dadiii Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 mam nadzieje ze duzo :D:D ale jak dla mnie to ciagle za malo na moja kluske :loveu: Quote
dadiii Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 na czwratek mam napisac opis krajobrazu a nie mam wogole pomyslu jak zaczac :( pomoze mi ktos?? Quote
Skibka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jakiego krajobrazu? Może na necie coś znajdziesz. ;) Quote
dadiii Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 szukalam ale nie ma nic cale szczescie cos tam wymyslilam pewnie znowu jak zwykle 3 dostane Quote
LadyK Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 dostaniesz 5 ;) bądź dobrej myśli dadiii :buzi: Quote
dadiii Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 cos ty juz sprawdzalam raz dalam wypracowanie pisane na szybko a za drugim razem takie nad ktorym sie nieco pomeczylam a w winiku i tak czy sia dostalam 3 babka sie na mnei uzwiela poprostu nawet byla taka sytuacja ze kolezanka mi napisala (oa tez lubi takie rzeczy robic czyli sprawdzac nauczycieli) i za swoje dostala 4- a ja 3 Quote
dadiii Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 szkoda ze nasza chodowczyni nie ma aparatu:( ale obiecala ze jak bedzie miala to mi poprzesyla fotki :p a to sie wiaze z fotkami tutaj :D Quote
Skibka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witamy! :lol: Co tam słychać? Już nie mogę się doczekać jak Tila będzie u Ciebie..:lol: Quote
dadiii Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ja tez :D:D:D :loveu: :loveu: Quote
dadiii Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 dzisiaj dostalam maila ze 24 wrzesnia maluchy beda mialy przeglad i juz od 26 mozna sie po nie zglaszac :loveu: wiec musze tate namowic zeby 27 moze 28 pojechal po nia :loveu: Quote
LadyK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dadiii napisał(a):dzisiaj dostalam maila ze 24 wrzesnia maluchy beda mialy przeglad i juz od 26 mozna sie po nie zglaszac :loveu: wiec musze tate namowic zeby 27 moze 28 pojechal po nia :loveu: Ale super :loveu: Quote
Skibka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witamy! To pozostało jeszcze kilka dni!:sweetCyb: A wyprawkę już jakąś macie dla niej?;) Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 no narazie jeszcze nie ale sie pomalu zabieram do tego :p karmy na poczatek nie musze kupowac bo dostaniemy kilogram + gryzaczki + zabawka + obrozka wiec musze zakupic jakas smycz na poaczatek duzo zabawek :D:D i smakolyki a no i jeszcze jakis kocyk by sie przydalo bede musiala jeszcze isc do sklepu po jakies pudelko kartonowe bo legowiska narazie jej nie dam bo moze pogryzc a jesli pudelko pogryzie to nic jej sie nei stanie i niebedzie szkoda wyrzucac :D:D Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dadiii napisał(a):no narazie jeszcze nie ale sie pomalu zabieram do tego :p karmy na poczatek nie musze kupowac bo dostaniemy kilogram + gryzaczki + zabawka + obrozka wiec musze zakupic jakas smycz na poaczatek duzo zabawek :D:D i smakolyki a no i jeszcze jakis kocyk by sie przydalo bede musiala jeszcze isc do sklepu po jakies pudelko kartonowe bo legowiska narazie jej nie dam bo moze pogryzc a jesli pudelko pogryzie to nic jej sie nei stanie i niebedzie szkoda wyrzucac :D:D Masz racje,legowiska się narazie nie opłaca kupować,lepiej pudełko ;) Jak podrośnie to kupisz legowisko ;) Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 niestety tata mowi ze 27 nie da rady :( bedziemy musieli tydzien pozniej jechac a to laczy sie z dluzszym czekaniem Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 za 21 dni jade po Tile :D:D:D Quote
McDzik Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 te legowiska w zoologu dla małych piesków są z reguły bardzo solidne i ten plusz w środku jest tak zbity, że nie ma szans tego rozszarpać, musiałaby mieć chyba szczęki ze stali :crazyeye: .. Ja bym wybrała legowisko, kartonowe pudełko może rozmięknąć od memłania w pysiu + ślina-swietnie rozpuszcza papier, karton... Prędzej rozmemła kawałek kartonu, utwie, połknie i się nim zadławi, niż zniszczy posłanie. Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ale i tak nie wie mjak duze ma byc to legowisko wiec i tak narazie nie kupie jej zadnego Quote
Guest Agata_B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 aleee boskie :loveu::loveu::loveu: Śliczne kluchy,aaa! Też chce takiego kluska :( Ja to sobie pomarzyć tylko moge, hy.. :-( Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 no wiesz marzenia sie spelniaja :p Quote
Guest Agata_B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Może i się spełniają, ale w moim przypadku to chyba nie :-( Chociaż brat mi chce kupić yorka, bo w maju będzie miał komunie i kasy troche dostanie :cool3:, to rodzice i tak mówią, ze nie :-( Quote
Recommended Posts