Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Hałabajówką, Maksiu zmienił się od czasu jak przyszedł tam gdzie jest, ale nie są to jeszcze zmiany o jakich marzymy. Nie rzuca się, nie ucieka w popłochu, macha ogonkiem jak widzi Magdę, liże ręce przez kraty, może do niego swobodnie wejść, nie boi się tak jak kiedyś, ale o przytulaniu nie ma jeszcze mowy. Przy bramie szczeka na obcych, ale ostrzega, żeby go nie dotykać, nie rzuca się w szale;), Magda mówiła, że jak weszła do kojca z inną osoba, to rozdzielił ją z gościem i bronił :placz:, tak mi go szkoda, bo on się stara i chce, ale nadal się boi.

Posted

[quote name='Jo37']Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomogę,
chyba,że jakiś " mój" psiak pójdzie do domu.[/QUOTE]Dzień dobry, jakie miłe spotkanie. Śliczne cebulki od Ciebie już posadzone czekają na wiosnę.

Posted

hohoho...ale sie tu ruch zrobił.. ;)

a Nutusia swojej obietnicy jesli chodzi o mój bazarake nie dotrzymała....:mad: nieładnie..chyba Ci cioteczko jak w niebie w tym senatorium i o przyziemnych sprawach nie myslisz...:evil_lol:

Posted

no to sie rehabilituj dogowo i skocz na bazarek..jutro sie kończy...podrzucanie tez mile widziane ...:cool3: nóżka chora a nie rączki...;)

p.s. zdrowiej, zdrowiej :)

MAKSIU w górę !!!

Posted

[quote name='LILUtosi']Zapisuje chłopaka bo zmora straszna.[/QUOTE]

[quote name='margoth137']jaki kochany:([/QUOTE]

[quote name='Jo37']Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomogę,
chyba,że jakiś " mój" psiak pójdzie do domu.[/QUOTE]

[quote name='Maryna']Bardzo mi przykro,nie mogę pomóc:-([/QUOTE]

[quote name='natie']ja mogę póki co podrzucić tylko wątek :([/QUOTE]

[quote name='Marysia O.']Zaglądam na zaproszenie...[/QUOTE]

[quote name='milagros19853201']poki co hooooooooooooooooopa watek jak najwyzej[/QUOTE]

[quote name='from_wonderland']Jestem na wołanie jolantina. Zapisze i poczytam.[/QUOTE]

[quote name='asiuniab']witam, dziękuję za zaproszenie z czasem doczytam całość historii Maksia;[/QUOTE]Witam i serdecznie dziękuję Wam za przybycie.
Nie opuszczajcie Maksia, razem możemy więcej.

Posted

Jestem u Maksia z zaproszenia, niestety bardzo mi przykro bo finansowo nie mam jak pomóc nawet deklaracją maluśką;( Jak tylko u mnie się polepszy coś finansowo to będę pamietała o dzikusku!:)
Co do porad to nie wiele pomogę, bo sami właśnie u Hałabajówki mamy 4 dzikusy i dziś 3 zawożę dzikusy do hotelu i zostaje nam 7 dzikusów z którymi też nie bardzo wiemy co robić;(
Będę rozglądała się za jakimś odpowiedzialnym dt!
Życzę Maksiowi szczęścia :loveu: