dadiii Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 mam tylko narazie ja spi tylko ze na aparacie a nie chce mi sie dzisiaj go szukac :p wiec jutro bedzie napewno chociaz jedna fotka :p Quote
Guest Agata_B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No właśnie ja myślałam, że ty nam wszystko ładnie opowiesz i zobrazujesz (np tak jak Kincia) a tu nic:-( Quote
dadiii Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 jutro wszystko bedzie :) teraz musze sie pouczyc bo jutro mam kartkowke z histy a nic nie umiem papa i dobranoc Quote
Guest Agata_B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dobra dobra tylko ino mi wszystko opowiedz jutro! Jakie emocje były, jaka droga, jakie psy wszystko ma byc! xD i foty :P:P dobranoc ja ide sie uczyc na biologie i fizyke(wrr) Quote
C&B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja tylec czekałam:mad: Dziś na wieczornym spacerku z Cziką spotkałam małego white terierka :) Miał takie śmieszne uczy , że aż Czika się go bała:evil_lol: Quote
Kincia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Agata_B']No właśnie ja myślałam, że ty nam wszystko ładnie opowiesz i zobrazujesz (np tak jak Kincia) a tu nic:-( Ooo ja super :multi::multi::multi: Czeakmy :loveu::loveu: Oh jak miło ze o mnie wspomniałas :cool3: Jejuu od tamtego czasu juz prawie rok minol :-o Quote
Guest Agata_B Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A nmzc.. po prostu ładnie opisalaś, fotki rodziców, Lucka, drogi, przebieg wszystkiego ;) hehe ten czas tak szybko leci:D Quote
dadiii Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 ja nie mam zdjec z drogi ani rodzicow Tili :p i wlasnie Tila sie na mnie obrazila za to ze na nia nakrzyczalam bo szczekala :D wlazla pod szwke i spi zaraz sciagne fotki Quote
Guest Agata_B Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no opowiadaj... :eviltong: jak bylo itd Quote
dadiii Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 no więc jak juz byla koncowka ostatniej lekcji przebieralam z nogi na noge :D zeby tylko juz byc w domu niestety musialam jeszcze poczekac az mama skonczy prace czyli dodatkowe pol godziny czekania . Gdy juz podjechalismy po mame to ruszylismy w droge :cool3: juz nie moglam sie doczekac!! Gdy juz dojechalismy na podworku powital nas tata Tili czyli Bond bo tak ma na imie :roll: Bond jest poprostu przesliczny!! zreszta mama tez :loveu: mama Tili ma na imie Śnieżka . gdy jzu podeszlismy pod dzwi nie moglam sie doczekac zeby tam wejsc i juz ja wziasc:evil_lol: . potem pani hodowczyni kazala mi pokazac ktora wedlug mnie to Tila nie wiem czemu ale mialam takiego czuje ze akutar wypadlo na tile :multi: :p i zaczelo sie wypuscili Tile i jej siostre bo 2 braciszkow juz nie bylo pojechali juz do nowych domow :p zaczela sie gonitwa i zabawa miedzy nimi i do tego doszedl Miki drugi ich reproduktor akurat byl w pokoju . podczas gdy maluchy sie bawily ja zostala doedukowana na temat rasy i dostalam kilka wskazuwek i rad to tego potzebne mi numery telefonu do dobrego salonu fryzjerskiego w łodzi pokazala nam jeszcze trymery szampony ktore moge stosowac i takie tam, potem bylo pozegnanie ostatne buziczki dla tili od hodowczyni no i podroz do domu . pol drogi mnie gryzla ale wkoncu poszla potem spac . i tyle wlasciwie po w domu byla na poczatku nieco wystraszona ale potem sie zaczela rozkrecac bawic . no i 2 razy jeszcze w nocy nie obudzila a tak "niewiniatka" sobie spi Quote
C&B Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jaka piękna:loveu: Wymiziaj ode mnie i więcej fotek !:evil_lol: Quote
Bewarka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Piękna :loveu: I wreszcie jakieś relacje! :multi: Quote
Avaloth Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 gratulacje ! :multi::loveu::multi::loveu: jakie malusie cudeńko o pięknych uszkach :loveu::loveu: błagam cię, porób najpiękniejsze fotki jakie umiesz, póki malutka jest malutka, bo potem będziesz żąłować, że za mało narobiłaś, tak jak ja teraz :eviltong: chociaż średnia na miesiąć mam 200 zdjęć Krówska, ale to i tak mało :D i wszytkie tutaj !! :loveu::loveu: czekamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jak ja uwielbiam takie coś czytać, bo wtedy sie nie moge doczekać az ja kiedys pojade po wymarzonego psa:loveu::loveu: Super relacja!! dadiii napisał(a):no więc jak juz byla koncowka ostatniej lekcji przebieralam z nogi na noge :D Haha nie dziwie sie;D Ja bym nieusiedziała :D:D Tila jest śliczniusiaa :loveu: Quote
dadiii Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 ciesze sie ze sie spodobalo :D fotki powinny byc jutro :) Quote
Kincia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Agata_B napisał(a):A nmzc.. po prostu ładnie opisalaś, fotki rodziców, Lucka, drogi, przebieg wszystkiego ;) hehe ten czas tak szybko leci:D Hehe;) A no niestety:-( Ale słooodka wiecej:loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Witamy się!:loveu: http://img225.imageshack.us/img225/2681/dscn4799sp4.jpg Mmm słodka kruszynka :loveu: Quote
Skibka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale cudo :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj czekamy na dużą ilość zdjęć!:lol: Ucałuj ją ode mnie.. :loveu: Quote
kaskaSz Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale fajnie, witamy nowego białaska :loveu: Czekam na fotki. Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 hej hej :) My tez chcemy fotki Małej :loveu: Quote
dadiii Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 jeny od wczoraj nie moglam wejsc na dogo :/ nie wiem czemu nie wlaczalo mi sie wcale :/ ale teraz sie wlaczylo i korzystam z okazji zeby wrzucic fotki :p C.D.N ale nie dzisiaj bo musze sie pouczyc :p Quote
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://img386.imageshack.us/img386/5144/dscn4810iu1.jpg Jakie cudoo :loveu: Quote
dadiii Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 niestety ona taka slodka tylko kiedy spi :p Quote
Recommended Posts