gluchypies Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Haha Paula :) no to wszystko jasne :) bardzo mi milo! :) szkoda że nie wiedzialam ze to Ty bo byśmy sobie pogadały:) Quote
paula_t Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Haha Paula :) no to wszystko jasne :) bardzo mi milo! :) szkoda że nie wiedzialam ze to Ty bo byśmy sobie pogadały:) No ja niestety też się dowiedziałam dopiero kilka godzin po tym, jak wróciłam do domu:D Może jeszcze kiedyś będziemy miały okazje :) A nie chciałam przeszkadzać i wtrącać się w rozmowę dwóch nieznajomych osób zaabsorbowanych psiakami;) Quote
gluchypies Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 No tak, bo przywiozłyśmy Tinkę:) jja byłam u Makili pierwszy raz. Na pewno jeszcze się uda nam spotkać, przecież pewnie mieszkamy względnie blisko siebie. Quote
kolejna kobietka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Cioteczka sharka przelała z bazarku 171 zł, potwierdź ewu na bazarku jak pieniądze dojdą: http://www.dogomania.com/forum/topic/144073-zako%C5%84czony-cegie%C5%82kowy-na-pomoc-cioteczce-ewu-zaklinamy-domek-dla-megi-do-18-grudnia/ Quote
paula_t Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;) Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Megi w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:) Quote
ewu Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Kochane- dziękuję za pomoc i również życzę pogodnych, miłych Świąt:) Megi dostała 200 zł z bazarku cancer43(wpłacone bezpośrednio Makili) i 171 zł z bazarku cegiełkowego Dziękuję :) Nie działają mi emotikony. Quote
ewu Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Megi została zaszczepiona.Wet przyjechał do Anetki i zaszczepił psiurki:) Quote
ewu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Zwróciłam Makili 75 zł za szczepienia Megi. Quote
kolejna kobietka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Zaglądam do czarnulki :) Śliczna jest Megunia, szkoda, że nikomu nie wpada w oko, no i serce.. Quote
Makila Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Zwróciłam Makili 75 zł za szczepienia Megi. Przelew doszedł. Dziękuję Quote
gluchypies Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Zaglądam do Megusi! Koniecznie trzeba jej zrobić nowe zdjęcia do ogłoszeń. Jak tylko będę miec więcej czasu, to wybiorę się do hoteliku na spokojnie jej zrobić nowe zdjęcia. Quote
ewu Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Zaglądam do Megusi! Koniecznie trzeba jej zrobić nowe zdjęcia do ogłoszeń. Jak tylko będę miec więcej czasu, to wybiorę się do hoteliku na spokojnie jej zrobić nowe zdjęcia. Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Megi źle się czuje:( Nie chce jeść, jest smutna,ma wydęty brzuszek:( Jutro Makila pojedzie z nią do weta. Martwię się :( Quote
ewu Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Dotarła wpłata sharki tytułem stycznia 20 zł- dziękuję. Quote
gluchypies Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Megi źle się czuje:( Nie chce jeść, jest smutna,ma wydęty brzuszek:( Jutro Makila pojedzie z nią do weta. Martwię się :( Ja też się martwię! :( daj znać, jak tylko się dowiesz, co z Megi! Quote
ewu Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Megi nie żyje, jesteśmy załamane:( Wieczorem zjadła , rano miały jechać do weta. Moja kochana Megi, świat mi się zawalił:( Quote
agat21 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Tak mi przykro ewu. Ale obie z Makilą dałyście jej kawał dobrego życia, ocaliłyście od tułaczki. Quote
gluchypies Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Biedna biedna Megi :( tak mi przykro i smutno!! :( cieszę się, że mogłam ją jeszcze poznać! dziękuję Tobie ewu i Tobie Makilo, że dałyście Megi szansę na dobre, godne życie i wspaniałą opiekę! Quote
kolejna kobietka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Przed chwilą się dowiedziałam, wierzyć się nie chce! :( :( :( Tak mi przykro :( :( :( Meguniu, całe życie przed tobą było :( :( :( Jakie są podejrzenia weta? Czy myślicie o sekcji zwłok? Megi życia to nie wróci, ale może innym psom w przyszłości pomoże... gdyby to był mój pies chciałabym znać przyczynę, zwłaszcza, że do tej pory ze zdrowiem u Megi nie było problemów i do tego ten wiek. Oczywiście to wasza decyzja. Meguniu [*] 1 Quote
Recommended Posts