dadiii Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 14.11 czyli za 2 tyg. masakraa :D strasznie sie boje :) Piaseczkowo- nie martw sie nie bedzie tak zle xD Quote
Ania :) Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='dadiii']14.11 czyli za 2 tyg. masakraa :D strasznie sie boje :) Piaseczkowo- nie martw sie nie bedzie tak zle xD[/QUOTE] Ahaa :) Myślałam, że za tydzień :eviltong: Daj buziak Tilli na dobranocke :buzi: Ja też już uciekam spać :buzi: Quote
Avaloth Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hej :loveu::loveu: jak miło że żyjecie :D powodzenia na wystawie, będę kciuki trzymać :) Tilek mój jest cudowna, wygra jeszcze :eviltong: łowczarkowa sunia śliczna :loveu: kogóż to ? bo ja nie w temacie ^^ Quote
dadiii Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 ta owczarkowata sunia jest niby psem moim xD ale mieszka u moejj babci na wsi :D zawsze jak ja przyjezdzam to az wyje z radosci ze mnie widze xD bo zawsze mam ze soba smycz i wie ze czeka ja spacer xD bo tak to jest wypuszczana tylko na noc i w nocy sobie caly czs biega :) Quote
dadiii Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 aa przyslali nasz numerek startowy xD mamy numer 1519 :) Quote
dadiii Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dano fotek nie bylo xD no wiec zaczynamy xD tradycyjnie proba pozy wystawowej ... nie ladnie ma przednie lapy ale nie da sie wszystkiego idealni ustawic jedna reka xD c.d.n xD Quote
dadiii Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 na tych dwoch byla zaspana xD ale na tej juz strzelila na mnie focha bo miala dosyc czesania xD Quote
Ania :) Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/8659/dscn8229.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witanko ;) Śliczna Tila :loveu::loveu: Będziemy zaglądac :) http://img254.imageshack.us/img254/4861/dscn8250.jpg :loveu: Quote
kaskaSz Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/9537/dscn8218.jpg Ojj męczy pańcia, męczy. :evil_lol: Wystawa już za tydzień, będę trzymała kciuki i czekała na wyniki :) Quote
dadiii Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 no to my dzisiaj zawitamy u pani Naze xD na trymowaniu xD mam nadzieje ze cos nam podpowie co i jak xD jak przygotowac itp xD Quote
Bzikowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale z Tilki już kawał baby! Super :loveu: Jak tam po trymowaniu itd? Przygotowane jesteście do wyjścia na ring? :cool3: Będę trzymać kciuki;) Quote
dadiii Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 po trymowaniu jest ok xD a co do wyjscia to tak szczerze to nie wiem xD wszystko sie okaze na ringu juz xD tym bardziej ze sobota juz niedlugo xD stolik bedziemy mialy jutro najpardopodobniej xD a w piatek czeka nas wieczor maki ziemniaczanej xD Quote
C&B Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tili . ;- * - Fotki - Zoorbit.com :angryy: Moją też ukradli:angryy: Quote
dadiii Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 udusze!!!!!!!!!!!!!!! jak mam to zgłosic??? Quote
C&B Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja wlaśnie uczę robic się print screeny, trzeba do niej podstępem gg wydziadować :angryy: Quote
Ania :) Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jaka idio*ka :angryy: Nie wiem czemu te dzieci kradną zdjęcia czyiś psów i mówią, że to ich :angryy: Quote
dadiii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 nasza wystawa to jedna wielka klapa... xD ale trudno :) bedizemy cwiczyc i z fryzura i postawa i z zaufaniem do mezczyzn... Quote
Ania :) Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czemu totalna klapa? Opowiadaj wszystko. A jakieś zdjęcia Tili masz z wystawy Quote
dadiii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 no po 1 w opisie wiecej zlego niz dobrego... po2 tila posza z zebami na sedziego w obronie... nie wiem czemu ma jakis uraz do mezczyzn. zaczela skaka prawie ze stolu spadla... zebo nie chciala pokazac ja mucialam to zrbic i tak dobrze ze nas z ringu nie wyproslili... po 3 z teczka wyszlam niemalze na poczatku pokazu... ale tego akurat sie spodziewalam... po 4 staralam sie jej zrobic fryzurke nawet niezle mi to wyszlo ale.. przed wejsciem na ring wszystko klapolo co nie wygladalo zbyt atrakcyjnie niestety co tez zostalo odnotowanie w opiesie... chociaz moja mama mowila zez daleka wygladala jak kazdy inny pies na ringu ale z bilska juz bylo gorzej niestety... ogolnie mamy zla siersc za nisko osadzony ogon i Tila sie garbi... niestety z sierscia bedziemy walczyc ale z garbem juz bedzie gorzej oraz z zachowaniem wobec sedziego chociaz nie mam zieonego pojecia dlaczego ona sie tak zachowala tam... jako kedyna taki cyrk odwalila ale trudno... przez jej zachowanie na stole sedziwskim nie moglam jej ladnie ustawic co nie fajnie wygladalo bo bylo wszystko widac jesli chodzi np o ogon bo nie moglam go podtrzyamc w gorze bo walczylam z nia zeby nie skakala i nie panikowala. szkoda tylko ze w opise nie ma adnotacji opisujacej nasz ruch co mnie bardzo ciekawi. Jedyne co ma w porzadku wedlug sedziego to glowa nie wiem co do oczu i uchu bo sie doczytac nie moge ale pisze cos typu skord. tak mama sie doczytuje... w opisie mamy napisane duza glowa, ciasny zgryz, silne zeby (ktore ja musialam pokazac bo tila zaczela na leosia warczec... ) , chyba te skord. oko i ucho, krotka szyja, ugiety grzbiet chodzi tu o garba (nasza fryzjera tez go zauwazyla i widac bylo o co sedziemy chodzi po ruchu reki), nisko osadzony ogon, proste katy , luzne lapy szata bez grubosci (niestety caly czas z tym walczymy), no i ta nieszczesna nieladna fryzura (ktora nam oklapla) ocena: dobra -.- ale to i tak dobrze po tym co ona tam odwalila bo malo braklo zeby nas zdyskwalifikowali. i nie wiem czy bedzie jeszcze sens jezdzic z nia na wystawy. fotki? szczerze sa moze ze 2 jak siedzi w klatc jeszcz nie przygotowana... bo dac moim rodzicom aparat to jeden wielki koszmar... zreszra moze to i lepiej Quote
Ania :) Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 To widze, że wystawa naprawdę się nie udała ... Ale nic nie poradzisz na budowę Tili, a nad zachowaniem do mężczyzn można pracować. Quote
dadiii Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 heh xD jak to sie mowi xD nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo xD tzn. ja jeszcze nic dobrego nie znalazlam ale moze kiedys xD Quote
Bewarka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No to dużo nie straciłam, bo nie pojechałam :diabloti: Nie no żart, szkoda, że wam sie nie udało, ale zresztą jak mniemam nie wiązaliście z nią jakiś planów hodowlanych tylko pojechaliście o tak żeby spróbować? ;) Ćwiczcie, trenujcie, następnym razem będzie lepiej - w końcu to dopiero debiut. :) Quote
Recommended Posts