Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Obecny numer Bladka nie figuruje jedynie na jego obroży ;) Poniżej zdjęcia ze spacerku, który mieliśmy w ub. sobotę. W czwartek był fajniejszy, ale nie miałam aparatu, żeby Bladziowe dokonania pływackie udekumentować - a szkoda! Wielka szkoda, bo pływak z niego zapalony i wyśmienity :) Niestety wczoraj brak wolontariatu a więc i spacerku nie było :( Tak więc do czawrtku Bladku!!!

No to moje drogie Panie, dokąd teraz?

Czy ona mnie podrywa?

Halo, tu jestem!

Hopsa, moje uszy żyją!

No idziecie?

Posted

MagdaB napisał(a):
Blady jest przepiekny :). A jak chodzi na szelkach?

Zupełnie nowa jakość w prowadzeniu psa :) Zdecydowanie mniej ciągnie i luźna smycz pojawia się baaaardzi często ;) Dzięki ciociu :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
Zupełnie nowa jakość w prowadzeniu psa :) Zdecydowanie mniej ciągnie i luźna smycz pojawia się baaaardzi często ;) Dzięki ciociu :)

To teraz czas na nagradznie tej luznej smyczy :)

Posted

MagdaB napisał(a):
To teraz czas na nagradznie tej luznej smyczy :)

Ja go nagradzam zawsze :) Za to, że jest :) Bo jest cudowny!!! Totek, totek, wygrać w totka!!!! Mantra ma ;)

Posted

[quote name='Romina_74']Ja go nagradzam zawsze :) Za to, że jest :) Bo jest cudowny!!! Totek, totek, wygrać w totka!!!! Mantra ma ;)[/QUOTE]

Moja również :)

A grasz przynajmniej? Bo ja tylko czasami jak jest kumulacja :P.

Posted

Jestem :) Blady mieszka w Orzeszu. Dom z ogromnym ogordem, ale do spania kojec i buda po owczarku, który umarł ze starości. Owczarka tego Pani odebrała miejscowemu pijakowi, który się nad nim znęcał. Przed sekundą skończyłam rozmawiać z Panią Barry'ego :) Bo tak teraz ma na imię nasz Blacky Blady :) Państwo są w nim zakochani :) Pani stwierdziła nawet, że czują się tak zgrani, jakby był ich psem od zawsze - jest bardzo radosny, energiczny - ma ogromne połacie przestrzeni do pokonania (i o to chodziło!!!!). Jest bardzo grzeczny, reaguje na wszystkie komendy :) Niestety na razie nie dogaduje się z drugim psiakiem. Gdy Państwo są z nimi to jest w porządku, bo na komendę "zostaw" Blady nie rusza tamtego psiaka. Jednak wystarczy ich spuścić z oczu ... Dlatego Państwo wydzielili im już osobne kojce na czas nieobecności Państwa w domu i na noc, ale nie zrażają się - wierzą, że z czasem się sytuacja unormuje. Pani zapraszała mnie serdecznie na wizytę - na pewno z zaproszenia skorzystam, ale za czas jakiś :) Hej ho :)