Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

No właśnie ja myślałam, że ty nam wszystko ładnie opowiesz i zobrazujesz (np tak jak Kincia) a tu nic:-(

Guest Agata_B
Posted

Dobra dobra tylko ino mi wszystko opowiedz jutro! Jakie emocje były, jaka droga, jakie psy wszystko ma byc! xD i foty :P:P

dobranoc ja ide sie uczyc na biologie i fizyke(wrr)

Posted

A ja tylec czekałam:mad:
Dziś na wieczornym spacerku z Cziką spotkałam małego white terierka :) Miał takie śmieszne uczy , że aż Czika się go bała:evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_B']No właśnie ja myślałam, że ty nam wszystko ładnie opowiesz i zobrazujesz (np tak jak Kincia) a tu nic:-(

Ooo ja super :multi::multi::multi:
Czeakmy :loveu::loveu:
Oh jak miło ze o mnie wspomniałas :cool3:
Jejuu od tamtego czasu juz prawie rok minol :-o

Guest Agata_B
Posted

A nmzc.. po prostu ładnie opisalaś, fotki rodziców, Lucka, drogi, przebieg wszystkiego ;)

hehe ten czas tak szybko leci:D

Posted

ja nie mam zdjec z drogi ani rodzicow Tili :p
i wlasnie Tila sie na mnie obrazila za to ze na nia nakrzyczalam bo szczekala :D wlazla pod szwke i spi

zaraz sciagne fotki

Posted

no więc jak juz byla koncowka ostatniej lekcji przebieralam z nogi na noge :D zeby tylko juz byc w domu niestety musialam jeszcze poczekac az mama skonczy prace czyli dodatkowe pol godziny czekania . Gdy juz podjechalismy po mame to ruszylismy w droge :cool3: juz nie moglam sie doczekac!!
Gdy juz dojechalismy na podworku powital nas tata Tili czyli Bond bo tak ma na imie :roll: Bond jest poprostu przesliczny!! zreszta mama tez :loveu: mama Tili ma na imie Śnieżka .
gdy jzu podeszlismy pod dzwi nie moglam sie doczekac zeby tam wejsc i juz ja wziasc:evil_lol: . potem pani hodowczyni kazala mi pokazac ktora wedlug mnie to Tila nie wiem czemu ale mialam takiego czuje ze akutar wypadlo na tile :multi: :p
i zaczelo sie wypuscili Tile i jej siostre bo 2 braciszkow juz nie bylo pojechali juz do nowych domow :p zaczela sie gonitwa i zabawa miedzy nimi i do tego doszedl Miki drugi ich reproduktor akurat byl w pokoju . podczas gdy maluchy sie bawily ja zostala doedukowana na temat rasy i dostalam kilka wskazuwek i rad to tego potzebne mi numery telefonu do dobrego salonu fryzjerskiego w łodzi pokazala nam jeszcze trymery szampony ktore moge stosowac i takie tam, potem bylo pozegnanie ostatne buziczki dla tili od hodowczyni no i podroz do domu . pol drogi mnie gryzla ale wkoncu poszla potem spac . i tyle wlasciwie po w domu byla na poczatku nieco wystraszona ale potem sie zaczela rozkrecac bawic . no i 2 razy jeszcze w nocy nie obudzila

a tak "niewiniatka" sobie spi

Posted

gratulacje ! :multi::loveu::multi::loveu:
jakie malusie cudeńko o pięknych uszkach :loveu::loveu:
błagam cię, porób najpiękniejsze fotki jakie umiesz, póki malutka jest malutka, bo potem będziesz żąłować, że za mało narobiłaś, tak jak ja teraz :eviltong: chociaż średnia na miesiąć mam 200 zdjęć Krówska, ale to i tak mało :D
i wszytkie tutaj !! :loveu::loveu:
czekamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest Agata_B
Posted

Jak ja uwielbiam takie coś czytać, bo wtedy sie nie moge doczekać az ja kiedys pojade po wymarzonego psa:loveu::loveu:
Super relacja!!

dadiii napisał(a):
no więc jak juz byla koncowka ostatniej lekcji przebieralam z nogi na noge :D

Haha nie dziwie sie;D Ja bym nieusiedziała :D:D

Tila jest śliczniusiaa :loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
A nmzc.. po prostu ładnie opisalaś, fotki rodziców, Lucka, drogi, przebieg wszystkiego ;)

hehe ten czas tak szybko leci:D

Hehe;)
A no niestety:-(

Ale słooodka wiecej:loveu::loveu:

Posted

jeny od wczoraj nie moglam wejsc na dogo :/ nie wiem czemu nie wlaczalo mi sie wcale :/
ale teraz sie wlaczylo i korzystam z okazji zeby wrzucic fotki :p

C.D.N ale nie dzisiaj bo musze sie pouczyc :p