kolejna kobietka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Super kolejna kobietko, że pilnujesz ogłoszeń :) Czy ktoś, kto się pojawił w ostatnim czasie zgodziłby się na jeden bazarek zostać skarbnikiem? Prosimy... No właśnie, może uda się jakiś grosik zebrać. A co z cioteczką ewu wiesz może? Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Już sprawdziłam, była, tylko do Megi nie zaglądnęła :rolleyes: Quote
paula_t Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Kolejna kobietko, Basia ledwo wyrabia czasowo. Biedna nie ma nawet chwili dla siebie i to pewnie dlatego:( Quote
kolejna kobietka Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Pewnie tak. To pomóżcie cioteczki tylko z tym kontem i spróbuję jakiś bazarek cegiełkowy sklecić. Quote
agusiazet Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Poproszę konto na które przelać pieniążki dla Megi! Quote
agusiazet Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Halo, co z tym kontem? nie potrzebujecie pieniędzy? To dam dla innego psiaka! Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Potrzebujemy cioteczko i to bardzo! Hop hop cioteczko ewu gdzie jesteś? ja nie znam Basi konta, więc nie jestem w stanie podać :( Quote
sharka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 przesyłam stałą na Megi - mam konto ewu, podam je agusiazet Quote
ewu Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dziewczyny kochane ja nie daję już rady ze wszystkim. Nie mam praktycznie swojego ,życia po parę godzin wiszę na telefonie. Przepraszam ,że zaniedbuję wątek , to mnie powinno najbardziej zależeć ale fizycznie i czasowo zaczynam siadać:( Agusia dziękuję za pomoc i jeszcze raz przepraszam. Megi ma się świetnie, jest wesoła, grubiutka:) Ja za nią solidnie płacę z własnej kieszeni a jak długo dam radę tego już nie wiem...:( Dziękuję za ogłoszenia , dziękuję za wszelką pomoc. Kolejna kobietko to nie jest tak,że nie zaglądam bo lekceważę ale żyję ostatnio w jakimś telefonicznym horrorze. Zabieram po parę piesków z podłego miejsca i sama muszę wszystkiemu podołać. Ledwo dwa pojechały do Krakowa ( jednego musiałam operować) to już organizuję zabranie 5-ciu i podróż do Warszawy i Lublina. Dodatkowo trzeba je zabrać ze schronu, odpchlic, wykąpać, przygotować do podróży. Nie daję rady być wszędzie i moje bidaki Megi i Pepe "leżą" odłogiem.... Quote
ewu Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Potrzebujemy cioteczko i to bardzo! Hop hop cioteczko ewu gdzie jesteś? ja nie znam Basi konta, więc nie jestem w stanie podać :( Jak następnym razem będę potrzebna na cito puść mi proszę sygnał , natychmiast oddzwonię.znasz mój numer. Dziękuję,że tu czuwasz. :calus: :calus: Doszła wpłata od Sharki 20 zł i od Agat21 20 zł. Dziękuję:):):)Dzisiaj organizuję transport tych 5-ciu piesków może w nocy uda mi się wejść do banku i uzupełnić rozliczenia. Przepraszam raz jeszcze ale walczę o życie psiaków z mordowni. Quote
agusiazet Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dziękuję za numer konta. Jak pieniążki wpłyną proszę o potwierdzenie na watku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/142519-wszystko-od-1-z%C5%82-na-4-cele-do-30-wrze%C5%9Bnia-do-2400-zako%C5%84czony-rozliczam/ Quote
kolejna kobietka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 No to się wszystko wyjaśniło :smile: Wiem ewu, że to nie z lekceważenia, nigdy bym cię o to nie posądziła nawet :nono: Jakby co cioteczki mam też już numer konta ewu do wpłat, to tak na przyszłość, gdyby ktoś jeszcze zechciał wesprzeć Megi :cool3: Quote
ewu Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dziękuję za numer konta. Jak pieniążki wpłyną proszę o potwierdzenie na watku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/142519-wszystko-od-1-z%C5%82-na-4-cele-do-30-wrze%C5%9Bnia-do-2400-zako%C5%84czony-rozliczam/ To ja dziękuję:):):) :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dziękuję, i pamiętajcie o słowie DAROWIZNA, jakby coś... :kiss_2: Quote
kolejna kobietka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ewu, a może ty byś mogła być skarbnikiem bazarku Megi? wiem, że nie masz prawie w ogóle czasu, ale mogłabyś potwierdzać co kilka dni przecież, a po weekendzie mogłabym jak coś zrobić. Quote
sharka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 wolałabym żeby ewu była skarbnikiem bazarku, ale jakby co to mogę pomóc - akurat po weekendzie skończy się mój bazar ( z tym że od południa w niedzielę do wtorku wieczorem mogę nie mieć dostępu do netu) Quote
kolejna kobietka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 wolałabym żeby ewu była skarbnikiem bazarku, ale jakby co to mogę pomóc - akurat po weekendzie skończy się mój bazar ( z tym że od południa w niedzielę do wtorku wieczorem mogę nie mieć dostępu do netu) ok, super! :smile: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ewu, a może ty byś mogła być skarbnikiem bazarku Megi? wiem, że nie masz prawie w ogóle czasu, ale mogłabyś potwierdzać co kilka dni przecież, a po weekendzie mogłabym jak coś zrobić. Dziewczyny ja w nocy lecę do Niemiec. Przewracam się ze zmęczenia bo mam za dużo na głowie i jeśli sharka się zgodzi być skarbnikiem to będę bardzo, bardzo wdzięczna :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Megi dostała 77,31zł z bazarku Gabi79, dziękuję :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dziękuję za numer konta. Jak pieniążki wpłyną proszę o potwierdzenie na watku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/142519-wszystko-od-1-z%C5%82-na-4-cele-do-30-wrze%C5%9Bnia-do-2400-zako%C5%84czony-rozliczam/ Sprawdzałam dzisiaj jeszcze nie ma. Quote
Gabi79 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Megi dostała 77,31zł z bazarku Gabi79, dziękuję :calus: :calus: Bardzo proszę :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Quote
sharka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dziewczyny ja w nocy lecę do Niemiec. Przewracam się ze zmęczenia bo mam za dużo na głowie i jeśli sharka się zgodzi być skarbnikiem to będę bardzo, bardzo wdzięczna :calus: :calus: :calus: :calus: załatwione :) dbaj też o siebie... Quote
kolejna kobietka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Megi dostała 77,31zł z bazarku Gabi79, dziękuję :calus: :calus: Super!!! :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts