Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :loveu: http://img244.imageshack.us/img244/4440/dscn1699lnf6.jpg ["] Pzdr. Quote
Avaloth Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hej :) to już rok.. aż się wierzyć nie chce.. [*] śliczne kwiatki:loveu::loveu: i Ti mój piękny:loveu::loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 witam oj... przykro mi z powodu Psotki (*) :placz: Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT="Book Antiqua"][SIZE="3"]Kiedy będą jakieś fotki nowe Ti? :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
dadiii Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 postaram sie cos wstawic jeszce przed koloniami :) Quote
dadiii Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 dzien po zakonczeniu roku szkolnego :) czyli 20.06 :) :p Quote
dadiii Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 nie tak zle :D mogloby byc lepiej no ale coz :D przyznam sie bez bicia ze mi sie w tym roku nie chcialo uczyc :D ale srednia 4.4 tak wiec chyba najgorzej nie jest :) Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dadiii napisał(a):nie tak zle :D mogloby byc lepiej no ale coz :D przyznam sie bez bicia ze mi sie w tym roku nie chcialo uczyc :D ale srednia 4.4 tak wiec chyba najgorzej nie jest :) Ja bd mieć na pewno 4.72... Tylko 0.03 brak mi do paska:placz: Quote
dadiii Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 tak tez bywa raz mialam taka sytuacje ale to bylo chyba w 6 klasie podstawowki a to ze mialam bardzo fajna wychowawczynie to poszla do ktorejs tam nauczycialki zeby mi ocene podniosla :D i mialam pasek :) Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dadiii napisał(a):tak tez bywa raz mialam taka sytuacje ale to bylo chyba w 6 klasie podstawowki a to ze mialam bardzo fajna wychowawczynie to poszla do ktorejs tam nauczycialki zeby mi ocene podniosla :D i mialam pasek :) My z moją kol chcemy do wychy iść, żeby poprosiła, żeby nam facia z polca podniosła, bo mi wychodzi tam jak nic 5, a ta wredota taka jest. Bo u nas w szkole są takie "limity":cool1: Ile osób w klasie może być wyróżnionych- na naszą przy pada 2 :cool1: W tym mnie nie ma, na klasę A przypada 15:cool1: I nauczycielki obniżają i ja sobie tego w złości nie wymyslam, bo dyra już w lutym kupiła książki jako nagrody:diabloti: Quote
dadiii Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 no ja bym na twoim miejscu sie klocila :D ja zawsze sie kloce jak mi cos nie pasi :D Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dadiii napisał(a):no ja bym na twoim miejscu sie klocila :D ja zawsze sie kloce jak mi cos nie pasi :D Jak ktoś się z nimi zacznie kłócić to uwaga i obniżone zachowanie:cool1: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dadiii napisał(a):dzien po zakonczeniu roku szkolnego :) czyli 20.06 :) :p To juz niedługo.:lol: dadiii napisał(a):nie tak zle :D mogloby byc lepiej no ale coz :D przyznam sie bez bicia ze mi sie w tym roku nie chcialo uczyc :D ale srednia 4.4 tak wiec chyba najgorzej nie jest :) Bardzo ładna! Domka_Czika napisał(a):Ja bd mieć na pewno 4.72... Tylko 0.03 brak mi do paska:placz: Uuuuu, mamy na DGM kujonika!:lol: Pzdr. Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek- kujonika? U nas Prymus Roku będzie miał 5.7:crazyeye: Ja kiedy słyszę z ust kogo kolwiek "Idź się uczyć" dopada mnie okropny dół i wściekłość:diabloti: Quote
dadiii Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 a no niedlugo :) jutro postaram sie cos wrzucic :D oki?? :) PS: u was tez taka poskudna pogoda?? u mnie od 2 tyg pada :/ czasami na chwile slonce wyjdzie ale na krotko :/ Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 hej:) o fajną masz średnią:D ty tez kończysz w tym roku 3 kl gim?? bo już nie wiem:eviltong: Ja mam średnią trochę wyższą ale się nie chwale:evil_lol: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Sweet']hej:) o fajną masz średnią:D ty tez kończysz w tym roku 3 kl gim?? bo już nie wiem:eviltong: Ja mam średnią trochę wyższą ale się nie chwale:evil_lol: uwaga! uwaga! Aducha ma dużo! ponad 5.0:diabloti: Opsss... Wygadałam się:roll: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Domka_Czika']uwaga! uwaga! Aducha ma dużo! ponad 5.0:diabloti: Opsss... Wygadałam się:roll: ej no wiesz ale jesteś:eviltong::eviltong: Pozwolił ci się ktoś chwalić moją średnia:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Sweet napisał(a):ej no wiesz ale jesteś:eviltong::eviltong: Pozwolił ci się ktoś chwalić moją średnia:evil_lol::evil_lol: Aduchno nie denerwuj się tak:cool3: Ja tu cię promuję, może ktoś ci dobrą pracę zaproponuję w przyszłości,a ty sie złościsz:placz: Quote
Bewarka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wow! To ja nie liczyłam jaką będe mieć średnią, nie wiem nawet czy z historii mam 3 czy 4, ale nie licząc jej to mam 3 tróje :oops: Średnio...Ale w pdst zawsze miałam pasek :eviltong: Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Domka_Czika napisał(a): Aduchno nie denerwuj się tak:cool3: Ja tu cię promuję, może ktoś ci dobrą pracę zaproponuję w przyszłości,a ty sie złościsz:placz: a kto powiedział że ja się złoszczę:razz::diabloti: Dobra jak będę mieć prace dzięki tobie to ci podziękuje:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Bewarka napisał(a):Wow! To ja nie liczyłam jaką będe mieć średnią, nie wiem nawet czy z historii mam 3 czy 4, ale nie licząc jej to mam 3 tróje :oops: Średnio...Ale w pdst zawsze miałam pasek :eviltong: Ja ostatnio się z histy na 4 wybroniłam:oops: Ledwo bo ledwo, ale się udalo:evil_lol: A ja kiedyś byłam bardzo pilną, grzeczną uczennicą, ale jakoś się popsuło w 4 klasie i tak do teraz jest:roll: Quote
Recommended Posts