dadiii Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 a u nas po staremu :p czyli nudy :p Quote
Mada:) Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie wiem, jak się można ze szczeniakiem nudzić! :evil_lol: Quote
C&B Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cosmo napisał(a):to jutro beda zdjecia :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 az mnie krew zalewa!! :angryy: :angryy: :placz::placz: [url=http://pejzaze.onet.pl/54303,gr,4,0,0,chiny_co_jadaja_chinczycy,galeria.html]Chiny - co jadaj Quote
dadiii Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 wrr edytowac postow tez nie moge :( do byly linki do onetu w ktorym pokazywali zdjecia co m.in. jedza chinczycy najbardziej chodzi mi o zdjecia od nr 4 do 6 :( Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mi się nie pokazuje link.. ale to chyba dobrze, bo nie mogę na takie coś patrzeć. :-( Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 link mi sie nie pokazal :-( nie dzialal jak go wkleilam nawet :roll: wyszly w miare ostro Twoje zdjecia? pozdrawiam :) Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ano nawet nawet :evil_lol: co prawda mogly by byc ostrzejsze ale na szybkosc naszych waroatow to sa w miare dobre :cool3: a wiec Axelkowy z Tilutowa w tle :loveu::loveu: :lol: c.D.N :) Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 nastapi ale troche pozniej bo Imageshack mi zrobil protest i nie chodzi :( Quote
Bzikowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ojej a ona nadal jest słodką kluseczką :loveu: szkoda tylko, że jest na drugim planie i zawsze i średnio ją widać Quote
dadiii Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 srednia ja widac bo za szybka jest i sie rozmazuje :D Quote
Cosmo Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 faaajne zdjecia, podobaja mi sie, mimo, ze rozmazane, super :p takie inne swiatlo jakby u Ciebie bylo, u mnie takie szarobure wyszly :cool3: trzymajcie sie tam z Tilunia cieplo :) :p Quote
Avaloth Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 hi ;) ej ty Dadi zła ! xD Tila już była na polku a ty nam nie dość że mało zdjęć to jeszcze takie na których ją mało widać ! bezczelu :D Tynipic.com - Informationen zum Thema upload pictures to online photoalbum. Diese Website steht zum Verkauf! o wiele szybciej niż imageshack, albo Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket, wrzucasz kilka na raz i same się ładują ;) DUŻO, WYRAŹNYCH TILOWYCH FOTEK DOMAGAMY SIĘ ! bo strajk będzie:diabloti::razz: :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ale fajny spacerek :D Oglądnęłam wszystkie zdjęcia - te z galerii Cosmo też, śliczna panna ci rośnie :loveu: Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jeszcze może być Fotoalbum.eu - Erstellen Sie kostenlos Ihr eigenes Online Fotoalbum też się hurtowo da wgrać :eviltong: [SIZE="4"]Więcej fotek,więcej fotek :zly7: :grins: Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [URL]http://img366.imageshack.us/img366/9151/dscn5093jx9.jpg[/URL] dogonie cie!! super Tilka jest :loveu: Quote
NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ale mała rośnie :loveu: świetna jest :loveu::loveu: będziesz ją wystawiać? Quote
dadiii Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 no mamy zamiar ja wystawiac ale czy to wypali to nie mam pojecia :D najbardziej sie boje o jej zgryz tak naprawde bo jezeli bedzie krzywy to nici z wystaw beda Quote
Cosmo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 dadiii co tak cicho u Ciebie :mad: nie bylo mnie pare dni, a Ty sie lenisz bandytko jedna :eviltong::cool3:, ucaluj Tilusie :loveu: milego wieczorku, pozdrawiam :p Quote
Recommended Posts