Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super kolejna kobietko, że pilnujesz ogłoszeń :)
Czy ktoś, kto się pojawił w ostatnim czasie zgodziłby się na jeden bazarek zostać skarbnikiem? Prosimy...

No właśnie, może uda się jakiś grosik zebrać. A co z cioteczką ewu wiesz może? 

Posted

Dziewczyny kochane ja nie daję już rady ze wszystkim.

Nie mam praktycznie swojego ,życia po parę godzin wiszę na telefonie.

Przepraszam ,że zaniedbuję wątek , to mnie powinno najbardziej zależeć  ale fizycznie i czasowo zaczynam siadać:(

Agusia dziękuję za pomoc i jeszcze raz przepraszam.

Megi ma się świetnie, jest wesoła, grubiutka:)

Ja za nią solidnie płacę z własnej kieszeni a jak długo dam radę tego już nie wiem...:(

Dziękuję za ogłoszenia , dziękuję za wszelką pomoc.

Kolejna kobietko to nie jest tak,że nie zaglądam bo lekceważę ale żyję ostatnio w jakimś telefonicznym horrorze.

Zabieram po parę piesków z podłego miejsca i sama muszę wszystkiemu podołać.

Ledwo dwa pojechały do Krakowa ( jednego musiałam operować) to już organizuję zabranie 5-ciu i podróż do Warszawy i Lublina.

Dodatkowo trzeba je zabrać ze schronu, odpchlic, wykąpać, przygotować do podróży.

Nie daję rady być wszędzie i moje bidaki Megi i Pepe "leżą" odłogiem....

Posted

Potrzebujemy cioteczko i to bardzo! Hop hop cioteczko ewu gdzie jesteś? ja nie znam Basi konta, więc nie jestem w stanie podać  :(

Jak następnym razem będę potrzebna na cito puść mi proszę sygnał , natychmiast oddzwonię.znasz mój numer.

Dziękuję,że tu czuwasz. :calus: :calus:

Doszła wpłata od Sharki 20 zł i od Agat21 20 zł.

Dziękuję:):):)Dzisiaj organizuję transport tych 5-ciu piesków może w nocy uda mi się wejść do banku i uzupełnić rozliczenia.

Przepraszam raz jeszcze ale walczę o życie psiaków z mordowni.

Posted

No to się wszystko wyjaśniło  :smile: Wiem ewu, że to nie z lekceważenia, nigdy bym cię o to nie posądziła nawet  :nono:

Jakby co cioteczki mam też już numer konta ewu do wpłat, to tak na przyszłość, gdyby ktoś jeszcze zechciał wesprzeć Megi  :cool3:

Posted

wolałabym żeby ewu była skarbnikiem bazarku, ale jakby co to mogę pomóc - akurat po weekendzie skończy się mój bazar ( z tym że od południa w niedzielę do wtorku wieczorem mogę nie mieć dostępu do netu)

Posted

ewu, a może ty byś mogła być skarbnikiem bazarku Megi? wiem, że nie masz prawie w ogóle czasu, ale mogłabyś potwierdzać co kilka dni przecież, a po weekendzie mogłabym jak coś zrobić. 

Dziewczyny ja w nocy lecę do Niemiec.

Przewracam się ze zmęczenia bo mam za dużo na głowie i jeśli sharka się zgodzi być skarbnikiem to będę bardzo, bardzo wdzięczna :calus: :calus: :calus: :calus:

Posted

Dziewczyny ja w nocy lecę do Niemiec.

Przewracam się ze zmęczenia bo mam za dużo na głowie i jeśli sharka się zgodzi być skarbnikiem to będę bardzo, bardzo wdzięczna :calus: :calus: :calus: :calus:

załatwione :) dbaj też o siebie...