kolejna kobietka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Cieszę się :) a będziesz ją ogłaszać, czy chcesz jeszcze poczekać? Quote
kolejna kobietka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Podnoszę, a nuż może ktoś jeszcze zajrzy :cool3: Quote
Makila Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Myślę, że Megi trzeba ogłaszć. Ona przyzwyczaiła się do mnie, pozwala się głaskać, ale do każdej nowej osoby ma dystans. Megi będzie potrzebowała odpowiedzialnego i cierpliwego domku, gdzie ktoś poświęci jej na tyle czasu żeby zufała. To nie będzie łatwa adopcja. Jednak trzeba próbować. Megi to taki łagodny wystraszony duży misio :lol: Ona absolutnie nie jest agresywna ani do ludzi, ani do innych zwierząt. Dobry byłby dom gdzie jest już jakiś pies, bo u mnie dużo nauczyła się właśnie od innych psów. Quote
kolejna kobietka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Też tak myślę, najważniejsze, że "Megi to taki łagodny wystraszony duży misio" a nie agresor :cool3: Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Pewnie, że warto spróbować. Ja myślę, że po tym co ona przeszła, zawsze będzie troszkę psiakiem "specjalnej troski", który będzie potrzebował spokojnych, cierpliwych i doświadczonych właścicieli. I tak już u Anetki poczyniła duuuże postępy i miejmy nadzieję, że każdego dnia będzie coraz lepiej... Quote
ewu Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Odwiedzam dziewczynę :) Jestem po przerwie. Córka się przeprowadza i musiałam pomagać... Koszmar... Quote
ewu Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Makila napisał(a):Myślę, że Megi trzeba ogłaszć. Ona przyzwyczaiła się do mnie, pozwala się głaskać, ale do każdej nowej osoby ma dystans. Megi będzie potrzebowała odpowiedzialnego i cierpliwego domku, gdzie ktoś poświęci jej na tyle czasu żeby zufała. To nie będzie łatwa adopcja. Jednak trzeba próbować. Megi to taki łagodny wystraszony duży misio :lol: Ona absolutnie nie jest agresywna ani do ludzi, ani do innych zwierząt. Dobry byłby dom gdzie jest już jakiś pies, bo u mnie dużo nauczyła się właśnie od innych psów. Ja się wybieram do Anetki po domki dla kotów to może pstryknę strachulcowi fotki i wtedy poproszę Paulę o ogłoszenia:) Quote
agat21 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Pstryknij pstryknij :) Listopadowa kaska poleciała Quote
kolejna kobietka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Super, to czekając na fotki w międzyczasie hopnę dziewuszkę ponownie :) Quote
ewu Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 agat21 napisał(a):Pstryknij pstryknij :) Listopadowa kaska poleciała Dziękuję, dotarła:) Quote
ewu Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Dotarło 20 zł od sharki i 20 zł od agat21:) Dziękuję:) Quote
kolejna kobietka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Uzupełniłam rozliczenie u siebie również, Megi na minusie :sad: Quote
Makila Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 ewu napisał(a):Listopad opłacony:) Dziękuę. Przlew doszedł. Quote
Makila Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Makila Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 I jeszcze z koleżankami na kanapie ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kolejna kobietka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Niunia kochana :) na tym zdjęciu http://img819.imageshack.us/img819/2089/8ga0.jpg nie wygląda na taką dużą :lol: Quote
ewu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 O jakie cudne fotki:):):) Jaka ona gruba :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
ewu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Klucha śliczna:) A to białe cudo to kto? Przepiękne psiaczki:) Quote
ewu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Uzupełniłam rozliczenie u siebie również, Megi na minusie :sad: No , niestety:( Dziękuję:) Quote
ewu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Makila']I jeszcze z koleżankami na kanapie ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ja mam w domu Tonię, kopia tej białej. Tonia jest trochę mniejsza ale identyczna, nawet nos ma taki sam:):):):) Quote
Recommended Posts