Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250478-taksowe-obro%C5%BCe-na-Szyd%C5%82owiec-i-Kielce-do-1-02?p=21819538#post21819538[/url]

post 316:diabloti:

Posted

[quote name='Poziomka']Devoner jesteś niesamowita. Nie dosyć, że szybko to jeszcze szkocka krata :) Taks także jest wielka :)[/QUOTE]

przecież mówiłam,że dostanie ode mnie obrożę,u mnie słowo droższe od pieniędzy:diabloti:w jakimś polskim filmie to było tylko nie pamiętam którym:shake:,a taks.........taks jest największa:loveu:

Posted

[quote name='devoner']przecież mówiłam,że dostanie ode mnie obrożę,[B]u mnie słowo droższe od pieniędzy[/B]:diabloti:w jakimś polskim filmie to było tylko nie pamiętam którym:shake:,a taks.........taks jest największa:loveu:[/QUOTE]
A mogę chodzić z Tobą na zakupy?

Posted

[QUOTE=Poziomka;
No własnie nie wiem co z ta karmą. Kabaja a ile jest tej karmy od Ciebie?[/QUOTE]
karmy jest 14 kg i jest otwarta także dobrze by było aby szybko został zjedzona

swoją drogą właśnie zauważyłam ,że coś się zrobiło z moi jednym banerkiem karusiowym /miałam dwa /

Posted

Ja też się cieszę,że chłopak już w hoteliku, tylko przyznam ,iż dziwi mnie,że do tej pory nie znalazł domu.:shake::shake:
Nawet go dawno,dawno temu ogłaszałam,wiem,że było zainteresowanie, bo pies jest nietuzinkowy.Ktoś nawet był bardzo konkretnie zainteresowany, tylko coś się nie mógł dogadać z kimśtam...:razz:

Mam nadzieję,że wyjście z hoteliku do własnego domu potrwa tylko chwilę.
Niech mu się wiedzie. Rozumiem ,że jest u Mirona, czyli bezpieczny.:p

Devonku, w szkockiej kracie będzie mu cudnie.;);)

Posted

[quote name='devoner']ewab to zależy co zamierzasz kupić?:diabloti:[/QUOTE]

Wszystko jedno, może być coś dla psiurców. Trochę pogadasz i oszczędności będą:evil_lol:.

Posted

[quote name='devoner'][IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/824/874i.jpg[/IMG]

będzie mu do pyska w tej krateczce:p[/QUOTE]
Jeszcze raz wielkie dzięki za szkocką krateczkę. :)

Posted

do lekarza Karo się nie wybierze póki nie dostaniemy plytki z rtg...więc musimy poczekać
U Bestiii też jest ta karma od Kabaji? to moze mogłaby i rtg i tą karmę podrzucić na Skalistą do "naszych" wetów?

i chyba jednak dobrze by było zmienić jednak osobę prowadzącą wątek - bo chociażby zmiana tytułu watku w tej chwili jest problematyczna :(

Posted (edited)

Super fotki i czekamy na następne i dobre wiesci..
Świetna obroża...Musi się w niej nam jaknaszybciej pokazac..
Tak rzeczywiście powinnismy zmienic i prowadzącą osobe, ktora dgo juz nie prowadzi.
I zmiana tytułu..Chyba trzeba napisać do moda...i poczekac..
A zdjęcie rtg...Mamy niewiele kaski ale chyba bedzie dobrze jak Karo zrobimy
nowe i bez użycia narkozy...Wazne był on to tego zdjecia dobrze ułozony...
Jeszcze dziasiaj zapraszam na pierwszy bazarek dla Karusia..
Linka tego bazarku wkleje jak bedzie otworzony...Pozdrawiam serdecznie

Edited by ick
Posted

[quote name='ewab']Wszystko jedno, może być coś dla psiurców. Trochę pogadasz i oszczędności będą:evil_lol:.[/QUOTE]

ok.wezmę jeszcze tylko TŻ ze sobą i wtedy będziesz darmo miała,we dwoje jesteśmy straszni:shake:

Posted

[quote name='ick']Super fotki i czekamy na następne i dobre wiesci..
Tak rzeczywiście powinnismy zmienic i prowadząco ten wątek tak dla jasności..
I zmiana tytułu..Chyba trzeba napisać do moda...i czekac..
A zdjęcie rtg...Mamy niewiele kaski ale chyba bedzie dobrze jak Karo zrobimy
nowe i dobre i bez użycia narkozy...To chyba wazne aby to zdjecie było
dobre i był on to tego zdjecia dobrze ułozony...
Jeszcze dziasiaj zapraszam na pierwszy bazarek dla Karusia..
Lina tego bazarku wkleje jak bedzie otworzony...Pozdrawiam serdecznie[/QUOTE]

Dziękujemy Ciociu Ick za bazarek dla Karo:-)

Posted

Płyta ze starym rtg przydałaby się choćby w celach porównawczych. Nie wiem czy da radę zrobić mu rtg bez narkozy. Poprzednie też było robione w sedacji.