ewu Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Ewu może chcesz banerek dla Megi?[/QUOTE] [SIZE=3][B]Bardzo proszę, koniecznie[/B][/SIZE]:):):) Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Bardzo proszę, koniecznie[/B][/SIZE]:):):)[/QUOTE] ok do wieczorka zrobię :) Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Jestem przerażona tym długiem :mdleje: Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Ruda-w-DS-potrzebna-pomoc-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-Maggie-w-DT-potrzebuje"] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/571/zfe7.jpg[/IMG][/URL] Quote
ewu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243613-Ruda-w-DS-potrzebna-pomoc-na-spłatę-długu-Maggie-w-DT-potrzebuje"] [IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/571/zfe7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dziękuję:) Cudny:) Megi nie ma nigdzie długu bo ja wszystko pokrywam ale ciężko mi samej.... Sharka przysyła deklarację, agat21 coś ostatnio nie ale i tak miała sporo do przodu :) więc jestem niezmiernie wdzięczna:) Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Tak wiem, o to mi chodziło :) Wiesz to jest niefajne, że ty masz teraz utrzymywać psa, który nie jest twój, został uratowany przed uśpieniem. Strasznie przykre, że tak to wszystko wyszło. Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Trzeba skopiowac podlinkowany banerek, czyli kliknac lewym klawiszem myszy i przytrzymac i zaznaczyc calosc, tak zeby sie podswietlilo na niebiesko i potem prawym myszy na "kopiuj" i nastepnie w "edytuj sygnature" w okienku, w ktorym sie wpisuje wiadomosc, kliknac prawym myszy i "wklej" , "zapisz sygnature" i to samo zrobic z drugim. Czyli w skrocie w taki sposob kopiuje sie od razu podlinkowany banerek. Jest tylko kopiuj-wklej i gotowe. Edited January 13, 2014 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Jak bedziesz chciala inny napis na banerku to daj znac. Quote
ewu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Trzeba skopiowac podlinkowany banerek, czyli kliknac lewym klawiszem myszy i przytrzymac i zaznaczyc calosc, tak zeby sie podswietlilo na niebiesko i potem prawym myszy na "kopiuj" i nastepnie w "edytuj sygnature" w okienku, w ktorym sie wpisuje wiadomosc, kliknac prawym myszy i "wklej" , "zapisz sygnature" i to samo zrobic z drugim. Czyli w skrocie w taki sposob kopiuje sie od razu podlinkowany banerek. Jest tylko kopiuj-wklej i gotowe.[/QUOTE] No tak próbowałam ale tylko jeden link wlazł:) Quote
ewu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Tak wiem, o to mi chodziło :) Wiesz to jest niefajne, że ty masz teraz utrzymywać psa, który nie jest twój, został uratowany przed uśpieniem. Strasznie przykre, że tak to wszystko wyszło.[/QUOTE] Przykro mi że Megi obchodzi już tylko parę osób.... Zaglądacie tu wiernie a poza paroma dobrymi duszami nikogo nie ma... Wiem jest bezpieczna ale nadal potrzebuje pomocy. Ja jej nie opuszczę , nigdy nie zawiodę ale sama "ja" to trochę mało... Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='ewu']No tak próbowałam ale tylko jeden link wlazł:)[/QUOTE] Musisz skopiowac banerek od razu podlinkowany, a wtedy juz tylko klikasz wklej w tamtym okienku w zakladce "edycja sygnatury" i to samo robisz z drugim. Nie podlinkowujesz w edycji sygnatury, chociaz tak tez pewnie mozna, ale tak jest latwiej. Quote
kolejna kobietka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='ewu']Przykro mi że Megi obchodzi już tylko parę osób.... Zaglądacie tu wiernie a poza paroma dobrymi duszami nikogo nie ma... Wiem jest bezpieczna ale nadal potrzebuje pomocy. Ja jej nie opuszczę , nigdy nie zawiodę ale sama "ja" to trochę mało...[/QUOTE] No właśnie :sad: Quote
ewu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='sharka']oj tam - trzy osoby to już tłok :D[/QUOTE] Ale za to jakie fajne osoby:):):):):) Quote
ewu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Musisz skopiowac banerek od razu podlinkowany, a wtedy juz tylko klikasz wklej w tamtym okienku w zakladce "edycja sygnatury" i to samo robisz z drugim. Nie podlinkowujesz w edycji sygnatury, chociaz tak tez pewnie mozna, ale tak jest latwiej. [/QUOTE] Spróbuję:) Quote
kolejna kobietka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ok, mam nadzieje, ze ci sie uda. Tylko przeciagasz, zaznaczasz az sie podswietli na niebiesko, kopiuj i wklej (w okienku edycja sygnatury), bedziesz musiala wyszukac post w ktorym ten pierwszy baner zostal dodany na watek i byl od razu podlinkowany, tak jest najlatwiej, ale mozna tez samemu podlinkowac. Quote
kolejna kobietka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='sharka']oj tam - trzy osoby to już tłok :D[/QUOTE] [quote name='ewu']Ale za to jakie fajne osoby:):):):):)[/QUOTE] Oj ciotki ciotki :lol: Quote
paula_t Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 I ja odwiedzam Megi :) Na dogo bardzo ciężko o deklaracje niestety, mnóstwo ludzi ratuje się bazarkami czy wpłatami jednorazowymi, ja na moje psiaki też mam ledwo, ledwo deklaracji :( Basiu, jak sklecisz tekst, to ogłoszę Megi, bo wydaje mi się, że już warto próbować szukać jej domku.... Quote
ewu Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='paula_t']I ja odwiedzam Megi :) Na dogo bardzo ciężko o deklaracje niestety, mnóstwo ludzi ratuje się bazarkami czy wpłatami jednorazowymi, ja na moje psiaki też mam ledwo, ledwo deklaracji :( Basiu, jak sklecisz tekst, to ogłoszę Megi, bo wydaje mi się, że już warto próbować szukać jej domku....[/QUOTE] Dziękuję:) Już mi doby brakuje ale muszę to zrobić:) Quote
Recommended Posts