Juszes Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witam! Co oprócz przypadłości ząbkowych słychać u Tiluski? :loveu: Quote
dadiii Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 jest podla szczekajaca gryzaca (mimo iz szczerbata :D:D ale juz jednego zabka widac jak sie wybija wiec jutro gora za 2 dni juz bedzie pierwszy staly zabek :D:D ) znowu sikajasa w domu (dlaczego nie wiem juz sie nauczyla ze te sprawy robi sie na dworze i niewiadomo czaemu znowu zaczela sie w domu zalatwiac :( a najbardzie zadziwiajace jest to ze zaczela to robic na swoim legowisku co mnie najbardziej martwi teraz bo przeciez psy nie sikaja na swoje poslanie :( ) a do tego rosnie tyje i coraz bardziej zarasta :D ale tata powiedzial ze po swietach pojedziemy na trymowanie do Lodzi :D wkoncu. lapki tzn. poduszeczki ma juz prawe cale czarne i jeszcze kilka pazurkow jej zostalo do zabarwienia na spacerach sie nie slucha xD ale i tak ja kocham :D:D mimo iz jest zupelnym i to doslownie przeciwienstwem Psoty (*) chociaz maja jedna ceche wspolna :D czyli strach przed odkurzaczem :D Quote
dadiii Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 ja lubie gadac :D:D:D i do duuuzo xD Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]Gadasz i gadasz, a fotek dać nie chcesz :-([/CENTER] Quote
Juszes Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dadiii napisał(a):jest podla szczekajaca gryzaca (mimo iz szczerbata :D:D ale juz jednego zabka widac jak sie wybija wiec jutro gora za 2 dni juz bedzie pierwszy staly zabek :D:D ) znowu sikajasa w domu (dlaczego nie wiem juz sie nauczyla ze te sprawy robi sie na dworze i niewiadomo czaemu znowu zaczela sie w domu zalatwiac :( a najbardzie zadziwiajace jest to ze zaczela to robic na swoim legowisku co mnie najbardziej martwi teraz bo przeciez psy nie sikaja na swoje poslanie :( ) a do tego rosnie tyje i coraz bardziej zarasta :D ale tata powiedzial ze po swietach pojedziemy na trymowanie do Lodzi :D wkoncu. lapki tzn. poduszeczki ma juz prawe cale czarne i jeszcze kilka pazurkow jej zostalo do zabarwienia na spacerach sie nie slucha xD ale i tak ja kocham :D:D mimo iz jest zupelnym i to doslownie przeciwienstwem Psoty (*) chociaz maja jedna ceche wspolna :D czyli strach przed odkurzaczem :D A jak ona karmę szczerbata biedna je? ;p Czy gotowane jedzonko wsuwa? Co do sikania, lepiej nic mi nie mów, Panda dopiero kilka razy załatwiła się na podwórko, zawsze była chwalona w ogóle smaczek itd. ale chyba i tak nie załapała, że trzeba załatwić się na zwenątrz i zaraz po przekroczniu progu, pierwsze co nasz lisek robi to... biegnie na gazetke na siusiu, lub koopke :< Że Tila rośnie i tyje, to tylko sie cieszyć:loveu: Oho, to chyba po fryzjerze jakieś foty nam już dasz, cooo? :cool3: Quote
dadiii Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 ti je poprostu namaczana karme a co do fotek to pomysle :D:D Quote
Bzikowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja też postuluję o fotki szczyla :loveu: Quote
dadiii Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 no dobra :evil_lol: macie jedno :evil_lol::evil_lol: wspomnienia ze sniegiem :D:D Quote
Sweet Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg w pierwszej chwili zwątpiłam czy to nadal dogomania bo widze niedźwiedzia polarnego:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: sliczne:loveu: Quote
Martunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Jakie boskie!!! :loveu: Naprawdę, wygląda prawie jak niedźwiedź. Quote
Skibka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg Jaka ona się duża wydaje :loveu: Masz takiego słodziaka a dajesz tak mało fotek.. :placz: Quote
Bewarka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Fotkaaaaa :multi: Śliczna jest Tilunia :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tilut :loveu: Jaka ona już duża :crazyeye: i ... zarośnięta ? :cool3: Quote
dadiii Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Bzikowa- masz racje zarosnieta i to mocno xD ale po swietach na trymowanie jedziemy pierwsze :) Quote
Juszes Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg Ale urosła! Śliczna śniegowa polarowa misia :loveu: Quote
LadyK Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg Jaki kudłacz :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg Ale fajny misio:loveu: A kiedy ona tak urosła ? Drożdże jej dajesz ?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ale Misiowata Panienka... http://img95.imageshack.us/img95/8083/dscn5260ht2.jpg Pzdr. Quote
Karolajnaxx Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hej! Boże jak mnie dawno na dogo nie było! Pamiętasz mnie jeszcze? :p widzę, że jakieś nowe kruszynki się pojawiły :) Śliczności :) Quote
kaskaSz Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ale panna wyrosła! Śmieszną ma sierść, jak baranek :) Zapraszam do nas na nowe fotki. Quote
dadiii Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Tila ma od dzisiaj nowa znajoma :D do zabaw nazywa sie Mucha i tez ma 4 miesiace czyli tak jak Ti :loveu: :loveu: i jest sliczna taka czarna :loveu: zostala wzieta z naszego belchatowskiego schroniska tydzien temu :loveu: z czego widze ja dopiero pierwszy raz :cool3: a mieszka w klatce obok :D a najlepszy jest jej ogonek taki krecony jak u swinki :evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 to zdjęcia na śniegu jest przecudowne ! :loveu::loveu: ale ja nie poznaje mojej małej Ti :shake: taka wielka śliczna westica z niej ! i taka słodko zarośnięta:loveu::eviltong: mizianko dla panienki:evil_lol: Quote
Recommended Posts