Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ti dziekuje wszystkim :D

ale jestem złaaaaa wczoraj wieczorem jak to zawsze po spacerze zostawiłam na szafce przed drzwiami smycz (taka zwykła, parciana, czarna kupiona w biedronce) i szelki (zielone po psocie jeszcze) tili + z poprzedniego jeszcze spaceru jeszcze jedna smycz (flexi niebieską sommer time 2) i obroże (z rogza taka z łańcuszkiem niebieską) dzisiaj rano wychodzę po flexi i szelki żeby w Tilą wyjść rano na spacer a ich tam nie ma!! ktos mi to wszystko ukradł :( :( :( a ta flexi była mi bardzo droga bo po 1 była po psocie a po 2 trochę kosztowała i na szafce tylko leżała faktura z dolsatu :/ więc zadzwoniłam do taty a ten do znajomej z dolsatu (co prawda ona pracuje z dziale promocji ale powinna się dowiedzieć ) i mają sie dowiedzieć kto roznosił dzisiaj te faktury w moim bloku i sprawdzić go
po prostu płakać mi się chciało przez cały ranek i mam teraz taka schoze ze patrze na każdego psa czy nie ma zapiętej mojej smyczy przypadkiem

• 1 month later...
Posted

alee dawnoo tu nie pisalam :evil_lol:
co nie znaczy ze nie zagladalam :D

niestety nie mam fotek bo mialam kompa formatowanego i powiekszany dysk :D wiec wszystko jest na plytach a nie chce mi sie teg zgrywac :oops: mam tylko jedna fotke z warszawy :D przy znaku krolewskim gdzie spotkalisy drugiego westa :D tez sunie :D ladna byla ale nieskormnie pwoiem ze tila ladniejsza :evil_lol: :evil_lol:

Tiluto to ta w czarnych szelkach :D zarosnieta i jak zwykle tylem do aparatu :D

co do smyczy to nie znalazla sie i juz raczej nie znajdzie :( juz nawet na tej obrozy z rogza mi nie zalezalo a bardziej na tej smyczy bo po psocie byla :(

• 2 weeks later...
Posted

dawno tu nie pisalam xD ani fotek nie dawalam :D
chociaz zreszta nikt tu nie zaglada :evil_lol:
to dam pare fotek starszych i nowszych :D tylko ze wszystkie robione telefonem xD

tu jeszcze w zielonych szelkach ktore nam ukradli :shake:

1 plan Tila
2 plan Pongo :D
fota z wakacji jeszcze xD

c.d.n

Posted

c.d.

tu tez jeszcze z wakacji :D w rogzie ktorego takze nam ukradli z szelkami i z flexi sommertime :placz:

a tu przed czesaniem :evil_lol:
koniec :evil_lol:

Posted

no tak szczerze to ti jest troszku rozczochrana xD bo czesama byla 4 dni temu xD
ale moge dac fotki tylko ze sa z telefonu przy sztucznym siwetle wiec nie zaciekawe xD