Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest podla szczekajaca gryzaca (mimo iz szczerbata :D:D ale juz jednego zabka widac jak sie wybija wiec jutro gora za 2 dni juz bedzie pierwszy staly zabek :D:D ) znowu sikajasa w domu (dlaczego nie wiem juz sie nauczyla ze te sprawy robi sie na dworze i niewiadomo czaemu znowu zaczela sie w domu zalatwiac :( a najbardzie zadziwiajace jest to ze zaczela to robic na swoim legowisku co mnie najbardziej martwi teraz bo przeciez psy nie sikaja na swoje poslanie :( ) a do tego rosnie tyje i coraz bardziej zarasta :D ale tata powiedzial ze po swietach pojedziemy na trymowanie do Lodzi :D wkoncu. lapki tzn. poduszeczki ma juz prawe cale czarne i jeszcze kilka pazurkow jej zostalo do zabarwienia na spacerach sie nie slucha xD ale i tak ja kocham :D:D mimo iz jest zupelnym i to doslownie przeciwienstwem Psoty (*) chociaz maja jedna ceche wspolna :D czyli strach przed odkurzaczem :D

Posted

dadiii napisał(a):
jest podla szczekajaca gryzaca (mimo iz szczerbata :D:D ale juz jednego zabka widac jak sie wybija wiec jutro gora za 2 dni juz bedzie pierwszy staly zabek :D:D ) znowu sikajasa w domu (dlaczego nie wiem juz sie nauczyla ze te sprawy robi sie na dworze i niewiadomo czaemu znowu zaczela sie w domu zalatwiac :( a najbardzie zadziwiajace jest to ze zaczela to robic na swoim legowisku co mnie najbardziej martwi teraz bo przeciez psy nie sikaja na swoje poslanie :( ) a do tego rosnie tyje i coraz bardziej zarasta :D ale tata powiedzial ze po swietach pojedziemy na trymowanie do Lodzi :D wkoncu. lapki tzn. poduszeczki ma juz prawe cale czarne i jeszcze kilka pazurkow jej zostalo do zabarwienia na spacerach sie nie slucha xD ale i tak ja kocham :D:D mimo iz jest zupelnym i to doslownie przeciwienstwem Psoty (*) chociaz maja jedna ceche wspolna :D czyli strach przed odkurzaczem :D

A jak ona karmę szczerbata biedna je? ;p Czy gotowane jedzonko wsuwa?
Co do sikania, lepiej nic mi nie mów, Panda dopiero kilka razy załatwiła się na podwórko, zawsze była chwalona w ogóle smaczek itd. ale chyba i tak nie załapała, że trzeba załatwić się na zwenątrz i zaraz po przekroczniu progu, pierwsze co nasz lisek robi to... biegnie na gazetke na siusiu, lub koopke :<
Że Tila rośnie i tyje, to tylko sie cieszyć:loveu:
Oho, to chyba po fryzjerze jakieś foty nam już dasz, cooo? :cool3:

Posted

Tila ma od dzisiaj nowa znajoma :D do zabaw nazywa sie Mucha i tez ma 4 miesiace czyli tak jak Ti :loveu: :loveu: i jest sliczna taka czarna :loveu: zostala wzieta z naszego belchatowskiego schroniska tydzien temu :loveu: z czego widze ja dopiero pierwszy raz :cool3: a mieszka w klatce obok :D a najlepszy jest jej ogonek taki krecony jak u swinki :evil_lol:

Posted

to zdjęcia na śniegu jest przecudowne ! :loveu::loveu: ale ja nie poznaje mojej małej Ti :shake: taka wielka śliczna westica z niej ! i taka słodko zarośnięta:loveu::eviltong:
mizianko dla panienki:evil_lol: