Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Juz jestem i tez powoli usiłuję oswajac nowe Dogo. Najgorzej mam ze wstawianiem fotek... ale wczoraj np. wstawiałam fotki z netbooka. A dzisiaj, to nie wiem... zobaczymy...

Pzdr.

Witaj Asiaczku, cieszę się ,że znów jesteś z nami:p

Posted

halbina napisał(a):
fotki, jak zwykle, zabójcze... i obiekty i ujęcia... hi hi

Dzięki za wizytkę, cieszę się ,że fotki Ci się podobają. Buziaki

Posted

Jamnicze, Asiaczku, Agaciooo nic złego się nie dzieje , tylko ostatnio zaniedbałam wszystkie wątki na rzecz wątku naszej Rudzi, która zginęła w Gdyni. Dodatkowo to nowe Dogo wybitnie mi nie pasuje i wkurza mnie ,że nie da się od razu przejść na ostatnią stronę czytanego wątku i inne niedogodności. Postaram się jednak poprawić , buziaki dla Was :)

Posted

Betelku, na ostatnią stronę wątku można wejść przez subskrypcje, klikając na godzinę pod nickiem osoby, która napisała ostatniego posta.

Mam nadzieję, że możemy liczyć na jakieś fotki? ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Betelku, na ostatnią stronę wątku można wejść przez subskrypcje, klikając na godzinę pod nickiem osoby, która napisała ostatniego posta.

Mam nadzieję, że możemy liczyć na jakieś fotki? ;)

http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1138_5_1_1.jpg
Na życzenie fotki z 10 grudnia :)

Tak w naszym domu psy zdominowały ludzi ;

miłość z wzajemnością :)

Bisio nie jest zadowolony z takiego obrotu rzeczy!!!

zapasy na macie z ludziny:)

Posted

Brysia cierpliwie czeka na swoją porcję pieszczot.

Pan może też słuzyć jako bariera broniaca przed wrogiem, zza której się atakuje!!!

Ataku ciąg dalszy

Posted

agaciaaa napisał(a):
U mnie nic nie obcina, ale nie jedna osoba już o tym ucinaniu pisała, więc coś jest na rzeczy.

Świetne fotki, bardzo lubię Wasze domowe :p

http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1128_1_1_1.jpg przytulanka :loveu:

Agaciaaa jesteś błyskawiczna!!! Buziaki:loveu:
Unas nie obcinało do dziś, ale jak już obcina , to i na wcześniejszych stronach zdjęcia są niestety przycięte:angryy:

Posted

[quote name='betel']Jamnicze, Asiaczku, Agaciooo nic złego się nie dzieje , tylko ostatnio zaniedbałam wszystkie wątki na rzecz wątku naszej Rudzi, która zginęła w Gdyni. Dodatkowo to nowe Dogo wybitnie mi nie pasuje i wkurza mnie ,że nie da się od razu przejść na ostatnią stronę czytanego wątku i inne niedogodności. Postaram się jednak poprawić , buziaki dla Was :)
Na ostatnią stronę wejdziesz jak pisała agaacia, natomiast jeśli chodzi Ci o pierwszy nie przeczytany wpis, to mi tez nie udaje się od razu, muszę na dwie tury
1. z subskrypcji na stronę wątku
2. na wątku w górnym pasku przejście na pierwszy nieprzeczytany już działa.

Mi najbardziej brakuje od razu emotek, dopiero jak się wejdzie w opcje zaawansowane, ale to wszystko wydłuża czas i nie zawsze mi się chce, a tak lubiłam wstawiać te buziaczki.

Zabawa na całego :), nawet przeszkoda z pana nie straszna
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1138_5_1_1.jpg