Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaa! A tu mają sceniaka :loveu::loveu::loveu:
Gratulację po pierwsze i witaj w gronie westiemaniaków!
Jaka kluseczka!
Rozczuliły mnie te zdjęcia, chwal się więcej bo jest czym!
Pozdrawiam!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daj spokuj 3 razy mnie budzila :p

myslalam ze udusze!!

PS: jak mam zaczac juz uczyc pozy wystawowej?? ona jest uparta i gdy prubuje to gryzie skacze warczy wyrywa sie i szczeka :/

Posted

Matko jaka mała biała kuleczka :loveu::loveu::loveu:
Miodzio najchętniej bym ją zjadła :evil_lol:

A co do pozy to radzę użyć kliker i klikać gdy stanie spokojnie, potem jak postawi prawidłowo łapy, potem pozycja głowy itd. itp :razz:

Posted

tylko ze nie ma jak ja ustawic jedna reka bo musze jej i glowe trzymac i ogon a jesli tylko mam cos w rece prze jej glowie probuje to gryzc i skacze

Posted

hi :loveu:
ale cudowna ! :loveu: widzę że jeszcze legowiska nie ma, ale nawet w tym kartonie wygląda uroczo :loveu::evil_lol:
co do postawy to ja jestem niedoświadczona :eviltong: ale widać że charakterek mała ma xD może napisz do hodowczyni to ci doradzi co do postawy ? ^^
buziaki dla malutkiej Ti:loveu::loveu:

Posted

o wystawach jednamk myslimy ale narazie nauka postawy idzie nam marnie :mad:

i narazie sobie odpuscilam bo to narazie takiem ale i glupie biegajace stworzenie jak podrosnie i troszku sie uspokoi czyli przestanie gryzc rece, pozwoli sobie zajrzecc do paszczy i nauczy sie chodzic na smyczy wtedy zakupimy ringowke i zaczniemy cwiczyc czyli tak przewiduje 4 miesiace bo narazie to nie da rady :placz:

Posted

Hej. :)
Przeczytałam trochę wątek. Ale relacje. ^^ Czytałam od przyjazdu do Ciebie Tili oraz wcześniej trochę o Psocie
[*]. :-(
Jaka mała jest urocza! Uwielbiam westy. :loveu:
Więcej zdjęć! :loveu:

Posted

[quote name='dadiii']o wystawach jednamk myslimy ale narazie nauka postawy idzie nam marnie :mad:

i narazie sobie odpuscilam bo to narazie takiem ale i glupie biegajace stworzenie jak podrosnie i troszku sie uspokoi czyli przestanie gryzc rece, pozwoli sobie zajrzecc do paszczy i nauczy sie chodzic na smyczy wtedy zakupimy ringowke i zaczniemy cwiczyc czyli tak przewiduje 4 miesiace bo narazie to nie da rady :placz:[/quote]

pewnie w koncu sie mała nauczy:) moze was zobaczymy kiedys na wystawie:D

malutkie są niestety rozrabiaki.. taki mają juz charakter:p
na smyczy tez wam sie uda nauczyc chodzic:) bedzie dobrze:) dla chcącego nic trudnego jak to sie mówi:cool3:

Posted

Witamy sie :hand:
To jak nie wczoraj to dzisiaj wstawiaj!
Masz co pokazywać a tak mało fotek wstawiasz! :lol:
Pokazuj nam Tile jak najczęściej!
My już czekamy od samego rana.;)