Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a fotek narazie niet bo nie mam zabardzo czasu... jutro mam spr z histy ... ;/ kartkowke niemca i muzyki koszmarr... a w srode mnie caly dzien nie bedzie bo na wycieczke jade do oswiecimia + zamek w pszczynie + basen xD szkolna... xD

Posted

dadiii napisał(a):
ciesze sie :) niesety nie moge do was do galerii wejsc bo mi nie wchodzi link z waszego podpisu ... -.- zreszta jak u kazdego nie wiem czemu tak samo mam gdy chce wejsc w czyims profilu w zakladke rozpoczete posty urzytkownika bo mi sie biale tlo tylko pokazuje ...

my w mlodziezy bo to nasza pierwsza i rodowod nam sie jeszcz wyrabia w warszawie :D

No ja też tak mam z tymi bannerami i z linkami do dogo :shake:

A to trzymam kciuki za pierwszą wystawę :cool3:

Posted

[quote name='dadiii']siwetniee. xD razem z moja tila jest 15 zgloszonych suk w naszej klasie xD ogolnie to powodzenia heh... :D:D[/QUOTE]
Dacie rade :D Wierze w Was :loveu:

Posted

fajnie ze ktos w nas wierze xD
bo jak moja mama zobaczyla ten wykaz zgloszonych psow to sie zpojrzala na tile i smiac sie zaczelam xD tak wiec :D:D

Posted

[quote name='dadiii']siwetniee. xD razem z moja tila jest 15 zgloszonych suk w naszej klasie xD ogolnie to powodzenia heh... :D:D[/QUOTE]
Eee, najważniejsze to się dobrze bawić ;) !
W jakiej jesteście klasie? Młodzież?

Posted

widze ze piaseczkowo juz odpowiedzilala xD ale miala do tego prawo xD bo ona zawsze jako pierwsza wie wszystko co sie tylko dzieje xD niach niach :D:D

Posted

Trzymamy, trzymamy...

Kora ma takie śliczne pomalowane oczka...

A kicio - super! Jaka ma minę...:evil_lol:

Pzdr.