Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie ortopeda mówi, że na jego oko to jednak nie stawy, a skutek kręgosłupa. we wtorek idziemy do niego, bo gadaliśmy przez telefon, na szczęście mam kumpla ortopedę-chirurga, to mu tyłek zawracam ;-).

zośka lepiej, jest na lekach. to nie jest raczej zaawansowana sprawa, ale ona jest nadwrażliwa i każdy ból u niej wygląda, jak sytuacja dramatyczna. co oczywiście sprawia, ze nie wiadomo, czy jest duża awaria, czy to tylko jej psychika nadreaguje, więc u weterynarzy bywam, oj bywam. na wszelki wypadek muszę!

Nadwrażliwa jak moja tymczaska. U nas podobnie, ciągle u weterynarza z czymś a aktualnie u mnie w domu wszystkie zwierzaki są chore i każdy ma "coś" można się wykończyć na prawdę. Życzę siły i trzymam za Zośkę kciuki :)

Posted

Jeeeee jaki Lisu fajny :) Mam sentyment do takich, bardzo podobnego tymczasa miałam, z taką samą lisią kitą! Tylko ryjok też rudawy a nie czarny :)

Zosieńka też cudowna, takie Ciapki też mam w domu :) Czuję niedosyt, dawać jeszcze!  

Posted

Ja uważam, że psina dzielnie pilnuje...swojej piłeczki! bo kto ją obroni w razie zagrożenia? no właśnie. :)

Prezenty już macie dla swoich kudłaczy? ;)

Posted

Ja mam, ja mam - rózgę. 

No dobra, żartowałam, jeszcze nie mam, ale pewnie skończy się na jakimś śmierdzącym gryzaku. Kiedyś na każdą możliwą okazję dostawała piłki, ale od czasu kiedy przestała je gryźć i rozwalać, kilka razy dziennie się o jakąś potykam, więc na razie z piłkami mam spokój.

Hehe :)

a ja mam zawsze problem z prezentem bo: jak gryzak to musi dostać cała czwórka a moja Cukrzyca nie może nic jeść pomiędzy posiłkami więc jak to tak, że trójka dostanie a ona nie, więc albo z gryzaków rezygnuję albo dostają je w porze posiłku. Pomijam fakt, że dwa starce mają problem z ząbkami więc kończy się na Rodeo :) bo to mięciutkie...

A piłki z kolei to byłoby spełnienie marzeń najskrytszych Ciapka, ale jak piłka no to się bawić natychmiast idziemy! Niestety Ciapek musi mieć ograniczony ruch. I tak to u mnie jest, tak źle i tak nie dobrze.

Posted

No to ja się pochwalę moją 10,5 letnią staruszką po ktorej wieku nie widać, mawet zęby ma białe do samych dziąseł.

A jak tu się dodaje zdjęcia?

Posted

No to ja się pochwalę moją 10,5 letnią staruszką po ktorej wieku nie widać, mawet zęby ma białe do samych dziąseł.

A jak tu się dodaje zdjęcia?

w okienku pisania jest ikonka zdjęcia, poniżej uśmiechniętej buźki. Zdjęcie trzeba wcześniej podlinkować i tam ten link skopiować :)

Posted

To moja Nusia, w oczekiwaniu na podanie obiadu :)

SDC18210.jpg

i na spacerze :)

image.jpg

O kule jaka babula słodka! :)
Posted

Biedny, głodzony piesek, opadł z sił w tym oczekiwaniu.

U mnie chyba wszystko działa dobrze.

Ona zemdlała z głodu! a Mlagos zdjęcia robi :D

W pracy dogo działa mi dobrze, ale na zdjęcia musicie poczekać bo mi się laptop zepsuł ;/ powędrował do serwisu.

Posted

Teraz, gdy mam aż dwie suczki tymczasowo, Nusia się usuwa w kącik. Boi się tych dużych żywiołowych młodych psów, ustępuje im z drogi, choć one maja do niej szacunek i respekt - potrafi nakrzyczeć za zbyt swawolne zachowanie młodych :)