Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy wczoraj u Rambusia.
Zawiozłyśmy mu 15kg karmy Bosha dla szczeniaków - bo zawiera najwięcej kcal oraz potrzebnych mu witamin + kilka puszek z Animondy. Łączny koszt 175zł, który dodaję do rozliczenia.

Rambulec powolutku wraca do siebie - przytył już niecałe 3kg :)
Powolutku na łapkach i uszach pojawia się czarny meszek pokrywający łyse plamy. Rambo powoli odżywa, widać, że leki działają. Dostał kurację na kolejne 14 dni. Już w poniedziałek dostaniemy podliczone wydatki od 15 do 30 czerwca, w których będzie się zawierać dotychczasowe leczenie Rambo, antybiotyk Tasmana oraz szczepienia Tasmana i Bambo. Nie chcę wiedzieć, jaki otrzymamy rachunek... na pewno wyższy niż pieniążki zgromadzone na ich koncie... :(

Rambo też robi bardzo duże kupy, co zaczyna być niepokojące, będziemy musieli wprowadzić dodatkowy lek działający na enzymy trawienne.

Posted

Panna Marple napisał(a):
Jestem u Rambusia codziennie! Nie odzywam się, bo czas mnie goni-córkę mam po operacji i do niedawna ciągle ganiałam na trasie dom-szpital

Dużo zdrowia dla córy!!!

Za karmę przepięknie dziękujemy, potwierdzimy jak tylko dotrze na miejsce :)