Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kati16 napisał(a):
Ja też zaglądam :mad: Czekamy na zdjęcia Tili :multi::cool3::evil_lol::loveu:

no na zdjecia trzeba czekac ale juz nieglugo bo juz jutro jade :loveu::loveu::loveu:

Skibka napisał(a):
Witanko! :hand::hand:
I jak tam w szkole? Już tydzień mamy za sobą.:multi:

Żeby nie było że nas tu nie było..;D

siemka !!
w szkole moze byc :D mam zwolnienei z wf-u na 3 miechy wiec jest dobrze :p:cool1::cool1: cale szczescie juz o tygdzien mnie tego chodzenia :D:D :lol:
ano zeby nie bylo :razz:

Posted

Ja też już czekam z niecierpliwością na fotki!
Też bym chciała zwolnienie z wf-u..
Na co jesteś chora że masz zwolnienie?
Może ja też zachoruję :evil_lol:

Posted

Kati16 napisał(a):
To już dzisiaj :bigcool:

:cool3:

Justys95 napisał(a):
Nie moge sie doczekać :D

PS:A dlaczego masz takie długie zwolnienie? Choroba?

mam zwolnienie bo mialam reke zlamana :p :eviltong:

Skibka napisał(a):
Ja też już czekam z niecierpliwością na fotki!
Też bym chciała zwolnienie z wf-u..
Na co jesteś chora że masz zwolnienie?
Może ja też zachoruję :evil_lol:

ja nielubie chorowac

Kati16 napisał(a):
Ja też mam zwolnienie :eviltong:

o to fajnie :D:D

a wiec moze zaczne od opowiesci :D:D

dom miaja calkiem duzy , ma 2 pietra . caly dol domu jest podporzatkowany psom tak jak i pol podworka (mowiac tu wybiegi ogrodzone dla szczeniakow bo dorosle chodza po caly podworku . ludzie przesympatyczni na pierwszy rzut oka widac ze kochaja nietylko psy z wszystkie zwierzeta
oni w domu maja niemalze zoo poniewaz 5 westow + 4 szczeniaki kilka beagli niewiem dokladnie ile + 5 szczeniakow , dorosla kocice rasy kot brytyjski dlugowlosy + jeden kociaczek tej kocicy + wielka papuga niestety nieznam gatunku + cos w terrarium co je duuuzo swierszczy niestety niewypatrzylam co to chociaz sie bardzo staralam + wielkie akwarium i uwaga uwaga ... + swinka ktora uratowali przed roznem od pewnej rodziny i teraz mieszka sobie w jednym z wybiegow dla szczeniakow na podworku :lol:
babka pracuje w ktoryms tam oddziale zwiazku tak wiec zna sie na westach i jak tylko weszlismy do nich zaczela nakrecac tate na wystawy i powiem am ze jej sie udalo!! tata powiedzial ze poco ma kupowac suke rasowa jezeli ma na wystaty nie jezdzic i powiedzial ze bedzie to nasza jedno psia hodowla :roll: wiec i szczeniaki co jakis czas sie u nas pojawia !! :multi::multi::multi:
i wogole zaczal sie dopytywac mnie o co chodzi z tymi wystawami od jakiego wieku mozna psa wystawiac o rodowod pytal jaki sie go wyrabia i takie tam
a fotki za chwilke co prawda jest ich tylko 8 i tylko tych sunieczek poniewaz bylam tak zachwycona tymi psiaczkami ze niemialam czasu na zdjecia :loveu::loveu: :shake:

Posted

Jakie śliczności..:loveu::loveu:
Takie białe małe cuda.:loveu:
Szkoda że tak mało fotek ale ja bym pewnie też więcej nie zrobiła.
Nic tylko pozazdrościć że niebawem takie cudo będzie u Ciebie w domu i na Waszej galerii rzecz jasna. :razz:

A zdecydowaliście już którą z nich bierzecie? Lewa czy prawa?

Posted

dadiii napisał(a):
bo osma fotka jest cala rozmazana :p i juz jej nie ma bo ja usunelam

:angryy::angryy::mad: jak mogłaś :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

matko jakie cudowne malutkie kluseczki ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
szkoda że tej śwince fotki nie zrobiłaś :D
a hodowczyni ma jakieś zdjęcia maluchów ?
śliczne no :loveu::evil_lol:
a wiesz która to Tila?

Posted

mama mowi ze tila to ta z lewej :D:D
a swinka na dworze byla a balkon byl zamkniety wiec niemialam zabardzo jak jej fotki zrobic :D

niestety zdjec nie ma narazie bo jej corka pojechala za granice ale powiedziala ze jak tylk oaparat dorwie to mi po przesyla zdjecia