Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Banerek:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Ruda-w-DS-potrzebna-pomoc-na-spłatę-długu-Maggie-w-DT-potrzebuje"]
[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/571/zfe7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Dziękuję:) Cudny:)
Megi nie ma nigdzie długu bo ja wszystko pokrywam ale ciężko mi samej....
Sharka przysyła deklarację, agat21 coś ostatnio nie ale i tak miała sporo do przodu :) więc jestem niezmiernie wdzięczna:)

Posted (edited)

Trzeba skopiowac podlinkowany banerek, czyli kliknac lewym klawiszem myszy i przytrzymac i zaznaczyc calosc, tak zeby sie podswietlilo na niebiesko i potem prawym myszy na "kopiuj" i nastepnie w "edytuj sygnature" w okienku, w ktorym sie wpisuje wiadomosc, kliknac prawym myszy i "wklej" , "zapisz sygnature" i to samo zrobic z drugim.
Czyli w skrocie w taki sposob kopiuje sie od razu podlinkowany banerek. Jest tylko kopiuj-wklej i gotowe.

Edited by kolejna kobietka
Posted

[quote name='kolejna kobietka']Trzeba skopiowac podlinkowany banerek, czyli kliknac lewym klawiszem myszy i przytrzymac i zaznaczyc calosc, tak zeby sie podswietlilo na niebiesko i potem prawym myszy na "kopiuj" i nastepnie w "edytuj sygnature" w okienku, w ktorym sie wpisuje wiadomosc, kliknac prawym myszy i "wklej" , "zapisz sygnature" i to samo zrobic z drugim.
Czyli w skrocie w taki sposob kopiuje sie od razu podlinkowany banerek. Jest tylko kopiuj-wklej i gotowe.[/QUOTE]
No tak próbowałam ale tylko jeden link wlazł:)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Tak wiem, o to mi chodziło :) Wiesz to jest niefajne, że ty masz teraz utrzymywać psa, który nie jest twój, został uratowany przed uśpieniem. Strasznie przykre, że tak to wszystko wyszło.[/QUOTE]

Przykro mi że Megi obchodzi już tylko parę osób....
Zaglądacie tu wiernie a poza paroma dobrymi duszami nikogo nie ma...
Wiem jest bezpieczna ale nadal potrzebuje pomocy.
Ja jej nie opuszczę , nigdy nie zawiodę ale sama "ja" to trochę mało...

Posted

[quote name='ewu']No tak próbowałam ale tylko jeden link wlazł:)[/QUOTE]

Musisz skopiowac banerek od razu podlinkowany, a wtedy juz tylko klikasz wklej w tamtym okienku w zakladce "edycja sygnatury" i to samo robisz z drugim. Nie podlinkowujesz w edycji sygnatury, chociaz tak tez pewnie mozna, ale tak jest latwiej.

Posted

[quote name='ewu']Przykro mi że Megi obchodzi już tylko parę osób....
Zaglądacie tu wiernie a poza paroma dobrymi duszami nikogo nie ma...
Wiem jest bezpieczna ale nadal potrzebuje pomocy.
Ja jej nie opuszczę , nigdy nie zawiodę ale sama "ja" to trochę mało...[/QUOTE]

No właśnie :sad:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Musisz skopiowac banerek od razu podlinkowany, a wtedy juz tylko klikasz wklej w tamtym okienku w zakladce "edycja sygnatury" i to samo robisz z drugim. Nie podlinkowujesz w edycji sygnatury, chociaz tak tez pewnie mozna, ale tak jest latwiej.
[/QUOTE]
Spróbuję:)

Posted

Ok, mam nadzieje, ze ci sie uda. Tylko przeciagasz, zaznaczasz az sie podswietli na niebiesko, kopiuj i wklej (w okienku edycja sygnatury), bedziesz musiala wyszukac post w ktorym ten pierwszy baner zostal dodany na watek i byl od razu podlinkowany, tak jest najlatwiej, ale mozna tez samemu podlinkowac.

Posted

I ja odwiedzam Megi :) Na dogo bardzo ciężko o deklaracje niestety, mnóstwo ludzi ratuje się bazarkami czy wpłatami jednorazowymi, ja na moje psiaki też mam ledwo, ledwo deklaracji :( Basiu, jak sklecisz tekst, to ogłoszę Megi, bo wydaje mi się, że już warto próbować szukać jej domku....

Posted

[quote name='paula_t']I ja odwiedzam Megi :) Na dogo bardzo ciężko o deklaracje niestety, mnóstwo ludzi ratuje się bazarkami czy wpłatami jednorazowymi, ja na moje psiaki też mam ledwo, ledwo deklaracji :( Basiu, jak sklecisz tekst, to ogłoszę Megi, bo wydaje mi się, że już warto próbować szukać jej domku....[/QUOTE]
Dziękuję:)
Już mi doby brakuje ale muszę to zrobić:)