesteś niesamowita. Nie dosyć, że szybko to jeszcze szkocka krata :) Taks także jest wielka :) Quote
Poziomka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='ewab']Najlepiej niech zadecyduje Miron. On wie czy dobrze toleruje tą karmę.[/QUOTE] Tak. Może poczekajmy co powie Miron. Quote
devoner Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Poziomka']Devoner jesteś niesamowita. Nie dosyć, że szybko to jeszcze szkocka krata :) Taks także jest wielka :)[/QUOTE] przecież mówiłam,że dostanie ode mnie obrożę,u mnie słowo droższe od pieniędzy:diabloti:w jakimś polskim filmie to było tylko nie pamiętam którym:shake:,a taks.........taks jest największa:loveu: Quote
Poziomka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Sami swoi może? Coś mi się kojarzy z tym filmem. Zdjęcia mogą być superowe Kruszynki w obroży w szkocką kratę. Dziękujemy bardzo kochana ;) Quote
ewab Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='devoner']przecież mówiłam,że dostanie ode mnie obrożę,[B]u mnie słowo droższe od pieniędzy[/B]:diabloti:w jakimś polskim filmie to było tylko nie pamiętam którym:shake:,a taks.........taks jest największa:loveu:[/QUOTE] A mogę chodzić z Tobą na zakupy? Quote
devoner Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='ewab']A mogę chodzić z Tobą na zakupy?[/QUOTE] ewab to zależy co zamierzasz kupić?:diabloti: Quote
agata51 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Tak się cieszę, że chłopak już w hoteliku! Jutro wysyłam kasę. Quote
kabaja Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [QUOTE=Poziomka; No własnie nie wiem co z ta karmą. Kabaja a ile jest tej karmy od Ciebie?[/QUOTE] karmy jest 14 kg i jest otwarta także dobrze by było aby szybko został zjedzona swoją drogą właśnie zauważyłam ,że coś się zrobiło z moi jednym banerkiem karusiowym /miałam dwa / Quote
savahna Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ja też się cieszę,że chłopak już w hoteliku, tylko przyznam ,iż dziwi mnie,że do tej pory nie znalazł domu.:shake::shake: Nawet go dawno,dawno temu ogłaszałam,wiem,że było zainteresowanie, bo pies jest nietuzinkowy.Ktoś nawet był bardzo konkretnie zainteresowany, tylko coś się nie mógł dogadać z kimśtam...:razz: Mam nadzieję,że wyjście z hoteliku do własnego domu potrwa tylko chwilę. Niech mu się wiedzie. Rozumiem ,że jest u Mirona, czyli bezpieczny.:p Devonku, w szkockiej kracie będzie mu cudnie.;);) Quote
ewab Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='devoner']ewab to zależy co zamierzasz kupić?:diabloti:[/QUOTE] Wszystko jedno, może być coś dla psiurców. Trochę pogadasz i oszczędności będą:evil_lol:. Quote
devoner Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/824/874i.jpg[/IMG] będzie mu do pyska w tej krateczce:p Quote
PaSja Hera Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 No teraz to będzie prawdziwy przystojniak :) Quote
Poziomka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='agata51']Tak się cieszę, że chłopak już w hoteliku! Jutro wysyłam kasę.[/QUOTE] Dziękujemy slicznie. :) Quote
zozola77 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 wow !!! w tej obrozy domki sie bedą o niego zabijać..:loveu: Quote
Poziomka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='devoner'][IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/824/874i.jpg[/IMG] będzie mu do pyska w tej krateczce:p[/QUOTE] Jeszcze raz wielkie dzięki za szkocką krateczkę. :) Quote
Poziomka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Kabaja :) 14 kg to sporo. Może faktycznie trzeba ją podać chłopakowi, może będzie Mu smakować. Quote
andzia69 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 do lekarza Karo się nie wybierze póki nie dostaniemy plytki z rtg...więc musimy poczekać U Bestiii też jest ta karma od Kabaji? to moze mogłaby i rtg i tą karmę podrzucić na Skalistą do "naszych" wetów? i chyba jednak dobrze by było zmienić jednak osobę prowadzącą wątek - bo chociażby zmiana tytułu watku w tej chwili jest problematyczna :( Quote
2010 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 (edited) Super fotki i czekamy na następne i dobre wiesci.. Świetna obroża...Musi się w niej nam jaknaszybciej pokazac.. Tak rzeczywiście powinnismy zmienic i prowadzącą osobe, ktora dgo juz nie prowadzi. I zmiana tytułu..Chyba trzeba napisać do moda...i poczekac.. A zdjęcie rtg...Mamy niewiele kaski ale chyba bedzie dobrze jak Karo zrobimy nowe i bez użycia narkozy...Wazne był on to tego zdjecia dobrze ułozony... Jeszcze dziasiaj zapraszam na pierwszy bazarek dla Karusia.. Linka tego bazarku wkleje jak bedzie otworzony...Pozdrawiam serdecznie Edited January 30, 2014 by ick Quote
Poziomka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Napisałam do moda prośbę o zmianę prowadzącej wątek. Quote
devoner Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='ewab']Wszystko jedno, może być coś dla psiurców. Trochę pogadasz i oszczędności będą:evil_lol:.[/QUOTE] ok.wezmę jeszcze tylko TŻ ze sobą i wtedy będziesz darmo miała,we dwoje jesteśmy straszni:shake: Quote
Sara2011 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='ick']Super fotki i czekamy na następne i dobre wiesci.. Tak rzeczywiście powinnismy zmienic i prowadząco ten wątek tak dla jasności.. I zmiana tytułu..Chyba trzeba napisać do moda...i czekac.. A zdjęcie rtg...Mamy niewiele kaski ale chyba bedzie dobrze jak Karo zrobimy nowe i dobre i bez użycia narkozy...To chyba wazne aby to zdjecie było dobre i był on to tego zdjecia dobrze ułozony... Jeszcze dziasiaj zapraszam na pierwszy bazarek dla Karusia.. Lina tego bazarku wkleje jak bedzie otworzony...Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE] Dziękujemy Ciociu Ick za bazarek dla Karo:-) Quote
ewab Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Płyta ze starym rtg przydałaby się choćby w celach porównawczych. Nie wiem czy da radę zrobić mu rtg bez narkozy. Poprzednie też było robione w sedacji. Quote
Recommended Posts