obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 a ile hotel dla takiej malizny może kosztować? Quote
Mortes Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 (edited) Dziewczyny to ten sam piesio !!! Powiedzcie gdzie trafił ? Jak ktos cos wie to proszę o info ... Jeśli to Olkusz to masakra !!!! Mówiłam w gminie że Olkusz to najgorsze co może tego psiaka spotkać !!!! Był przeciez załatwiony hotelik !!!! Edited June 2, 2013 by Mortes Quote
AlfaLS Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Mortes - obawiam się, że tylko Ty możesz ustalić czy to on. Ty tego psiaka widziałaś na żywo i Ty masz kontakt z tą stacją... Quote
Mazowszanka13 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='AlfaLS']Mortes - obawiam się, że tylko Ty możesz ustalić czy to on. Ty tego psiaka widziałaś na żywo i Ty masz kontakt z tą stacją...[/QUOTE] A wyciągnąć go z Olkusza nie da rady ? Ja 10 zł stałej mogłabym dać :) Można na stację zadzwonić i spytać czy pies nadal siedzi ? W internecie na pewno będzie numer o ile nazwę stacji pamiętasz, Mortes. Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 no właśnie najpierw trzeba ustalić czy to ten psiak a potem jeżeli okaże się że jest już w Olkuszu to trzeba go szybko wyciągnąć. Quote
Mortes Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Dzwoniłam na stację i to na sto procent ten piesio . Facet mówi że dwa dni temu przyjechał hycel i go wziął !!!! Jest miejsce w Kielcach za 300 zł , ale skąd tyle kasy ...potrzeba deklaracjii ..no i nie wiem czy uda się go wyciągnąc . Nikogo tam nie znam :( Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Mortes']Dzwoniłam na stację i to na sto procent ten piesio . Facet mówi że dwa dni temu przyjechał hycel i go wziął !!!![/QUOTE] Takie malęństwo w schronie nie poradzi sobie przecież. Za ile ten hotelik masz? Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Mortes skontaktuj się z dziewczynami co wyciągają psy z Olkusza http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-olkuskiej-mordowni-pod-moj%C4%85-opiek%C4%85-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Takie malęństwo w schronie nie poradzi sobie przecież. Za ile ten hotelik masz?[/QUOTE] Mortes napisała , że 300,- Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='mdk8']Mortes napisała , że 300,-[/QUOTE] Dzięki, ślepa całkiem jestem :oops: Quote
AlfaLS Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Paula_t wyciągała psiaki z Olkusza. Na pewno pomoże. Ja też daję 10 zł. stałej. Temu bidakowi trzeba pomóc. Quote
barb Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Kikou swego czasu oferowała tymczas domowy, tylko płatny. Chyba coś ok 200 zł. Ale za taką maliznę może mniej by wzięła? Może by kogoś z Krakowa zapytac, czy nie zna bezpłatnych tymczasów? Taka malizna szybko powinna dom znaleźć.[/QUOTE] A to dt za 200,00 zl nieaktualne ? Quote
barb Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']nie wiem, mogę zapytać[/QUOTE] To zapytaj jeśli możesz. Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ok, jak dogo zacznie normalnie działać...:angryy: Quote
obiezyswiat75 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='barb']To zapytaj jeśli możesz.[/QUOTE] Zapytałam i cytuje: "wszystko zależy od tego jakie psiak ma problemy, potrzeby i czy potrafi koegzystować z psami". W sumie logiczne. Quote
Mazowszanka13 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Zapisuj Mortes w pierwszym poście ile kto deklaruje, żeby było wiadomo ile brakuje. Wiadomo, dużo :-( Ale hotelikowanie takiego małego pieska to powinno taniej kosztować, może coś spuszczą z ceny. To u Mirona by było ? Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='AlfaLS']Paula_t wyciągała psiaki z Olkusza. Na pewno pomoże. Ja też daję 10 zł. stałej. Temu bidakowi trzeba pomóc.[/QUOTE] Dla mnie to też ten sam psiak. Ciotki, ja wyciągnęłam z Olkusza Ferdzia i Płoszkę, najwięcej to tam działają iwoniam i missiaa/missieek:oops: Z wyciągnięcie psiaka z Olkusza nie ma problemu, przyjeżdżasz, bierzesz i po sprawie, najgorzej z miejscem, gdzie można by go umieścić :( Ja na ten moment mam 3 psiaki pod opieką w hotelikach, za które mam 960zł miesięcznie, a deklaracji 290 złotych, więc z deklarację nie pomogę, co najwyżej jakiegoś grosika wpłacę. Trzeba pozapraszać ludzi na wątek, zrobić wydarzenie na fb i próbować zbierać deklarację, zobaczymy jak to się rozwinie. Mogłabym go poogłaszać, bo to malizna, może udałoby się jakoś znaleźć DT/DS, ale cholercia nic o nim nie wiadomo i niestety nie ma jak tego sprawdzić :( Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 dzięki paula,że jesteś Mortes nie wiedziała czy da się go wyciągnąć bez problemu... Quote
Malgoska Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Szkoda, że to ten sam. Olkusz! Masakra. Missia i missiek są najbliżej. Missia na pewno wejdzie i doczyta. Quote
Mortes Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Kobitki jesteście kochane !!!! Dodajecie skrzydeł !!!! Mam dt za karmę ( karme finansuje moja przyjaciółka Bożenka) :), weta i ewentualnie koszt dojazdu do weta . Każda deklaracja na wagę złota !!! Za wszystkie gorąco dziękuje :):):) Potrzebuje osoby która jak najszybciej wyciągnie psiaka i dotransportuje 20 km dalej ( osoba ta mieszka 20 km od Olkusza. Błagam pomóżcie ...juz tak blisko... Quote
mdk8 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Mortes zajrzyj tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyci%C4%85gni%C4%99te-z-olkuskiej-mordowni-pod-moj%C4%85-opiek%C4%85-pilnie-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w?p=20924948#post20924948 i przeczytaj wpisy Ada-jeje, chyba że już się kontaktowałyście. Quote
ewu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) [quote name='Mortes']Kobitki jesteście kochane !!!! Dodajecie skrzydeł !!!! Mam dt za karmę ( karme finansuje moja przyjaciółka Bożenka) :), weta i ewentualnie koszt dojazdu do weta . Każda deklaracja na wagę złota !!! Za wszystkie gorąco dziękuje :):):) Potrzebuje osoby która jak najszybciej wyciągnie psiaka i dotransportuje 20 km dalej ( osoba ta mieszka 20 km od Olkusza. Błagam pomóżcie ...juz tak blisko... Iza ja ze stałymi to teraz krucho bo mam dużego psa w hoteliku i milion deklaracji ale chętnie pomogę Pauli w dowiezieniu pieska do dt , chyba że już ktoś inny pomaga:) Edited June 2, 2013 by ewu Quote
Recommended Posts