Bzikowa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Aaaa! A tu mają sceniaka :loveu::loveu::loveu: Gratulację po pierwsze i witaj w gronie westiemaniaków! Jaka kluseczka! Rozczuliły mnie te zdjęcia, chwal się więcej bo jest czym! Pozdrawiam! Quote
C&B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O jaka piękna pannica:loveu: Szkoda , że Czika nie jest taka malutka Quote
Kincia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jaka słodkaaaaa:loveu::loveu::loveu: A jak tam nie popiskiwala w pierwsza noc;>? Quote
dadiii Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 daj spokuj 3 razy mnie budzila :p myslalam ze udusze!! PS: jak mam zaczac juz uczyc pozy wystawowej?? ona jest uparta i gdy prubuje to gryzie skacze warczy wyrywa sie i szczeka :/ Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jaka puchata kulka :loveu: :loveu: [URL]http://img383.imageshack.us/img383/3393/dscn4824cy9.jpg[/URL] Quote
Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='dadiii']daj spokuj 3 razy mnie budzila :p myslalam ze udusze!! [/quote] a dobrzee :eviltong: Zdjęcia! Quote
Luzia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Matko jaka mała biała kuleczka :loveu::loveu::loveu: Miodzio najchętniej bym ją zjadła :evil_lol: A co do pozy to radzę użyć kliker i klikać gdy stanie spokojnie, potem jak postawi prawidłowo łapy, potem pozycja głowy itd. itp :razz: Quote
dadiii Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 tylko ze nie ma jak ja ustawic jedna reka bo musze jej i glowe trzymac i ogon a jesli tylko mam cos w rece prze jej glowie probuje to gryzc i skacze Quote
Avaloth Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hi :loveu: ale cudowna ! :loveu: widzę że jeszcze legowiska nie ma, ale nawet w tym kartonie wygląda uroczo :loveu::evil_lol: co do postawy to ja jestem niedoświadczona :eviltong: ale widać że charakterek mała ma xD może napisz do hodowczyni to ci doradzi co do postawy ? ^^ buziaki dla malutkiej Ti:loveu::loveu: Quote
LadyK Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64072"][IMG]http://img16.myimg.de/2292f75.jpg[/IMG][/URL] [B]bannerek[/B] ;) Quote
dadiii Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 dziekujemy za bannerek sliczny :loveu: Quote
Bewarka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No, no, Owczatkowa, śliczny banerek sprawiłaś :loveu: Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 hej:) cudna jest mała:D jak ja uwielbiam westy:loveu::loveu: Bedziecie jezdzic z nią na wystawy?? boska:loveu: wiecej fotek:D Quote
dadiii Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 o wystawach jednamk myslimy ale narazie nauka postawy idzie nam marnie :mad: i narazie sobie odpuscilam bo to narazie takiem ale i glupie biegajace stworzenie jak podrosnie i troszku sie uspokoi czyli przestanie gryzc rece, pozwoli sobie zajrzecc do paszczy i nauczy sie chodzic na smyczy wtedy zakupimy ringowke i zaczniemy cwiczyc czyli tak przewiduje 4 miesiace bo narazie to nie da rady :placz: Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Hej. :) Przeczytałam trochę wątek. Ale relacje. ^^ Czytałam od przyjazdu do Ciebie Tili oraz wcześniej trochę o Psocie [*]. :-( Jaka mała jest urocza! Uwielbiam westy. :loveu: Więcej zdjęć! :loveu: Quote
Sweet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='dadiii']o wystawach jednamk myslimy ale narazie nauka postawy idzie nam marnie :mad: i narazie sobie odpuscilam bo to narazie takiem ale i glupie biegajace stworzenie jak podrosnie i troszku sie uspokoi czyli przestanie gryzc rece, pozwoli sobie zajrzecc do paszczy i nauczy sie chodzic na smyczy wtedy zakupimy ringowke i zaczniemy cwiczyc czyli tak przewiduje 4 miesiace bo narazie to nie da rady :placz:[/quote] pewnie w koncu sie mała nauczy:) moze was zobaczymy kiedys na wystawie:D malutkie są niestety rozrabiaki.. taki mają juz charakter:p na smyczy tez wam sie uda nauczyc chodzic:) bedzie dobrze:) dla chcącego nic trudnego jak to sie mówi:cool3: Quote
dadiii Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 zdjecia powiny byc w piatek czyli jutro ale nie obiecuje tak na 100 % moze 90 :cool3: :evil_lol: a tak poza tym to zapraszamy ponownie :p Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No to czekamy na fotki. Wymiziaj małą. :loveu: A częściej postaram się wpadać, jeśli można. :cool3: Quote
LadyK Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [CENTER][B]Dzisiaj piątek więc czekamy na foty[/B] :multi:[/CENTER] Quote
dadiii Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 pomysle nad fotkami chociaz tak szczerze to niechce mi sie ich wstawiac dzisiaj :) Quote
Skibka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Witamy sie :hand: To jak nie wczoraj to dzisiaj wstawiaj! Masz co pokazywać a tak mało fotek wstawiasz! :lol: Pokazuj nam Tile jak najczęściej! My już czekamy od samego rana.;) Quote
Recommended Posts