Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie mamy miejsce dla jednego dużego psa. Niestety ciężko zdecydować którego. Cały czas myślimy nad jasną suczką i rudym samcem. Ciężko podjąć taką decyzję.

Posted

Leszno (wielkopolskie). Prawdę mówiąc nie wiem gdzie jest to schronisko, ale w razie czego w weekendy zazwyczaj możemy podjechać do Poznania.
No właśnie chciałybyśmy zabrać sukę (szczególnie, że nie ma sterylki), ale aktualnie mamy 8 mało adopcyjnych psów (na 11) i ciężko zdecydować.

Posted

Maciu, ja pomyliłam te rude psy na zdjęciach. Jest odwrotnie. Ten pierwszy to suka. Poprawiłam opisy.

Wszystko inne się zgadza, tylko pomyliłam zdjęcia rudzielców.

Zwłaszcza, że ten rudy samiec bardzo podobny do Saby z innego mojego wątku i dlatego mi się z suką kojarzy.

Posted

Przyjrzę się jej jeszcze i wypytam zaufaną pracowniczkę o jej charakter. Ze wstępnych ustaleń żaden z tych psów nie jest problemowy, jeśli chodzi o agresywne zachowania.

Posted

[quote name='toyota']Przyjrzę się jej jeszcze i wypytam zaufaną pracowniczkę o jej charakter. Ze wstępnych ustaleń żaden z tych psów nie jest problemowy, jeśli chodzi o agresywne zachowania.[/QUOTE]

Będę wdzięczna. W każdym razie któryś na pewno może przyjechać, pozostaje kwestia jak i kiedy. W razie czego mój numer: 668045313.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']jestem i ja od ewu.
Sponsoruję transport w dowolne miejsce dla piesków, które trzeba będzie przewieźć.[/QUOTE]

[quote name='Macia']Macie jakiekolwiek możliwości transportowe?[/QUOTE]
tu jest propozycja transportu

Posted

Nie wiadomo jakie. Obojętnie, które 2 wezmę, pozostałe zostają w schronisku, bo gmina płaci za utrzymanie 3 psów. Na razie jest miejsce dla jednego dzięki Maci. Uśmiercą więc jednego.

Posted (edited)

[quote name='ewu']To siostra tej białej.
Umrę jak im coś zrobią. Ta biała jest cudna, jak moja Tonia.
Nienawidzę urzędasów, mordują , niszczą długopisami...[/QUOTE]

jeden psiaczek już ocalony! :loveu: dobrze by było jako drugiego wyciągnąć właśnie tę białą, bo ona razem z siostrą najbardziej zagrożona :sad: takie dwa strachulce...

Edited by kolejna kobietka
Posted

Tak sama wymyśliłam, że jak mieliby wybierać, to uśmierciliby te najbardzie wcofane, czyli białą i jej siostrę, której nie ma na zdjęciu. Ale to tylko moje domysły. Może zastosują kryterium wieku lub długości pobytu ? To wtedy ta czarna jest najdłużej i jest najstarsza.

Posted

Zrobię wydarzenie na fb, kto może być współadminem?
I jaka to miejscowość i schron?
Można na pw mi wysłać info, muszę się orientować, jaka to część Polski.

Posted

[quote name='Macia']W takim razie chyba weźmiemy rudzielca. Przynajmniej się załapie na sterylkę.[/QUOTE]

O matko, wspaniale. Czyli jeszcze jeden psiak czegoś szuka. Udało się utworzyć wydarzenie na fb?

Posted

[quote name='paula_t']O matko, wspaniale. Czyli jeszcze jeden psiak czegoś szuka. Udało się utworzyć wydarzenie na fb?[/QUOTE]
Nie wiem , ja nie umiem...:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Przyszłam na zaproszenie ewu:)

Kocham czarne pieski, na które mało kto się łakomi, więc do końca sierpnia mogę zadeklarować po 300 zł za dobry, uznany hotel (U Murki, u Furciaczka, Psanatorium) za tę czarną suczkę ze zdjęcia poniżej. Po tym terminie niestety nie wiem, czy będę miała pracę, więc nie mogę o niczym decydować obecnie!

[IMG]http://imageshack.us/a/img153/51/piesnr46230x320.jpg[/IMG]