Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że Megi trzeba ogłaszć.
Ona przyzwyczaiła się do mnie, pozwala się głaskać, ale do każdej nowej osoby ma dystans.
Megi będzie potrzebowała odpowiedzialnego i cierpliwego domku, gdzie ktoś poświęci jej na tyle czasu żeby zufała.
To nie będzie łatwa adopcja. Jednak trzeba próbować.
Megi to taki łagodny wystraszony duży misio :lol:
Ona absolutnie nie jest agresywna ani do ludzi, ani do innych zwierząt.
Dobry byłby dom gdzie jest już jakiś pies, bo u mnie dużo nauczyła się właśnie od innych psów.

Posted

Pewnie, że warto spróbować. Ja myślę, że po tym co ona przeszła, zawsze będzie troszkę psiakiem "specjalnej troski", który będzie potrzebował spokojnych, cierpliwych i doświadczonych właścicieli. I tak już u Anetki poczyniła duuuże postępy i miejmy nadzieję, że każdego dnia będzie coraz lepiej...

Posted

Makila napisał(a):
Myślę, że Megi trzeba ogłaszć.
Ona przyzwyczaiła się do mnie, pozwala się głaskać, ale do każdej nowej osoby ma dystans.
Megi będzie potrzebowała odpowiedzialnego i cierpliwego domku, gdzie ktoś poświęci jej na tyle czasu żeby zufała.
To nie będzie łatwa adopcja. Jednak trzeba próbować.
Megi to taki łagodny wystraszony duży misio :lol:
Ona absolutnie nie jest agresywna ani do ludzi, ani do innych zwierząt.
Dobry byłby dom gdzie jest już jakiś pies, bo u mnie dużo nauczyła się właśnie od innych psów.

Ja się wybieram do Anetki po domki dla kotów to może pstryknę strachulcowi fotki i wtedy poproszę Paulę o ogłoszenia:)