Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzucam dwa filmiki ze spotkania Farta z kotkiem. Był zaciekawiony baardzo, ryzykować bliskiego spotkanie nie chcieliśmy na wszelki wypadek.
Trochę tam głośno, bo wszystkie psiaki domowe były równie bardzo zaciekawione Farcikiem jak ów koteckiem ;)

[video=youtube_share;2Dh4xrcjuYc]http://youtu.be/2Dh4xrcjuYc[/video]

Posted

Już po akcji.
Pani była umówiona dziś na wizytę pa i próbowała się dodzwonić do pana zanim wyruszyła, ale pan nie odbierał telefonu. Napisała więc sms-a potwierdzającego i dostała sms-em informację, że pan sobie już innego pieska wziął. Podejrzewam, że raczej mu się odwidziało wizytowanie w domu i jest zwykłym tchórzem bo nawet nie poinformował mnie czy Wioletty o zmianie decyzji. Dziewczyna by przyszła do niego i pewnie by jej nie otworzył gdyby wcześniej nie próbowała potwierdzić wizyty.
No i Farcik miły dalej szuka domku.

Posted

Co racja to racja, ale mimo wszystko wkurzające jest takie zachowanie ludzi - ostatnio jest na porządku dziennym. Nie rozumiem czemu po ludzku nie można powiedzieć, że się rezygnuje bo się przemyślało albo nie ma się ochotę na wizytację.

Posted

Ale wiecie co, w drugą stronę też tak to działa. W hoteliku mam sunię onkowatą, zabraliśmy ją z pola z małymi jakiś czas temu. Zgłosił się w środę fajny domek, w dodatku blisko Warki gdzie jest pies. Na FB zadałam pytanie kilku osobom zajmującym się wizytami na terenie Piaseczna i jedna pani zgłosiła się do wizyty pa. Podałam jej wszystko co dotyczyło pieska i nowego domku i pani miała się już sama umówić na wizytę pa już w czwartek. Spotkanie miało sie odbyć w weekend. Poniewaz wczoraj odwoziłam psa do DS i nie było mnie cały dzień - to dziś pytam panią od wizyty co ustaliła itp. Otóż pani nic nie ustaliła, a nawet nie skontaktowała się z potencjalnym DS bo jednak nie miała czasu. Tym samym pies stracił szansę na dom, bo potencjalny DS wybrał innego psa bo nie mógł się doczekać na kontakt.
To już trzeci raz jak mnie tak zrobiono w konia - a te osoby są na specjalnej liście gdzie same się zapisały do wykonywania wizyt pa.