saphira18 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 przy Tobie szybko wróci do siebie:) dobrze że już bezpieczny Quote
ania91sc Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Będzie dobrze chłopaki na pewno się dogadają :) No i Blady raz dwa dojdzie do siebie przy swojej kochanej opiekunce - jestem tego pewna :) Quote
maciaszek Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Romina_74 napisał(a):maciaszku mogę prosić o przywrócenie Bladzia na stronę schroniska?Jasne. A jaki jest jego obecny numer? Quote
maciaszek Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 maciaszek napisał(a):Jasne. A jaki jest jego obecny numer? Już wiem - 639/13 :). Quote
Romina_74 Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Obecny numer Bladka nie figuruje jedynie na jego obroży ;) Poniżej zdjęcia ze spacerku, który mieliśmy w ub. sobotę. W czwartek był fajniejszy, ale nie miałam aparatu, żeby Bladziowe dokonania pływackie udekumentować - a szkoda! Wielka szkoda, bo pływak z niego zapalony i wyśmienity :) Niestety wczoraj brak wolontariatu a więc i spacerku nie było :( Tak więc do czawrtku Bladku!!! No to moje drogie Panie, dokąd teraz? Czy ona mnie podrywa? Halo, tu jestem! Hopsa, moje uszy żyją! No idziecie? Quote
MagdaB Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Blady jest przepiekny :). A jak chodzi na szelkach? Quote
Romina_74 Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 MagdaB napisał(a):Blady jest przepiekny :). A jak chodzi na szelkach? Zupełnie nowa jakość w prowadzeniu psa :) Zdecydowanie mniej ciągnie i luźna smycz pojawia się baaaardzi często ;) Dzięki ciociu :) Quote
MagdaB Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Romina_74 napisał(a):Zupełnie nowa jakość w prowadzeniu psa :) Zdecydowanie mniej ciągnie i luźna smycz pojawia się baaaardzi często ;) Dzięki ciociu :) To teraz czas na nagradznie tej luznej smyczy :) Quote
Romina_74 Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 MagdaB napisał(a):To teraz czas na nagradznie tej luznej smyczy :) Ja go nagradzam zawsze :) Za to, że jest :) Bo jest cudowny!!! Totek, totek, wygrać w totka!!!! Mantra ma ;) Quote
madzia.uje93 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-hdwc2GS2D-Y/UeJWFCcWE-I/AAAAAAADKLQ/YQcSv9SXvw4/s640/Bla%25201.jpg no piękne mam te uszka:D Quote
MagdaB Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Romina_74']Ja go nagradzam zawsze :) Za to, że jest :) Bo jest cudowny!!! Totek, totek, wygrać w totka!!!! Mantra ma ;)[/QUOTE] Moja również :) A grasz przynajmniej? Bo ja tylko czasami jak jest kumulacja :P. Quote
soboz4 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Blady w sobotę poszedł do domu z ogrodem, przynajmniej jak weszłam do biura rano to takie odniosłam wrażenie. Agata potwierdź! Quote
MagdaB Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Agata wyjechała na weekend. Blady poszedł do domu z ogrodem. Agata ma wszystkie dane. Bedzie tam jechac na wizyte. Reszte niech sama opowie. Quote
choba Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 No to powodzenia :) Oby to już był ten jedyny i ostatni domek :) Quote
ania91sc Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Trzymam mocno kciuki za szczęście Bladego ale z tego co Agata mówiła to domek wydaje się być bardzo fajny :) Quote
Romina_74 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Jestem :) Blady mieszka w Orzeszu. Dom z ogromnym ogordem, ale do spania kojec i buda po owczarku, który umarł ze starości. Owczarka tego Pani odebrała miejscowemu pijakowi, który się nad nim znęcał. Przed sekundą skończyłam rozmawiać z Panią Barry'ego :) Bo tak teraz ma na imię nasz Blacky Blady :) Państwo są w nim zakochani :) Pani stwierdziła nawet, że czują się tak zgrani, jakby był ich psem od zawsze - jest bardzo radosny, energiczny - ma ogromne połacie przestrzeni do pokonania (i o to chodziło!!!!). Jest bardzo grzeczny, reaguje na wszystkie komendy :) Niestety na razie nie dogaduje się z drugim psiakiem. Gdy Państwo są z nimi to jest w porządku, bo na komendę "zostaw" Blady nie rusza tamtego psiaka. Jednak wystarczy ich spuścić z oczu ... Dlatego Państwo wydzielili im już osobne kojce na czas nieobecności Państwa w domu i na noc, ale nie zrażają się - wierzą, że z czasem się sytuacja unormuje. Pani zapraszała mnie serdecznie na wizytę - na pewno z zaproszenia skorzystam, ale za czas jakiś :) Hej ho :) Quote
maciaszek Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 No to...uffffff :) Wieści fajne! Mam nadzieję, że się psiaki szybko dogadają i już WSZYSTKO będzie w jak najlepszym porządku :). Quote
soboz4 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 no to mam nadzieję, że skończyła się gehenna Bladego! Super!!! Quote
ania91sc Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 A więc teraz już trzymam tylko kciuki za to aby psiaki się dogadały :) Quote
Recommended Posts