Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos ty juz sprawdzalam
raz dalam wypracowanie pisane na szybko a za drugim razem takie nad ktorym sie nieco pomeczylam a w winiku i tak czy sia dostalam 3
babka sie na mnei uzwiela poprostu nawet byla taka sytuacja ze kolezanka mi napisala (oa tez lubi takie rzeczy robic czyli sprawdzac nauczycieli) i za swoje dostala 4- a ja 3

Posted

dzisiaj dostalam maila ze 24 wrzesnia maluchy beda mialy przeglad i juz od 26 mozna sie po nie zglaszac :loveu: wiec musze tate namowic zeby 27 moze 28 pojechal po nia :loveu:

Posted

dadiii napisał(a):
dzisiaj dostalam maila ze 24 wrzesnia maluchy beda mialy przeglad i juz od 26 mozna sie po nie zglaszac :loveu: wiec musze tate namowic zeby 27 moze 28 pojechal po nia :loveu:

Ale super :loveu:

Posted

no narazie jeszcze nie ale sie pomalu zabieram do tego :p
karmy na poczatek nie musze kupowac bo dostaniemy kilogram + gryzaczki + zabawka + obrozka
wiec musze zakupic jakas smycz na poaczatek duzo zabawek :D:D i smakolyki a no i jeszcze jakis kocyk by sie przydalo
bede musiala jeszcze isc do sklepu po jakies pudelko kartonowe bo legowiska narazie jej nie dam bo moze pogryzc a jesli pudelko pogryzie to nic jej sie nei stanie i niebedzie szkoda wyrzucac :D:D

Posted

dadiii napisał(a):
no narazie jeszcze nie ale sie pomalu zabieram do tego :p
karmy na poczatek nie musze kupowac bo dostaniemy kilogram + gryzaczki + zabawka + obrozka
wiec musze zakupic jakas smycz na poaczatek duzo zabawek :D:D i smakolyki a no i jeszcze jakis kocyk by sie przydalo
bede musiala jeszcze isc do sklepu po jakies pudelko kartonowe bo legowiska narazie jej nie dam bo moze pogryzc a jesli pudelko pogryzie to nic jej sie nei stanie i niebedzie szkoda wyrzucac :D:D

Masz racje,legowiska się narazie nie opłaca kupować,lepiej pudełko ;) Jak podrośnie to kupisz legowisko ;)

Posted

te legowiska w zoologu dla małych piesków są z reguły bardzo solidne i ten plusz w środku jest tak zbity, że nie ma szans tego rozszarpać, musiałaby mieć chyba szczęki ze stali :crazyeye: .. Ja bym wybrała legowisko, kartonowe pudełko może rozmięknąć od memłania w pysiu + ślina-swietnie rozpuszcza papier, karton... Prędzej rozmemła kawałek kartonu, utwie, połknie i się nim zadławi, niż zniszczy posłanie.

Posted

aleee boskie :loveu::loveu::loveu:
Śliczne kluchy,aaa! Też chce takiego kluska :(
Ja to sobie pomarzyć tylko moge, hy.. :-(

Posted

Może i się spełniają, ale w moim przypadku to chyba nie :-(
Chociaż brat mi chce kupić yorka, bo w maju będzie miał komunie i kasy troche dostanie :cool3:, to rodzice i tak mówią, ze nie :-(