Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszlam sie pochwalic nastepnymi sukcesami :multi::multi: :evil_lol:

a wiec udalo mi sie wreszcei zrobic jej kiteczke :cool3:

dowody :loveu: ;) :

niestety slabej jakosci ale to dlatego ze a fona bo aparatu nie mamy do poniedzialku bo mama do czech pojechala

a druga rzecz to taka ze udaje mi sie ja czasami ustawic co prawda bez wingowki ale to w tym wiekszy sukces bo daje sie zlapac pod broda :D tzn. sa jeszcze protesty ale nie takie duze i nie daje sie to wtedy widzi ze nie wygra i sie poddaje i wtedy staje ladnie czasami jeszcze usiadzie ale wtedy zadek jej podnosze :D i stoimy tak z 2 ,3 sek. czasem nawet do 5 nam sie udaje a zaraz po tym smaczek leci :loveu: :p

Posted

oj staram sie staram bo to male ma tak wredny charakterek ze szkoda gadac ale i tak ja zawsze wygrywam wiec mam nadzieje ze podwolil sie juz poddaje

ona oczywiscie :cool3: :cool3:

Posted

dadiii napisał(a):
jej przydomek to TILA Beta Plus :loveu:

Beta Plus to hodowla :cool3:

:p

wiem ze to hodowla:)
myslałam ze ma jakos inaczej na imie w rodowodzie bo tak tez sie zdarza ze ludzie w domu dawają psiaką inne imiona:)

Posted

wiem ze nie york ale ma dlugie kudelki to mozna robic :evil_lol:
a poza tym mam slabosc do yorkowych kiteczek :loveu::loveu:

psocie tez robilam :lol: nawet kiedys dalam zdjecie

Posted

[quote name='dadiii']Sweetaśna - ja sama jej wymyslalam imie rodowodowe i specjalnie ma takie bo tak chcialam zeby sie nazywala w domu :loveu:

a to fajnie ze tak mogłas:)
bo raczej w hodowlach hodowcy wymyslają..:)
a ze tak sie zapytam ile kosztuje west rodowodowy? sama w przyszłosci marze o wescie wiec bede zadawała duzo pytan:)

Posted

[quote name='Skibka']O ile dobrze pamiętam to Dadiii coś gadała że 1300zł ale niewiem czy dobrze myślę.

Sweetaśna gdzie ja nie wejdę tam ostatni post jest Twój! :)

aha.. to w takim razie jeszcze sobie długo pozbieram i pomarze o wesciku.. trudno narazie mam psiaka i sie tez ciesze:) ale wiem ze west bedzie następny:)

hehe:) bo ja wszędzie pisze:eviltong::evil_lol:

Posted

1300 bym zaplacila gdybybyla nie wystawowa ja zaplacilam 1500
a to nawet nie duzo zazwyczaj westy bez rodowodu sa za ok 1000 wiec duzo nei doplacilam ale zazwyczaj west z rodo. kosztuje 2000

a jak chcesz jakies jeszcze informacje co nieco to mozesz na PW pisac :cool3:

Posted

dadiii napisał(a):
1300 bym zaplacila gdybybyla nie wystawowa ja zaplacilam 1500
a to nawet nie duzo zazwyczaj westy bez rodowodu sa za ok 1000 wiec duzo nei doplacilam ale zazwyczaj west z rodo. kosztuje 2000

a jak chcesz jakies jeszcze informacje co nieco to mozesz na PW pisac :cool3:

aa:)
to i tak nie dużo.. własnie ja kilka lat temu jak chciałam pieska (dokłanie 3,5 roku temu) to przegladałam różne rasy i widziałam westy bez rodowodu nawet po 2000zł.. dlatego niestety nie mam tego pieska a yorka bez rodowodu... w sumie to do dzisiaj nie wiem dlaczego akurat york..:roll::p dziwne ale prawdziwe:)

jak bede jakes info potrzebowała to sie zgłosze:):)
dziekuje:)

Posted

SUKCES!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

[SIZE=3]udaje man sie stac nieruchomo przez 3 min!! :loveu::loveu:

coprawda nie jest to idealna poza ale nad nia jeszcze popracujemy narazie cwiczymy cierpliwosc :evil_lol: i stanie w bezruchu
niestety narazie bez ringowki bo jej nie mamy ale jak tylko sobie ja zakupie to bedziemy cwiczyc w ringowka narazie glowe podtrzymuje jej reka