zerojeden Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Skleroza nie boli tylko trzeba się nachodzić ... coś w tym jest hehe ;) Quote
agata51 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Moja deklaracja od XI, ok? A tabletka najlepiej wślizguje się w pasztecie albo w serku topionym - gryźć nie trzeba, samo wchodzi. Quote
Olena84 Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Ciocia kiedy chcesz i tak baaardzo dziękuje!!! Quote
Olena84 Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Rozmawiałam z Hałabajówką, Maksiu zmienił się od czasu jak przyszedł tam gdzie jest, ale nie są to jeszcze zmiany o jakich marzymy. Nie rzuca się, nie ucieka w popłochu, macha ogonkiem jak widzi Magdę, liże ręce przez kraty, może do niego swobodnie wejść, nie boi się tak jak kiedyś, ale o przytulaniu nie ma jeszcze mowy. Przy bramie szczeka na obcych, ale ostrzega, żeby go nie dotykać, nie rzuca się w szale;), Magda mówiła, że jak weszła do kojca z inną osoba, to rozdzielił ją z gościem i bronił :placz:, tak mi go szkoda, bo on się stara i chce, ale nadal się boi. Quote
Jo37 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomogę, chyba,że jakiś " mój" psiak pójdzie do domu. Quote
jola&tina Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Jo37']Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomogę, chyba,że jakiś " mój" psiak pójdzie do domu.[/QUOTE]Dzień dobry, jakie miłe spotkanie. Śliczne cebulki od Ciebie już posadzone czekają na wiosnę. Quote
Nutusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Dla niego Magda jest teraz całym światem - tym dobrym, którego trzeba bronić za wszelką cenę... Quote
Nutusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Cholerka, dobrze by było, gdyby nie tylko Magda mogła się zajmować Maksymilianem... Quote
milagros19853201 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 poki co hooooooooooooooooopa watek jak najwyzej Quote
zozola77 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 hohoho...ale sie tu ruch zrobił.. ;) a Nutusia swojej obietnicy jesli chodzi o mój bazarake nie dotrzymała....:mad: nieładnie..chyba Ci cioteczko jak w niebie w tym senatorium i o przyziemnych sprawach nie myslisz...:evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 No niestety, wręcz odwrotnie :( Okulałam już drugiego dnia i kuśtykam tak o kuli, a serce do spacerów się wyrywa, bo pogoda piękna i tereny cudne... Quote
zozola77 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 a senatorium miało pomóc...a tu proszę...szkodzi :eviltong: Quote
Nutusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Na to wygląda... :( Ale jeszcze ponad 2 tygodnie przede mną - może zdąży się zrehabilitować i naprawić, co popsuło! ;) :) Quote
zozola77 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 no to sie rehabilituj dogowo i skocz na bazarek..jutro sie kończy...podrzucanie tez mile widziane ...:cool3: nóżka chora a nie rączki...;) p.s. zdrowiej, zdrowiej :) MAKSIU w górę !!! Quote
from_wonderland Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Jestem na wołanie jolantina. Zapisze i poczytam. Quote
asiuniab Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 witam, dziękuję za zaproszenie z czasem doczytam całość historii Maksia; Quote
jola&tina Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='LILUtosi']Zapisuje chłopaka bo zmora straszna.[/QUOTE] [quote name='margoth137']jaki kochany:([/QUOTE] [quote name='Jo37']Jestem na zaproszenie. Niestety finansowo nie pomogę, chyba,że jakiś " mój" psiak pójdzie do domu.[/QUOTE] [quote name='Maryna']Bardzo mi przykro,nie mogę pomóc:-([/QUOTE] [quote name='natie']ja mogę póki co podrzucić tylko wątek :([/QUOTE] [quote name='Marysia O.']Zaglądam na zaproszenie...[/QUOTE] [quote name='milagros19853201']poki co hooooooooooooooooopa watek jak najwyzej[/QUOTE] [quote name='from_wonderland']Jestem na wołanie jolantina. Zapisze i poczytam.[/QUOTE] [quote name='asiuniab']witam, dziękuję za zaproszenie z czasem doczytam całość historii Maksia;[/QUOTE]Witam i serdecznie dziękuję Wam za przybycie. Nie opuszczajcie Maksia, razem możemy więcej. Quote
natie Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 podrzucę wątek... może ktoś dzięki temu zajrzy Quote
jola&tina Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='natie']podrzucę wątek... może ktoś dzięki temu zajrzy[/QUOTE]Dziękuję, że jesteś. Quote
Norkowa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jestem u Maksia z zaproszenia, niestety bardzo mi przykro bo finansowo nie mam jak pomóc nawet deklaracją maluśką;( Jak tylko u mnie się polepszy coś finansowo to będę pamietała o dzikusku!:) Co do porad to nie wiele pomogę, bo sami właśnie u Hałabajówki mamy 4 dzikusy i dziś 3 zawożę dzikusy do hotelu i zostaje nam 7 dzikusów z którymi też nie bardzo wiemy co robić;( Będę rozglądała się za jakimś odpowiedzialnym dt! Życzę Maksiowi szczęścia :loveu: Quote
Recommended Posts